193
Melyik a legjobb tárhely??
-
#72 az uw csinálja egyébként jól az ftp jellegű felhasználás tiltását. Mindegyik free szolgáltatónál felmásolom a cuccost a szerverre (pl. atw ~500MB hely), majd a haver leszedi szintén ftp-ről acc-cal, full sebességgel. Az uw-nél az ftp-ről való letöltés csak 5k, így nincs ftp jellegű felhasználás... :P -
#71 Reakcióidő rulz :D -
#70 Mostanában egyáltalán nem -
#69 Én egy olyan tárhelyet keresnék, ahol lehet ftp-n másolgatni(legalább azért 80-100 mega), mivel nekem eddig UW-m és FW-m bolt(volt fenn hnlap is), de mivel csak ftp-ztünk rajta, letiltották. Melyik szolgáltatóé használható? -
#68 Smswebnél mennyit kapsz az uw.hu-nál?
Melyiket ajánljátok? -
#67 Az atw.hu-t használja valaki?Nálam néha mükszik,néha nem. -
#66 Nem telt meg. Csináltam másik logint, két pillanat alatt feltoltam 8 megát...
Mindenesetre most már az eredeti is javítva... -
#65 Nem lehet, hanem biztos hogy megtelt. -
#64 Hehe, lehet, hogy a tar.hu-n megtelt a hely, és még nem raktak be új vinyókat? :P
"Átviteli hiba! No space left on device" -
#63 Mire leírtam, megjavult -
#62 Na jó, évvégén költözik a www.tar.hu/relaks/smilies a relaks.atw.hu-ra. Mire a tar.hu-ról lejön az adat, addigra az atw-n végignéztem a fél weboldalt... -
#61 Mindenki: keressétek ki a fórumlistábol a 'képtárat keresek' topicot és ott le van írva egy nagyon jó megoldás a képfeltöltésekre (ugyan a thumbnailek megcsinálása kicsit macerás, de megéri). -
#59 http://www.freesite.hu/ -
#58 MERT SZAR!!!
Én kizárólag úgy tudok, hogy felküzdöm ftp-vel, majd onnan másolom át a helyére. Mondjuk ez is kissé idegölő... -
#57 Kérdésem: képet hova?? -
#56 Miért nem lehet már 1 hete képet feltöltetni erre a riherongy szar tar.hu-ra??? -
#55 Ez is veszélyes:
A http://www.tar.hu/relaks cím alatt található könyváraid méretei:
Web: 5 Mbyte
Kép: 0 Mbyte
Irat: 0 Mbyte
Oszt közben a képtáramban annyi kép van, hogy sztem néhány megára ki kellene jönnie :D -
#54 A következő üzenetet megkaptuk. Köszönjük!
-=RelakS=- Gödöllő
Szánalmas!!!
Utóbbi időben szinte lehetetlen feltölteni, a tartalom mindig elveszik! Pedig a méret nem hogy 6 MB, de mék egy kB sincs!
-=RelakS=-
vissza a főoldalra
Valyon kirakják a főoldalra? :DDDD -
#53 A tar.hu egy köcsög:
Nemrég fel akartam rakni egy közel 120 megás vidoállományt, csináltam is a táron 6db új reget, a filmet pedig felvágtam 4 megás részekre. Azonban mikor töltöttem fölfelé, 17 megánál megszakadt a feltöltés. Hiába próbáltam, egyik felh. néven sem tudtam többet felrakni. Azonban amikor letöröltem valamit (bármelyik felh. név alól), pont ugyan akkora méretet tudtam felrakni.
Miért lehet ez? A tár figyeli, hogy egyes IP-kről hányszor regisztrálnak? -
#52 Melyiket ajánljátok? A tár.hu egyre többet szivat úgyhogy költöznék... -
#51 Hátha ez is segít vmit :)
Ingyenes magyar tárhelyek (PHP és SQL)
----------------------------------------
Harder | www.gyik.com -
#50 #41 -
#48 Emijatt a vizidisznó tár.hu miatt most romokban áll az oldalam :((( -
#47 vagy csak egyszerűen bájt -
#46 Ehe... feltőtök 1 fájlt a tar.hu-ra, oszt aszongya, hogy 0 megabájt... -
#45 köcc. sikerült -
#44 de -
#43 mmm... ez fizetős. ingyenes nincs? -
#42 köszi szépen! -
#41 EPlanet-re 100 megát fel tudsz pakolni! -
#40 nem tudtok egy odlalt, ahova fel tudnáék tenni egy kb. 85 megás filét? -
#39 Felejcsétek el! -
#38 Ti sem tudtok a tar.hu-ra feltölteni? aszongya, belső hibakód: 8 -
#37 kep már jo :) -
#36 1 darabig az sem ment! -
#35 az megy, csak a keptar.hu nem :( -
#34 MÉNEMMEGYATAR.HU?!?!?!?!? -
#33 nektek müxik a tar? -
#32 Itt keressetek! -
Tomcat #31 szerintem is srv.hu Kircsó nagyon, nekem minden oldalam ott van. Igaz csak 50MB, de full extrás, gyors, stb. Reklám sajna van már :(
asszem van sávszélessége külföld felé is, de hogy mennyit vettek az interwaretól azt nemtom :)