193
Melyik a legjobb tárhely??
-
#153 hát eddig pedig semmi bajom nem volt az atw-sekkel, de most amit művelnek. már írtam két levelet is hogy töröljék. pedig mennyire egyszerű lenne. csak ki kéne rakni egy olyan gombot hogy Tárhely Törlése... -
#152 nem te törlöd, hanem ők. Ráadásul úgy, hogy meg sem kérdeznek róla és még csak nem is szólnak. Kurva jó érzés, mikor adsl-el feltöltöttél 4 tárhelyet egy hét alatt szenvedve, aztán azt veszed észre, hogy nincs meg az oldalad... -
#151 ftp-n keresztül bármit tudok törölni/tölteni. a problémám az volt hogy sokat jelezték hogy nagyon lassan jönnek le az oldalról a zenék. -
#150 és az atw-t mivel töltöd fel, amiket nem töröl? -
#149 atw-n van oldalam de elég lassú, a tárhellyel viszont meg vagyok elégedve met 500MB az nem kevés, másutt csak 50;100 mbokat adnak ingyen. Találtam egy olyat hogy extra.hu. 1GB tárhely, ingyenes, ftp meg minden, csupa jó, de mégis valaki használja? tudna valaki infót írni róla? Reklám, sebesség egyebek. Köszi előre is. FONTOS LENNE! -
#148 megneztem, 250MB-os cucc siman felment! -
#147 igaz, viszont bemutatkzo oldalnak, linke gyujtemenynek kiraly! -
#146 na, az mar nem is rossz!
megyek es meglesem, hogy kulfoldrol elerheto-e, vagy sem.
-
#145 télleg nem, de nem sokra mész egy korlátlan tárhellyel, ha fél megás szarokat akarsz csak feltölteni. -
#144 azt nemtom, én max 40megás file-t töltöttem fel eddig, szóval nemtom igazából h van-e, és ha igen, mennyi. -
#143 van file meret limit? mert akkor egesz jo lehet a dolog, ha nincs... :D -
#142 az extra.hu is beújult 1 ideje, tudtátok? Immáron 1 giga a tárhely és teljesen reklámmentes! -
#141 #137 "Hol van olyan ingyenes tarhely ahol nincs reklam?"
file limitrol nem kerdeztek... :P -
#140 500k-s file méret limit... -
#139 pl itt , viszont angol, ha nem gaz...
asszem csak egyszeri pop-up van, mint reklam, amit minden alap bongeszo siman blokkol, es a legszebb az egeszben, hogy korlatlan!
sok sikert! -
#138 Tán sehol. -
#137 Hol van olyan ingyenes tarhely ahol nincs reklam? -
#136 Hm? -
#135 Tud valaki olyan statisztika kódot, amikor egy ks képecskét kell beszúrni, vagy azt se, csak egy kódot, és a látogatókról részletes adatokat tudok megnézni (pl ip cím, milyne böngésző, stb stb, de legyen jó részletes!mystat nem jó, mert oda pl ip cim helyet csa a szolgáltató nevét írja ki (valami.hu) -
#134 tudnál segíteni? hogy lehet mysql-t beállítani a v1-n???? -
#133 dynamicweb -
#131 Akkor próbálok reggelni neked én :)
Tudnál küldeni ideiglenes jelszót és logint? -
#130 nekem is ez jön be, sorry:CCCCCCCCCCC -
#129 ha akarod, csinálhatok egyeet, írd meg privátban mi legyne név meg eg yidéglenes jelszó, é smajd ha kész, megváltoztatod magadnak;) -
#128 x -
#127 Ugyanaz! Komolyan mondom, hogy nem értem! Lehet, hogy valakit meg kell kérnem, hogy regeljen nekem? Egyszerűn nem értem, hogy miért csinálja ezt! Mindent kiürítettem, és IE-vel próbálkozom! Minden biztonsági dologra OKt nyomok de mindig a Lap nem jeleníthető szöveg jön be nekem. -
#126 ürísd a coccikat, és IE vel próbálkoz. -
#125 Hát nem értem! Tudom, hogy hogyan működik ez a regisztrációs folyamat!
Most megint regisztrálni akarom magamat, kitöltök mindet, majd nyomok egy OK-t és utána bejön nekem, hogy a lap nem jeleníthető meg! -
#124 lehet hogy Firefox alatt próbálkozol, IE alatt megyen minden!!! -
#123 Sajnos sok hiba volt, de mostmár a regisztráció megy rendesen, ahogy nézem, tegnap sokat javítottak rajta. -
#122 Hol akadtál el?
Megpróbálom leírni lépésenként.
1., A v1.hu-n a regisztráció menüpontot töltsd ki
2., kapsz egy mailt, egy linkkel. Ott aktiválhatsz
3., Ezután újra menj fel a v1.hu-ra, és a belépés menüpont alatt lép be.
4., Az adminisztrációs felületen, az új tárhely menüpontban hozz létre egy tárhelyet, amire fel is tölthetsz.
Ha nem lesz jó valami, írj mailt nyugodtan az info kukac v1.hu-ra. -
#121 kapsz egy emailt, arra rámész, bejön valami zagyvaság, rámész meignt, kijön hog ymár aktiválták, ennyiből ál az aktiválás
utána tárhelyet kel létrehozni, amit ftpvel feltöltesz.... valszeg nem fog menni, írj mailt, hogy csinálják meg! -
#120 Én erre NEM tudok regisztrálni! :( -
#119 Akkor jó, ha újra reggelsz, akkor kapsz még 300 MB-ot. -
#118 igen sikerült, feltöltés sebessége elfogadható, lényegesebben gyorsaban tölti fel mint az uw-re.
letöltési sebessége is kiváló!
fájlkorlát remélem nincsen...
Néha kiírja hogy átviteli hiba, szal ezzel vigyázni kell.
az a 300 mega korlát, ugye kapok ujra ha uj tárhelyet csinálok egy login alá -
#117 No megoldódott, akyyy? -
#116 mi van a hugoddal ?:O -
#115 Hát nem tudom akkor mi van, nálam működik.
Szerintem dobj egy mailt az info[kukac]v1.hu-ra, biztos tudnak mondani vmit. -
#114 227 Entering Passive Mode (127,0,0,5,156,68)
COMMAND:> LIST
STATUS:> Connecting ftp data socket 127.0.0.5:40004...
ERROR:> Can't connect to remote server. Socket error = #10061.
Total Commander meg a LISTnél megáll:((( mit tegyek? -
#113 na sikerült, ugylátszik mozzilával nem megy....