29
-
#29 Bocs, nem te mondtad. Rosszul emlékeztem. #16-os beszólás. -
#27 "Mindenesetre szerintem erdemes kombinalni ezeket a tecnologiakat"
Végülis ezért használja szerinted minden "nagyobb cég" csak a Java-t, mint hajdehúdemegoldást... -
#26 Én azt mondtam, hogy eléggé nehezen találok rá okot, hogy részt vegyek egy ilyen fejlesztésben, mivel nem megalapozott az anyagi oldala. A nem működik kifejezést sosem használtam rá, mivel élő példák vannak rá, hogy mégis. -
#23 "a php tipikus peldaja a write only nyelveknek. Arra jo, hogy adatbazisbol kivegyunk valamit es csinaljunk belole html-t"
Hogy ez mekkora egy hülyeség! Már megbocsáss! A PHP igencsak sokmindenre jó még, azon kívül, hogy adatbázisból kérjen le adatot. Egyszer majd lapozz már bele a PHP 4.0 dokumentációjába és csak a nagyobb témakörök címeit olvasd végig! Köszi!
Én elhiszem, hogy a Java-hoz értesz, azt is megértem, ha véded, elvégre az ember már csak olyan, hogy amibe sok időt/pénzt fektetett (mint neked a Java-s tudás megszerzése), azt reflexből védi és felértékeli. Ez nem hiba, emberi tulajdonság. Viszont mielőtt ledegradálsz egy másik fejlesztőeszközt, legalább nagyjából legyél vele tisztában, hogy miről beszélsz.
Én fejlesztettem Java-ban pár éve. Nem nagy dolgokat, de ez csak azért van, mert nem találtam kényelmesnek és hozzám közel állónak és inkább visszatértem (ha jobban tetszik menekültem) a CPP-hoz. Felesleges lenne elmondanom, hogy miért jobb számomra a CPP. Neked is jobb a Java és kész. Újabban sok időt töltök PHP alapú fejlesztésekkel. A munkám 60%-át ez teszi ki jelenleg.
Légyszíves gondolkodj el azon, amit mondtál. Köszönöm. -
#20 Ezzel azért vitatkoznék...
Lehet, hogy meglehet, de sokkal nagyobb energia befektetésével. -
#17 Egy okosan összerakott PHP scripthegy is képes ugyanerre csak kissé komplikáltabban. Esetleg, hogy MS-osak legyünk, ASP :)
Mert nincs benne garbage collection, de meg lehet bele írni, sőt! Igazából mindent lehet PHP-ből is, amire szükséged lehet, csak gondolkodni kell. -
#15 Azt nem vagom, hogy bizonyos dolgokat KI KELL VENNI mig masokat meg BELE KELL tenni ... nemvagom gyerekek. Javas dologgal amit a bizonyos >nagy cegek< hasznalnak, meg nem tapasztaltam... hmm, talan mert tetu lassu az a szar? Normalis szamlazot lehet venni ezret win ala, marpedig gondolom szamlazas stb ez alatt keszul... -
#14 Ugyanezt gondolom és is a windows kernelről :DD -
#8 Tudnunk kéne, melyek azok a "bizonyos változtatások". Ahogy a redmondi mentalitást ismerem, csak propaganda az egész.
No és mikor állítunk emlékművet a WinXP termékkulcs-rendszerének? Egy ismerősöm már előre fél az általa tervezett nagyszabású hardver-bővítéstől... -
#5 az uj service packokkal mar mododban all kiiktatni ezeket a programokat, bar ertelmet nemlatom, de megteheted... -
#4 Amelyben kiderül, hogy gyakorlatilag semmi érdemlegeset nem csinált a m$. -
Borg #2 lászik h nem olvastad el, csak höbörögsz
ajánlom figyelmedbe az utolso elöti bekezdést..