153
Szal...
  • steweee
    szeretnék játszani egy online fantasyval, de nem tudom melyikkel érdemes. már most elég sok van belőlük, és igazából arra vagyok kíváncsi, hogy Magyarországon melyik népszerű illetve melyiknek van hazai szervere amin jól fut az alábbiak közül:
    dragon empires - béta?
    ascheron call 1-2
    everquest 1-2
    dark age of camelot
    world of warcraft - béta?
  • musha
    Ha valaki tud linket, ahonnan le lehet tölteni Everquestet vagy DAoC-ot, kérem írja meg!
    Vietkong-Xboxmannél már próbálkoztam ICQ-n, de 10-ből 10-szer nem méltatott válaszra...
  • Hunnenkoenig
    Ma jatszottunk Xboxman-el a DaoC szerveren! Tök jo volt! Nem lehetett semmit csinalni, csak chatelni, de valami bug folytan tudtunk repülni es igy bejartuk az egesz vilagot! Tök Matrix-os testtartassal repkedtünk ide-oda. Meg a magassagot is lehetett szabalyozni!

Szep volt, na. :-)))
  • musha
    Hi!

Nem tudtok olyanról, hogy Anarchy Online-t lehet-e valami ingyenes szerveren nyomni?
  • Hunnenkoenig
    Tegnap ment a login szerver, de a jatekszerver meg mindig down. Egyebkent a jatekban meg nincs semmi, csak a vilag es a többi jatekos. Barangolni es csevegni lehet, mast nem!

Egy szerver van a DaoC-hoz es az is ALPHA.
  • krisz073
    Jó az EQ,én azt nyomom és nekem bejött(igaz én fizetös szerveren nyomom).
    Viszont én is szivesen kiprobálnám a DAoC-ot,nem tud valaki egy iso-t és ingyenes szerver cimet adni hozzá?
    THX.
  • Hunnenkoenig
    5109012
  • magus
    na azert en kiprobalnam a daoc-t azon a serveren. pls irjon mailt az illetekes, nagyon halas lenek. csak megneznem milyen
  • Xboxman
    ICQ?:)
  • Xboxman
    Kapsz!!!!!
  • Hunnenkoenig
    Az UO-t mar jatszottam freeshard szerveren, amit rajongok üzemeltetnek. Az everquest is olyasmi.

Everquestet epp letöltöttem Kazaa-n. DaoC kene nekem is!
    Adok Gothic2-t cserebe! :-)
  • And5
    egyiken sem icqn megtalálsz egy DAoC linkért eladom akár a lelkemet is :)
  • And5
    bocsi ez a link ill csak így jó neki http://free.x3.hu/gamezz/EQ.ZIP
  • And5
    ok rólam letöltheted az EQt ja és itt aleírás hogyan lehet EQban jácani http://free.x3.hu/gamezz/Eq.zip
  • Xboxman
    Én adok linket Daochoz ha adsz EQ-linket:)
  • And5
    nem tudom hogy van kikéne próbálni megpróbálom beszerezni a DAoC-t és aztán adok választ Everquest már megy!!!! majd cisnálok egy részletes leírást
  • Xboxman
    Na ezt mindjárt kipróbálom DaOC-al,egyébként nem sok esélyét látom ,hogy működjön!Valami olyasmi lehet ,hogy átbassza a progit és azt hiszi ,hogy föl van kapcsoldóva a szerverre!A rajongók által készített szervernek nem sok értelme van,100Mbit-el jóha 300-an lehetne kalandozni egy olyan világba amit 1000+-ra terveztek...
  • Hunnenkoenig
    Ok, az Everquesttel mar tisztaban vagyok!! :-)
    Mar csak a jatekot kell megszerezni.
  • Hunnenkoenig
    Ezt elmagyarazhatnad reszletesebben. Nezegetem ezt az oldalt, de meg nem ertem teljesen. Most akkor hackelted a hivatalos szervert, vagy ez egy rajongok altal keszitett szerver, mint az UO-nal, ahol lehet ingyen jatszani?

Engem a DaoC erdekelne, de valami olyasmit olvastam ott az oldalon, hogy a szerveren nincs se szörny, se fegyver, semmi...

Szoval mi is ez most igazan???

Tudom lama vagyok, de hat ez van :-)
  • And5
    na megvan huh több mint 2 óra de megvan
    Everquest:
    install gém
    indít gém hagyni hogy patcheljen
    aztán install emu patch
    aztén emuval indít eqgame.exe fixclient kipipálva és tádám megy
  • And5
    http://www.smithysanvil.com/

itt van a megoldás hogyan jácunk ingyen Everquestet, Darak Age of Camelotot,Asheron's Callt és Ultima Onlinet
  • And5
    hogy lehet everquaetel ingyé jácani?
  • Cat #127
    szerintem nézzétek meg a kalandokfoldje.hu t ha a larkinoron kivul más online rpgre vágytok
    a beholderesek (tihor miki) majd két évtizede a szakmában van, kérjétek a segítségét!
    ott van neki a tulélők főldje, káosz galaktika, ősők városa, kártyajátékok stb., tudja hogy mi müködik itthon és mi nem
  • krisz073
    Ugy-ugy :-))
  • Tundramaci
    Online RPG? EVERQUEST!!!! LEGJOBB!!!!
  • Xboxman
    Milyen public Betak vannak mostanaba?
  • KreeztalCODE
    majdnem MMORPG ^.^
  • galocza
    bocs, hogy beleugatok, de két dolog is szerepelt: neocron és gyógyítás.

a neocron (a város) szvsz nem annyira bonyolult, van térkép+navray. tessék megnézni. 1 nap kóborlás után el lehet találni benne...

gyógyítás: ha van egy erre specializálódott pap/varázsló(/psi monk 8), az nagyjából csak így kaphat xp-t. ha csatát nyer a csapat, csak azért ne kapjon a gyógyító xpt, mert nem volt rá szükség? szvsz az elosztásos módszer a járható, különben senki se lesz ilyen karakterrel. megint a neocron: a gyógyító psi monk kaszt a kaszton belül, egyedül soha se fog fejlődni, csak csapatban. de egy kezdő gyógyító meg melyik klánnak kell?

PRÓBÁLJÁTOK KI A NEOCRONT (AMÍG LEHET), MERT ROHADT JÓ. VÉGRE EGY CP-SCI-FI RPG...
  • OmegaOnline
    felraktam egy régebbi kezdetlegesebb világleírásomat a rawen.uw.hu ra, akinek van kedve gagyi világleirást olvasni és van türleme megvárni a lejövö képeket annak megköszönném a véleményét, csak a világleírásról nem a képekről stb. Lehet ocsárolni stb de jöhetnek az épitö jellegü dolgok is Thx világ/térkép résznál
  • OmegaOnline
    Nah megint itt vagyok és megint dolgozok :))
  • Hunnenkoenig
    Csak egy kep a Neocron server-röl: http://www.reakktor.com/Company/ServerHQ_04_full.jpg

Mindenesetre en benne lennek ötletekkel, story irassal (quest) esetleg grafikaval (texturok)...bar abban meg nem vagyok igazan profi, de azert a photoshop az mar nem ismeretlen elöttem :-)
  • M.A.D.
    A darkfall-t nem lehet singlébe nyomni?
  • Ron Ragm
    ezt mondjuk nem kifejezetten MMORPG-re értettem
  • OmegaOnline
    Egyetértek a fejlesztési költségekkel, ráadásúl úgy nem lehet nekikezdeni, hogy van pár ötletem.
    Mindent pontosan ki kell dolgozni az utolsó részletekig, a világtól kezdve egészen az utolsó figura harcközbeni mozdulataiig. Ráadásúl mindent pontosan dokumentálni, merthát az fejben nem marad meg örökké.
  • Hunnenkoenig
    Elöször is el kell dönteni, hogy fantasy vagy a mostanaban közkedvelt sci-fi legyen a jatek.

En a napokban neztem a Neocron-t es az nagyon jo! Olyan Blade Runner-es hangulata van. Nano technologia meg minden van benne, csak a varos az annyira komplikalt, hogy az szörnyü. Orakat bolyongsz mire rajösz, hol vagy... Na olyan ne legyen a jatekban.

Egyebkent egy MMORPG-t privat modon el sem lehet kezdeni, mert a költsegek tul nagyok. A jatek fejleszteset leszamitva a halozatra valo csatlakozas (hogy jatszhato is legyen a jatek) az olyan mennyisegü penzbe kerülne, hogy azt az itt megfordulo atlageletkort nezve, abbol az iskolai ösztöndijbol az eletben nem dobjatok össze. Meg akkor sem, ha a lelkesedes megvan.
  • I.C.ram
    Semmit nem kell fizetni, elég ha megkérdezi őket. Nem hinnem, hogy több millós tökéjük van. :))
  • I.C.ram
    Ehhh ez nem Microsoft vs. Netscape. :)
  • OmegaOnline
    Viking szerinted mennyi licensz dijjat kell fizetni? Mertha csak úgy simán nekikezdesz és publikálod lehet hogy beperelnek.
  • Viking
    Elolvastam a fórumot végig, kérdem én: nem akartok esetleg Worlukon játszodó mmorpg-t csinálni? Az legalább magyar mondjuk eléggé beteges de túlélhető... (alias: ott mindennapos dolog hogy az utcán szembejön veled egy ork, egy manó, vagy esetleg egy négykezű, farokkal megáldott ogár )
  • OmegaOnline
    Elés sok kezdő van ezen a téren aki beszokott állni segiteni.Csak jó helyen kell hirdetni.