Odavágott az Odyssey a Mars arcának

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A felsõ kép egy kissé holyámos, igen ügyes, aki ott bármit megtalál. ;)

DanyyX
Hmm
Szerintem a felsõ képen, az a gúla szerü cucc egy ICBM siló, felette a kör az atombunker fedele, alul a kis alakzatok az álcahálóval lefedett rakétaelhárító rendszert ábrázolják...
Vagy csak valaki szórakozott a NASA-nál egy képszerkesztõ programmal?

<#vigyor2>

\"Pitét evõ lányok... nyalom a pitétek.\"

Nemsokára indul a Mars expedíció.. már csak 10-20 év és minden kiderül...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

fasza fake képek...

Nagy szobrok találhatók a Húsvét szigeteken is...
rentgeteg olyan ábra van a Föld-ön is, amit csak levegõbõl lehet meglátni Pl: Nazca fennsík állatfigurái..máig sem tudják, ki(k) készítették, és miért..
Köszi a képet Jerome!!

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

jerome

a mars az nem voros? :)
Lehet hogy az Ufok több Arcot is vájtak a földbe de csak ez az egy maradt meg :D
mind3 képen ugyanakkorák. Lehet hogy katonai bázisok :DDD

koszontem.

mint a mars mentõakcióban.. :)

a balettpatkány

Nyóc korsó sör után már egész képregényt lehet látni!:-))))

gz8
:))))

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

Nahát én vagy egy rakat arcot ki tudok venni a legelsõ képen. Pl. jobb alsó sarokban egy elfordított fej. Képzelgés az egész.

Bonewerkz
latjatok azt a kupolat ott a kep tetejen? eleg szabalyosnak nez ki....

Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktõl a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe elõtt.

pont-pont-vesszõcske, nem olyan bonyolult egy arc, hogy ne lehetne majdnem mindenben felfedezni.

Laci73
Az egész univerzum...

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket