785
Minden jöhet, ami vele kapcsolatos, de főleg ftp-k:)
  • Lacc
    Ha egy fickó elkezd hányni az csak annyi hogy qurva ideges (tehát nagyon fél), az átlagember ha nagyon ideges hányingere van...
    "Az egyik kezén nagy karom van" hát nem hiszem hogy ott jársz akkor mert ennek megszámolni se tudtam annyi karja van sőt két csápon még fejek is vannak olyan kutyaszerűek sőt még a szellőzőkből is a csápjai nőttek ki. Mikor pedig a végét járta lerobbant a feje és kinőtt belőle egy ember felsőteste a fejével együtt. Szép volt. :D De már szerencsére túl vagyok rajta, huh.
  • Hmuda
    Mondju az előbb leírt fickó már akkor gyanus volt, mikor símán lenyugodott, mikor kinyírtam a Walkereket.

Amúgy pár kérdés:

Ha egy fickó elkezd hányni, az mire figyelmeztet? Hogy fertőzött, vagy hogy megfázott, vagy hogy most asszimilálódik?

Ha a tag képe a csapatképernyőn pirossal van keretezve, az mit jelent?
  • Hmuda
    Igazábol pont most tartok egy főellenségnél. Ugye az, amelyiknek az egyik kezén egy nagy karom van?
  • Hmuda
    WINMX-en leszedhetném, csak most 50-en állnak sorba minden file-nál. : (((
  • Norbi2K
    Jo gyorsan haladtok, nekem mára ennyi elég volt:) még igen az elején járok, még csak kis szörnyecskék vannak.
  • Norbi2K
    Jo kis játék ez, bár tényleg kezelés kicsit nehézkes. Probáld tékában, ez már nagyon régi film, nehéz lesz megtalálnod neten, márha egyáltalán meg lehet. Egyébként tömören: adott egy sarki kutatóbázis, ahol ez a kis szörny nyirbál ki mindenkit, persze senki nem tudja mi az, éppen ezért nem is biznak egymásban mert a szörny bármelyikükben benne lehet, pont mint most a játékban:) de inkább nézd meg...
  • Lacc
    Ti hol tartotok? Én most vagyok abban a földalatti kutatólaborban ahová a főellen után eseik le a manus valami csapóajtón keresztül.
  • Hmuda
    Na jó. Akkor nem tud valaki egy Film letöltési helyet. Lehetőleg eredeti hanggal.
  • Hmuda
    Mondjuk én egy kicsit összetettebb csapatkezelés vártam. Nem lehet elbeszélgetni velük, szavakkal lenyugtatni őkez, semmi. Csak azek a fegyveradás/elvétel dolog. Meg a tárgyakkal való manipulálás. Kicsit szegényes.

És rájöttem egy bugra (bár inkább figyelmetlenség):
    Nemtom a fickó nevét, de egy medic és abban a rajzásban van velünk. Ott megvizsgáltam és nem volt fertőzött. A következő pályán az egyik házban meg símán nekemugrott átalakulva. Remélem ez csak béta-hiba.
  • Hmuda
    Már rájöttem. : ))))

Amúgy az az ambush iszonyat fílinges volt. Vagy a kedent beszólásom: Tisztára mint a volt barátnőd. És ezt mondják egy hulla mellett. : )))))
  • skorpio7
    Hmuda !
    Használd az FPS nézetet a célzáshoz és akkor nem csak a lábad elé lősz .
  • skorpio7
    Vagy csak elhasználtad ?
    Amúgy hol tartasz ?
  • skorpio7
    Az hogy lehet ?!?
    Nekem van már 10 !
  • Lacc
    No meg tudtam ölni, de alig maradt életem :( Pedig a köv. pályához nem ártana ha fullon lenne medipackot meg még nem találtam
  • Pieces
    Egy ora jatek utan en is azt tudom mondani , hogy nagyon kellemes jatek.Nekem nagyon teccik a grafika.A kezeles kicsit nehezkes eleinte de meg lehet szokni.
  • Lacc
    Én úgy szoktam lőni a lángszóróval hogy lenyomom a shitet és akkor lehet célozni egérrel... De most jól megszívtam mert itt vagyok egy főellenség előtt és alig van életem... Szép nagy dög meg ordít is de 10% healthel elég nehéz lesz elbánni vele...
  • Hmuda
    Mondjuk az nem tetszik, hogy a lángszóróval csk a lábad elé lehet lőni. Lehetne szerintem egyenesen is és akkor kicsit effektívebb lenne.
  • Lacc
    Na nekem is lejött hihetetlen jó hangulata van! Most épp ott tartok hogy megtaláltam a norvég manust a rádiójával és most egy raktár alján kellene kinyírnom jónéhány dögöt, ami nem egy könnyű meló...
  • Hmuda
    Amúgy hihetetlen, hogy mi mindenre nem figyel ez a progi. Megyek és véletlenül egy üzemanyagtartály mellett dobtam el a fáklyát mire az lángragyulladt és pont a társam arcába robbant. : )))
  • Hmuda
    Naaa...
    Valki kanyarintson már ide egy rövid, pár soros összefoglalót, hogy miröl szól a film.
  • skorpio7
    A legutolsó biztos megjelenési időpontja a game-nek AUG.20.-a .Én ilyen szempontból az EBgames-t tartom irányadónak , ahol eddig még nem volt rá példa az ismereteim szerint , hogy valami az előre kiírt időpont előtt jelent volna meg ... hogy utánna , az már többször is , de mindíg módosították . Pl. Dino Crisis 2 ( amt szintén várok már ) , aminek eddig 4-szer lett meghosszabbítva a megjelenési ideje .

Más ... az eddigi legnagyobb bug az , hogy a 4. pálya elején és a közbeni animációkban csak 1.2 szót hallani a párbeszéd elejéből és utánna csak folyamatos szívdobogás .De eddig mindössze csak ennyi ... a hangulat az csúcs .
  • Hmuda
    sz=szó
  • Hmuda
    Valaki tömören összefoglalná a filmet? Csakhogy tudjam miröl van sz. : )))
  • Norbi2K
    végre egy jo témáju game, először vagy 10 éves koromban láttam a filmet, akkor elég félelmetesnek tünt, de majd meglátjuk a játék milyen lesz
  • Hmuda
    Kösi! Innen legalább le is jön. : )))))

Skorp: Thing törölve. De az EE ugye ma összejön?
  • Dynamic

Itt is meg van elvileg:

http://belmondo.warez.hu

Nem tudom hogyan jön, nem próbáltam, mert munkahelyen vagyok.
  • Hmuda
    Lécci skorp adj életjelet, hogy megcsinálod-e.
  • Shep
    én innen vettem hogy nemsokára, vagyis holnap És nem sheep hanem Shep, de biztos csak félrenyomtad
  • KeviN
    sheep : en ugytom 20.-a a hivatalos megjelenes, nem ?
  • Shep
    Miért nem várjátok meg a fullt, elvileg holnap amúgyis megjelenik a game. Na mindegy ti tudjátok.
  • KeviN
    skorpio7 : de ha felrakod valahova akkor engem is ertesits pls. :) Az emilemet asszem tudod :)
  • Hmuda
    Amúgy nem tudom mi a baj azzal, hogy nappal játszol fosatós gémmel. Én tegnap délben játszottam egy kicsit a AVP2-vel és így is párszor majd halálra idegeskedtem magam a fészek közepén a Marine-ommal. : )))
  • Hmuda
    Mond, hogy felrakod, mert kicsit fosatni akarom magam ma este. : )))
  • Hmuda
    Bassza meg magát a WC!!! Utálom, hogy soha nem lehet letölteni róla semmit!!! Vagy a link szar (mint most is), vagy kurva lassú!!! >: (((

Skorpio7: megtennéd, hogy ezt is felrakod az FTP-re, ahova az EE-t? : )))
  • Pieces
    Hat epp csak megneztem delben.Majd ha leszall az ejszaka!!
  • skorpio7
    Javítások .

mered = marad , ...az egész program 315 MB-ot foglal el a vinyón ...
  • skorpio7
    NUKE vagy sem , most , ma ezt nyomom és majd kiderül , hogy van-e vége mert az egész program 315 MB-ot foglal el a játékból .Ha esetleg csak a fele van kész , akkor is mindössze ( remélem ) a kimentések jók lesznek a végleges játékban .
    Pieces !
    Te hol tartasz ?
  • skorpio7
    Hát eddig egyetlen bug-gal sem találkoztam !
    Némi újabb infó a játékról ... a hangulat , hát az fenomenális .A hangok ... nagyon ott vannak ! ( Este fülhallgatóval játszani ... az ám a hangulatos ! ) A filmbejátszások csak fokozzák az izgalmakat , amint egyre több monster támad .A talpad alatt ropog a hó , lábnyom mered és apró kis hófuvallat szál fel utánna .Ha letaposott részen mész , ott szintén más a hang ... és kintről csak a folyamatos hóvihar zaja árad ... phhh .
    Szóval ha akartok egy jót játszani , akkor töltsétek , mert a GTA3 után ez az első game ( több mint 1,5 hónap után ) , amit nem csak letöltöttem , hanem mostmár folyamatosan is nyomom .
    Ja igen ... aki esetleg elakadna a 2. pályán ( és bug-ra gyanakodna , mert nem tud átjutni a kódos ajtón ) , annak ajánlom , hogy jó alaposan nézzen körül ... mindenhol ... mindennel !
  • Pieces
    Ha beta is de egesz jol nez ki.Van hangulata is.Egyebkent Q3 motor hajtja ha jol tevedek.
  • Lacc
    De ez csak béta még... Nem akarok egy bétával nyomulni ami tele van buggal. Vagy mitől béta ez még?