785
Minden jöhet, ami vele kapcsolatos, de főleg ftp-k:)
-
#785 honnan lehet letölteni? -
#784 Ez egy nagyon férresikerült játék, 2002-ben jelent meg, de 98-as szintű.Hát ez van. -
#783 Ha valaki tud magyarositásról, az szóljon! Nagyon kellene :) -
#782 Nem tud valaki magyarosításról? Már mindenhol megnéztem, ahol tudtam, de nem találtam.... :( -
nimfas #781 Sziasztok!
Nem mai a game, de most írtam meg valakinek, és olyan gondja van vele, hogy jó pár pálya (16 v. 26)után kifagy a game. van hozzá olyan patch ami orvosolja az ilyen problémát. Ha valakinek van patch-hez linkje, és a töréshez, az ne tartsa magában.
Előre is köszi -
#780 Vegyél új cd-olvasót, egyebet nem tudok mondani.Már bagóért lehet kapni.
Egyébként ezért kerested elő a The Thing topikot?:)
-
steweee #778 már nem aktuális, tavaly ősszel játszottam vele, de előfordult vkivel hogy a legis-legvégén mikor a heliről szét kell lőni a szörnyet meg rágyújtani a hordókat és megnyakkan, akkor töltené a final videót, de hirtelen kilép a desktopba? így nem tudom hogy mi a vége! izgi?? -
#776 Ok már én is elolvastam :)
De azért köszi.... -
#775 Szívesen ! :) -
#774 Na megvan , kikerestem neked , nem pbo file-ok , hanem pak-ok .Szóval #455-ös hozzászólás . :) -
Fireblade #773 Skorpíó7: Köszi a segítséget. :))
-
#772 Hi Skorpíó7
elindúl a progi :)
csak amit mondttál a DATA könyvtárban nekem az nincsen ott Music.pbo :(... -
#771 OK már itt is vagyok akkor 9:15 ICQ :) -
#770 A 33 ++ akarna lenni , egy kicsit már késő van . :) -
#769 Megbeszélhetjük , ugye megvan még a FastreamFTP33 progid ? ... holnap kb. 9:00-kor kelek , úgy negyedkor bekapcsolom a gépet , szóval akkor az ICQ-n fentleszek . -
#768 OK !
Akkor csak annyit mondok , hogy nézz szét jobban a cellákban ... mondjuk balról a 2.-ban ... a szemközti falat ... -
Fireblade #767 Skorpió7: tudom hogy a karokat milyen sorrendbe kell húzni. cak utána nem tudom hogy mit kell csinálni:( -
#766 Hi Skorpíó7
Kellene nekem ez a játék :)
Meg tudnánk valahogy oldani? -
#765 Jobban jársz , ha a GAMESTAR ONLINE oldalonfellelhető lehetőséget használod , azaz bárhol tudsz menteni .
Csaljunk a Thing-ben...
[2002. augusztus 27. @ 22:46 - ZeroCool]
Netizgatás közben, egy igen érdekes infót találtam, a minap megjelent The Thing nevezetű horror-akciójátékról. Az alant végrehajtandó dolgok végrehajtása után, bárhol menthettek a játékban (nemcsak a kijelölt helyeken!):
- futtasd a regedit.exe-t (ez windows alapprogram)
- menj el ide: HKLM/Software/Computer Artworks/TheThing/1.0
- csinálj egy string value-t "DoInGameLoadSave" néven
- ennek adj 1-es értéket
Ettől kezdve a játék menüjében megjelenik a Save és a Load menüpont!
HAveFuN :D
-
#764 Bazz ... -
#763 Mert a csalók ezt érdemlik! -
#762 Trainerrel miért fagy ki a game? -
#761 Twister !
Már korábban leírtuk egy párszor , csak vissza kell olvasni ( remélem jól emlékszem a könnyvtárra és a filenévre ).
Szóval a lényeg , hogy a DATA könyvtárban található MUSIC.PBO nevű filet-t egész egyszerűen csomagold ki RAR-ral , azaz engedd rá a RAR-t és láss csodát .Ebbe a filba lettek ugyanis gyárileg belesűrítve a hangok , de nem biztos , hogy minden oprendszer és gép megbírkózik ilyetén a lejátszásával .Ha ezt megteszed , akkor elvileg már mennie kell a game-nak .
-
#760 Egész egyszerűen a helyes sorrendben kell meghúzni a karokat és kész , mehetsz tovább .
Ha jól emlékszem , akkor a két szélső először , majd a két középső .Egy korábbi hozzászólásban már leírtuk ezt . -
Fireblade #759 Kellene egy kis help. elakadtam ezon a pályán ahonnét meg kellene szöknöm. Van 4 kapcsoló a falon, ha valamit elrontok akkor a liftből kijön 3 kommandós és kinyirnak. Na mármost én ezen a szinten mr kinyírtam mindenkit. De nem tudom hogyan tovább!? -
aiguo #757 Akkor az a RIP valtozat... es az hibas sajna!
Toltsd le az ISO valtozatot,mert a patch javitja a hang problemat.
Udv! -
aiguo #755 Szia!
Thing 1.2 Patch fenn van?! -
liogreen #751 Sziasztok,
Kisebb problémám akadt, a reptéren mondja, hogy ki kéne lőnöm a C4-est, a toronyból, de nincs mesterlövész puskám, de már valamikor régen valamelyik lemaredt emberemnél van. Van valahol ezen a pályán, vagy az előzőn, mert ott még van mentésem.
előre is köszi -
#750 Már kijátszottam ... azért kössz az infót ... bár haszna nincsen . -
#749 Nem tudom, így pár hónappal a játék után érdekel-e valakit, de kijött egy mouse-look patch a játékhoz. -
#747 Be kell perelni es amikor lassak hogy nem jelenuik meg a targyalason kijon a rendor es elvitetti... aszem... vagy nem? -
#745 nem tudna valaki egy linkiet adni ahol a játékot le lejetne tölteni mert a régin már hibásak a file-ok
Nagyon kéne a LINK -
#742 ForceAce !
Ezután már csak egy anim jön , ami nem lényeges .Gondolom te is Win98 alatt futtatod a játékot , mert eddig csak olyanoknál jött elő a hiba , akik ezen a rendszeren játszottak a game-val .Mindössze annyit kell tenned , hogy a DATA könyvtárban lévő PAK file-okat RAR-ral kicsomagolod .Majd meglátod , mi található benne . #510 , #514-es hozzászólás )
Vagy ha úgy jó neked , akkor ezt elvégzi helyetted egy segédprogram , amit a #499-es hozzászólásban találsz belinkelve .Ezt csak bemásolod a játék könyvtárába és elindítod .Ugyanazt éred el vele .
Most mondanám , hogy további jó játékot , de már csak egy záró anim van . :) -
#741 Először is neked válaszolok ... egy frászt ! -
#735 Na , erre gondoltam , hogy írtátok már valahol a technikát - nyársonsütés , nagyon jó . :) -
Irvine #734 Már egyszer leírtam, hogy ez az a szörny akit nyársonsütés módszerrel, pillantok alatt kivégezhető medipackok nélkül. Mindössze annyi a dolgod, hogy közelebb mész hozzá, sotival pirosra lövöd, majd NEM rá hanem ALÁ lősz lángszóróval. Ugyani ilyenkor a földön tovább ég a tűz a szörny meg megsül!
-
#733 Nos , nekem ez volt a legnehezebb ellenfél .
Max. életcsomaggal mentem be , de nem maradt 1 sem a végére .Én úgy csináltam , hogy folyamatosan mozogva lőttem a shotgun-nal ( mivel így láttam , hogy mennyi az életereje ) és amikor piris lett 3 tűzgránát elintézte , csak vigyázni kellett , mert a gránát robbanásakor az üvegkalitkából kiszabadul a lény is és őt lángszóróval kellett távoltartanom .Szóval eléggé oda kell figyelni , ha így csinálod .És ezután külön öröm volt , hogy berobbant az ajtó és 2 katona is elkezdett még rám lőni .
Na ... itt olvastam jóval korábban 1 másik taktikát .Menj szó szerint a szörnyhöz , aminek így nem lesz mozgástere és nem tud döfködni .Használj lángszórót és úgy intézd el a dögöt vagy felváltva shotgun-nal .Rövid idő alatt lehet vele így végezni ... legalább is azok szerint , akik így csinálták ki . -
#730 Megvan ... ugye jól átvert a haverod és bezárt .Azt hiszem , hogy 1 perced van kitalálni vmit .Elsőre én is szépen megfulladtam , mert nem tudtam .Szóval figyeld csak meg szépen , hogy min is érkezik az a gáz ?!? Csövön , amit szépen meg is figyelhetsz egy géppuskával felszerelt kamerával ... sejted már ugye , hogy mit kell tenned . ( Biztos megtalálod a gyenge pontját , nem lehet eltéveszteni . ) -
#727 Teljesen élettelen lesz .De a 3. szoba rafkós lesz , mert ott 4. db géppuska lesz 1-1 a szoba 4 sarkában és némi leleményesség szükséges a deaktivizációhoz . :) -
#723 Ja igen ... a faládában piszkos kis lény lapul , csak nehogy megijedj .