754
  • Speedbreaker
    Én szoktam szét floodolni a topikokat? Hát álljál már meg. Azért már ez elég sok.
    A lock on topikban még eltűrtem hogy beszélsz velem, talán meg is köszöntem a segítségeteket, de azért ez már enyén sok. Vegyél már vissza magadból...
    Nem akarlak sértegetni, hogy te ez vagy meg az vagy.
    Ha nem ismerjük egymást, nem tudom miért esel nekem. Tiszta szánalmas...
    Szerintem ne is írj semmit amit írok. erre se válaszolj. Csak felidegesítenél.
    Nem tudom vagy-e kb 16 éves, de ha még is nincs annyi eszed...
    De erre se válaszolj. Kösz
  • sure
    De, 999 forintért a Tecsóból (múlt héten láttam, "ultravékony tokos" kivitel. De ha meg is veszed, légyszi ne szpemmeld szét ezt a topikot is...)
  • Seaweed
    varom:
  • Speedbreaker
    A játékot nem lehet letölteni vhonnan?
  • Seaweed
    bop
  • sure
    Most láttam Tecsóban, már csak 999 HUF a sima SFP1.
  • Seaweed
    Kiprobaltam en is, a 0.7 verziomat upgradeltem erre az uj 1.0-ra.

Egeszen jo, majdnem minen mukodik, meg a tulterheles jelzo lampa is ;)) Zsir cucc ;))
  • Seaweed
    Ha bemasolja a kabint akkor mar repulheto is lesz. (felulirja az ini filet)
  • neuro
    A kabin a combatace-n van fent ha jól emlékszem. A MiG21 repképessé pedig egy szkriptel tehető, ami szerintem szintén fent van a combatace-n vagy a column5-ön.
  • Seaweed
    http://forum.combatace.com/index.php?download=1745
  • repvez
    Ezt a kabint honnan lehet letölteni ill. hogyan lehet 21-est repülni?
  • Seaweed
    Oooooo igeeeeeen..v.egre F-106.......

• Lockheed
    Már megtettem, de mégiscsak nálad olvastam...
  • neuro
    A tippet sure-nak köszönd :)
  • sure
    Én szívesen odaadom az újságmellékletem INGYEN; én a TescoGazdaságost (a nem goldot) tartom meg inkább. Ahhoz érzelmi szálak fűznek;)
  • sure
  • Lockheed
    Pffff. Jaja. Én is olvastam a honlapodon, hogy adják az újsághoz, és gyorsan megvettem. Ezúton is szeretném megköszönni a tippet...
  • neuro
    Tegnap elmentem a Tescoba este megvenni az újságot: az összesből ki volt lopva a lemezmelléklet. Ez Magyarország...
  • Lockheed
    Áááá! Széép! :D
  • neuro
    Új MiG-21 cockpit

• sure

Szerintem "szűz" installokkal, buherálatlan konfigurációval nem lehet nagy gond, aztán ha elvagyunk vele, lehet egyeztetni, hogy milyen modok, skinek, stb. kerüljenek fel, de ezt úgyis akkor érdemes csak, ha hosszútávra viszonylagos rendszerességre kialakul egy adott társaság, amúgy alkalomszerű ereszd-el-a-hajamra nem kell túl sok gondot fordítani rá (a magyar felségjelet így is fel lehet tenni...) Persze ez csak akkor, ha nincs olyan hardcore SFP fan, aki a saját beállításaival, modjaival, skinjeivel rendszeresen nyomja, és nem akarja ezeket leszedni.
  • Seaweed
    Anno toltuk keveset online. El lehet vele szorakozni. (csak a modokra kell nagyon figyelni! Mert ha van difi mar nem is tudsz csatlakozni...vagy alapjatek, vagy mindenkinek ugynaazok am odok pontrol pontra)
  • sure
    Szerintem Strike Fighters Project 1 Patch 3.2 (v07.05.05) = Strike Fighters : Gold Patch 3 (v07.05.05)

Ha valakinek van kedve, tarthatnánk egy fegyvertelen ismerkedő flight-ot. Én pl. még sosem repültem online semmilyen szimulátorral. És ebben ha minden igaz, vannak mindenféle kooperatív meg head-to-head lehetőségek is

OFF
    Cimborákkal most fedeztük fel pl. az 1nsane-t ismét, TG/MM/stb. azt is 2K HUF körül mérik, és jó móka az.
    ON

És mivel az SFP-t egy Flakonhoz vagy Lockonhoz képest kevésbé "hardcore szimulátor", ezeket a jó kis Arcade funkciókat ki lehetne használni mókázásra, de ennek nem tudom, mennyire van/lenne közönsége itt Magyarországon, illetve akár nemzetközileg.
  • sure
    Jó estét, feltettem az SFP1 Goldot.
    Verziószám: Patch 3 (v07.05.05)

Ezek közül a kampányok közül lehet válogatni:

Nem mélyedek most bele, #47 -ben Seaweed általi linknél valamelyik rovatban biztos van infó arról, melyik micsoda, szerintem hétvégén fogok vele kicsit repkedni majd.
  • sure
    Nem tettem még fel (elnézést kérek...), el voltam foglalva a mobilinternet beizzításával és a virnyákriasztó/tűzfal beállítgatásokkal.
  • neuro
    Na milyen a három új hadjárat? Érdemes miatta megvenni az újságot?
  • sure
    Este megnézem, megvettem az újságot (legfeljebb elajándékozom majd jótékonyságképpen a Tesco Gazdaságos SFP1-emet, biztos lesz rá jelentkező...)
  • Seaweed
    De kampanybol nincs hainy..csak gyozze az emebr vegigjatszani oket ;))
  • Seaweed
    Jah mondom kavartam..enyemben is 1 hadjarat van, a "Burning Sands", es nalam is 4 oldalrol lehet repulni.

...es nem tudom akkor mi van a goldban...
  • neuro
    Az én verziómban egy hadjárat van, de 4 "oldalról" lehet repülni: USAF, NAVY, MARINES és zsoldos...
  • Seaweed
    Nah kevertem a szezont a fazonnal...szal ebben ami most van fent is benne van a " "zsoldos" (Mercenary) kampnyresz...de csak 1 kampany van a "Burning Sands"....az hogy a goldban milyen kampanyok vannak azt nem tudom!
  • Seaweed
    Fiktiv hadjaratok, es egy "fel dinamikus" fiktiv zsoldos pilota hadjarat, amiben gepeket lehet vasarolni sok $-ert...amit persze a jol vegrehajtott bevetesek utan kapsz! (egy hibaja van hogy ha tul preciz vagy gyorsan vege az egesznek, mert az elerendo celt nezi...azaz ha legyilkolod az fiktiv kozelkeleti orszagod foktiv ellenefeleit akkor vege gyoztel)

Az hogy ebben amit megvettunk es most pl ez van fent a gepen melyik hadjarat van azt nem tudom...ezzel meg ezt nem neztem..de mingyart megnezem..
  • neuro
    Milyen hadjáratok vannak benne?
  • sure
    Ahh, zsír, köszi, asszem jártam már ezen a szájton, de ezt a tablicskut nem néztem még.

Hát lehet hogy a 3 extra kampány miatt beruházok egy ilyenbe, bár jobban örültem volna egy WOV-nak.
  • Seaweed
    ..es 1 kampany van benne! (mint a tablazatban is)...de megvan a harmadik oszlop is, abban tenyleg 4 kampany van..
  • Seaweed
    Az enyem biztosan a 2002 octobereben a Stragey First kiadott "sima" SFP1, mert nincs benne A-4F es F-4J, azt a letolthetokkel potoltam! ;)
  • neuro
    Amit mi megvettünk annak idején (#12 és #15) az valyon melyik verzió?
  • Seaweed
    Itt meg egy jokis tabla ha valaki tudniszeretne mi a kulombseg a verziok/kiadok kozott.
  • sure
    FYI - PC Games újság játék melléklete : Strike Fighters Gold
  • Seaweed

http://x-plane.org/home/Fubar512/RWR.wmv