754
  • Seaweed
    De volt egyszer pl ujsagmelleklet is (Gold raadasul ami kicsit kulombozik a simatol...), egyik pc-s ujsagnal...
  • Seaweed
    SFP1 kaphato magyar boltban (erdekesm odon mikor megjelent nem lehett kapniazota "occso" kategoriaban kaphato... itt pl)

Modok meg BoP-on hirbe, meg a http://www.column5.us/ oldalon es a http://www.combatace.com/-on
  • Bucser
    Seaweed hol kapható mond már meg nekem:D

Meg akarom venni olcsón és leszednia modokat:) ha már ilyen szép lett egy két képen:)
  • Seaweed
    A fiuk menni topgánnnba

• Seaweed
    (az ismert helyekrol letoltheto)
  • Seaweed
    uj 1.0-as Mig-21 F-13 a Mirage factory csapattol! (repmodellje is allat jo..legalabbis SFP1-hez merten)
  • Seaweed

(Skymod, es a talaj az a mideast map a Yom Kippur 1973-as kampanybol )
    (jah meg nem latszik de ez a repter mod is bent van)
  • neuro
    a felhők és a talaj is mod?
  • Seaweed
    Megyunk ákcijózni

• Seaweed
    Nah ki is probaltam...ne megy nagyszam...Cobra addom kabin van benne...es amugy is eleg gazos...bar ainak betenni nem rossz valami valtozatossag legalabb ;)))
  • Seaweed
    Repulheto! Van kabin is!

http://forum.combatace.com/index.php?download=1899
  • Seaweed
    Nem tudom...szerintem AI...bar lehet repulheto...de anyira az nem lett szep szvsz...

csata:

(csak pl nekem szarra van mar moddolva, minden ki van cserelve szinte ...nem tudom hogy menne difi verziok miatt..vagy mindenkinek ugynaz a modolas kell...nem tudom)
  • neuro
    Láttam a simhq-n Mi-24-est. Az is repülhető vagy csak AI?
    Lassan tényleg itt lenne az ideje, hogy kipróbáljunk multiban egy MiG-21 vs Phantom csatát... :)
  • Seaweed
    ez meg csak ugy ha mar Mig-21PFM ;))))

• Seaweed
    Mig-21 F/PF/PFM kabin!!! (zsir lett!)

WoV-ba is berakhato, de nekem az F verzio kicsit bugos volt azt kellet kezzel szerkesztgetni...
  • neuro
    A Delfin volt életem első makettja anno :)
  • Seaweed
    Boprol letoltheto a sajat keszitesu (hirtelen :P) hangarmenu is ;)
  • Seaweed
    L-29 Delfin!! (erdekes hogy a fekezohorgon kabin nyitas csukas van...de otletes...bar teny hogy 500-nal a levegoben is nyithato ..de azert Delfin pova!)
    bopon bovebben

• Seaweed
  • neuro
    Ez meg a kefír:

ne keverjétek őket... :P
  • Seaweed
    Ez egy Kfir:
  • Bucser
    A Mirage Délibábot jelent^^
  • Seaweed
    arcade..mint minden mas...kijelolod a celt (T) es elereszted kap 5 mp mulva ha arra fordultal.... vannak ilyen aprosagok hogy a lezerbomba bizonyos magassag alatt nem fog celba talalni...meg egyes raketaknak (AGM-12 Bullpup pl) kb 10 mp celratartas kell (a hud vagy celzokeszulekben kell lennie a kijelolt, teglalappal korbevett celnak)...stb...
    szal arcade...de azert elvezetes...mert vannak olyna fegyverekl amik sehol masutt nincsnenek...
  • sure
    Akkoriban a warezolást nagyban játszották

Meg mintha a Kfir "darázsdereka" kicsit kecsesebb lenne ennél. (bár a képen ebből a szögből ez lehet, hogy csak nem jól látszik). A Mirázs az amúgy is azt jelenti, hogy "darázs", nem? A Hornet meg asszem a lódarázs. Mindenesetre ezen gépek hangjára lehetne biztos jelzőt találni, de nem azt, hogy "zümmögő" )
  • neuro
    A lézerbombák és a Harpoon hogy működik a játékban?
  • Seaweed
    ez nem Kfir!

A kfirnek mas a svanca, es a hajtomuve kulsore..es az full "licensz" (lopott :DD) gep full izraeli gyartasban.

Ezen a kepeken a Kfir es a MirageIII kozti atmenet lathato. elso kep egy IAI Nesher, masodik egy Mirage IIICJ2. (Elvileg ezek is teljesen izraeli gyartasuak, de egyes forrasok szerint CJ2-ve atepitettek tobb francia gyartasu III-ast es C-t es CJ-t is...)
  • sure
    Mi az Izraeli Katonaipilóta-képző tagjainak kedvenc tjterméke?

Hát a Kfir!;)

Imádtam ezt a gépet, megcsináltam az Italeri 1:72-esét anno, bár nem lett túl szép...:( Nem sikerült igazán kikevergetni szépen a színeket. Bár a maketten mintha volna "kacsaszárny", ezen itt meg nincsen. Vagy ez még valami átmeneti Mirage-állatfajta?
  • Seaweed

• Seaweed
  • Seaweed
  • sure
    Azt a manővert ezzel a típussal szerintem még gyakorolnom kell; szerintem nekem harangoznának, ha megpróbálnám...;)
  • Seaweed
    Soot harangnal kinyilik a levegoben... :DDD (ezt igy tudtak megoldani)
  • sure
    Az külön poén, hogy animálódik a nyitott kabintető; becsukódik 25-30 csomós gurulás felett (Lock On beidegződéssel nyomtam a CTRL-C-t először, de csak nem akart csukódni, hát gondoltam legfeljebb felszállok kabrióval)
  • sure
    Megjött a kedvem a deltásokhoz...csak a móka kedvéért kipróbáltam pár modot (hogy hogy is néznek ki, inkább csak azért)

Ő is jómadár, meg a kabinja is érdekes (na ebből jó a kilátás...)

Nem deltás ugyan, de kopott+Madagaszkár terrain:

SZVSZ ez a gép is igen szépre sikeredett (+European terrain):
  • Seaweed
    Bop-on van par uj gep hirben mostansag...a Mirage reinkarnaciok is uber jok!
  • Seaweed
    NFS:MW-t 3 nap alatt meguntam...azota se inditottam el....

Nem kilatni kell ebbol hanem menni esz nelkul es loni vele :DDD
  • sure
    Jó a kilátás belőle előrefele...;)

Ehh, én még a MiG-21-es modot se raktam fel (kicsit havazás van mostanában munkaügyileg, meg repszim ügyben önmegtartóztatok most a LO:FC megérkezéséig. NFS:MW-vel...;) )
  • Seaweed
    Nahvegre!! Delta mindorokke!

• Lockheed
    Ehhhehe! Mit csináltok Emberek! :)
  • sure
    OFF

Kérlek ne haragudj, tudom, nem mentség, hogy kábítószer, alkohol és gyógyszer hatása alatt állok, miközben 13 éves vagyok. Emellett Internet- és játékfüggő is. Ígérem, hogy ezentúl vissza is fogom olvasni azt, amit mások írnak, és soha többé nem fogok warez után érdeklődni, valamint egy új játék kézikönyvének legalább az első 2 oldalát el fogom olvasni a jövőben. És beteszem a http://google.com -ot a kedvencek közé.

ON