754
-
#114 De volt egyszer pl ujsagmelleklet is (Gold raadasul ami kicsit kulombozik a simatol...), egyik pc-s ujsagnal... -
#113 SFP1 kaphato magyar boltban (erdekesm odon mikor megjelent nem lehett kapniazota "occso" kategoriaban kaphato... itt pl)
Modok meg BoP-on hirbe, meg a http://www.column5.us/ oldalon es a http://www.combatace.com/-on -
#112 Seaweed hol kapható mond már meg nekem:D
Meg akarom venni olcsón és leszednia modokat:) ha már ilyen szép lett egy két képen:) -
#111 A fiuk menni topgánnnba
-
#110 (az ismert helyekrol letoltheto) -
#109 uj 1.0-as Mig-21 F-13 a Mirage factory csapattol! (repmodellje is allat jo..legalabbis SFP1-hez merten)
-
(Skymod, es a talaj az a mideast map a Yom Kippur 1973-as kampanybol )
(jah meg nem latszik de ez a repter mod is bent van) -
neuro #107 a felhők és a talaj is mod? -
#106 Megyunk ákcijózni
-
#105 Nah ki is probaltam...ne megy nagyszam...Cobra addom kabin van benne...es amugy is eleg gazos...bar ainak betenni nem rossz valami valtozatossag legalabb ;))) -
#104 Repulheto! Van kabin is!
http://forum.combatace.com/index.php?download=1899 -
#103 Nem tudom...szerintem AI...bar lehet repulheto...de anyira az nem lett szep szvsz...
csata:
(csak pl nekem szarra van mar moddolva, minden ki van cserelve szinte ...nem tudom hogy menne difi verziok miatt..vagy mindenkinek ugynaz a modolas kell...nem tudom) -
neuro #102 Láttam a simhq-n Mi-24-est. Az is repülhető vagy csak AI?
Lassan tényleg itt lenne az ideje, hogy kipróbáljunk multiban egy MiG-21 vs Phantom csatát... :) -
#101 ez meg csak ugy ha mar Mig-21PFM ;))))
-
#100 Mig-21 F/PF/PFM kabin!!! (zsir lett!)
WoV-ba is berakhato, de nekem az F verzio kicsit bugos volt azt kellet kezzel szerkesztgetni... -
neuro #99 A Delfin volt életem első makettja anno :) -
#98 Boprol letoltheto a sajat keszitesu (hirtelen :P) hangarmenu is ;) -
#97 L-29 Delfin!! (erdekes hogy a fekezohorgon kabin nyitas csukas van...de otletes...bar teny hogy 500-nal a levegoben is nyithato ..de azert Delfin pova!)
bopon bovebben
-
#96 -
neuro #95 Ez meg a kefír:
ne keverjétek őket... :P -
#94 Ez egy Kfir:
-
#93 A Mirage Délibábot jelent^^ -
#92 arcade..mint minden mas...kijelolod a celt (T) es elereszted kap 5 mp mulva ha arra fordultal.... vannak ilyen aprosagok hogy a lezerbomba bizonyos magassag alatt nem fog celba talalni...meg egyes raketaknak (AGM-12 Bullpup pl) kb 10 mp celratartas kell (a hud vagy celzokeszulekben kell lennie a kijelolt, teglalappal korbevett celnak)...stb...
szal arcade...de azert elvezetes...mert vannak olyna fegyverekl amik sehol masutt nincsnenek... -
#91 Akkoriban a warezolást nagyban játszották
Meg mintha a Kfir "darázsdereka" kicsit kecsesebb lenne ennél. (bár a képen ebből a szögből ez lehet, hogy csak nem jól látszik). A Mirázs az amúgy is azt jelenti, hogy "darázs", nem? A Hornet meg asszem a lódarázs. Mindenesetre ezen gépek hangjára lehetne biztos jelzőt találni, de nem azt, hogy "zümmögő" ) -
neuro #90 A lézerbombák és a Harpoon hogy működik a játékban? -
#89 ez nem Kfir!
A kfirnek mas a svanca, es a hajtomuve kulsore..es az full "licensz" (lopott :DD) gep full izraeli gyartasban.
Ezen a kepeken a Kfir es a MirageIII kozti atmenet lathato. elso kep egy IAI Nesher, masodik egy Mirage IIICJ2. (Elvileg ezek is teljesen izraeli gyartasuak, de egyes forrasok szerint CJ2-ve atepitettek tobb francia gyartasu III-ast es C-t es CJ-t is...) -
#88 Mi az Izraeli Katonaipilóta-képző tagjainak kedvenc tjterméke?
Hát a Kfir!;)
Imádtam ezt a gépet, megcsináltam az Italeri 1:72-esét anno, bár nem lett túl szép...:( Nem sikerült igazán kikevergetni szépen a színeket. Bár a maketten mintha volna "kacsaszárny", ezen itt meg nincsen. Vagy ez még valami átmeneti Mirage-állatfajta? -
-
#86 -
#85 -
#84 Azt a manővert ezzel a típussal szerintem még gyakorolnom kell; szerintem nekem harangoznának, ha megpróbálnám...;) -
#83 Soot harangnal kinyilik a levegoben... :DDD (ezt igy tudtak megoldani) -
#82 Az külön poén, hogy animálódik a nyitott kabintető; becsukódik 25-30 csomós gurulás felett (Lock On beidegződéssel nyomtam a CTRL-C-t először, de csak nem akart csukódni, hát gondoltam legfeljebb felszállok kabrióval) -
#81 Megjött a kedvem a deltásokhoz...csak a móka kedvéért kipróbáltam pár modot (hogy hogy is néznek ki, inkább csak azért)
Ő is jómadár, meg a kabinja is érdekes (na ebből jó a kilátás...)
Nem deltás ugyan, de kopott+Madagaszkár terrain:
SZVSZ ez a gép is igen szépre sikeredett (+European terrain):
-
#80 Bop-on van par uj gep hirben mostansag...a Mirage reinkarnaciok is uber jok! -
#79 NFS:MW-t 3 nap alatt meguntam...azota se inditottam el....
Nem kilatni kell ebbol hanem menni esz nelkul es loni vele :DDD -
#78 Jó a kilátás belőle előrefele...;)
Ehh, én még a MiG-21-es modot se raktam fel (kicsit havazás van mostanában munkaügyileg, meg repszim ügyben önmegtartóztatok most a LO:FC megérkezéséig. NFS:MW-vel...;) ) -
#77 Nahvegre!! Delta mindorokke!
-
#76 Ehhhehe! Mit csináltok Emberek! :) -
#75 OFF
Kérlek ne haragudj, tudom, nem mentség, hogy kábítószer, alkohol és gyógyszer hatása alatt állok, miközben 13 éves vagyok. Emellett Internet- és játékfüggő is. Ígérem, hogy ezentúl vissza is fogom olvasni azt, amit mások írnak, és soha többé nem fogok warez után érdeklődni, valamint egy új játék kézikönyvének legalább az első 2 oldalát el fogom olvasni a jövőben. És beteszem a http://google.com -ot a kedvencek közé.
ON