15
-
#15 Gyorsított vertex- és pixelshader megjelenítés, valós idejű animációk létrehozásának támogatása, könnyített programozhatóság (a shader-ök esetében), bővített hardveres video-renderelési támogatás, számos audio fejlesztés (DirectMusic), gyorsabb multiplayer (DirectPlay). Hivatalosan még nem jelentette be a M$ (ami egy kis Xbox felé hajlással is magyarázható), megjelenés kérdőjel. -
Ger` #11 azt tudom, hogy tervek vannak..megjo, csak meg prototipus sincsen.. es akkor sehol se vannak, ahogy elobb mondtam :) es ha nem adjak ki szeptember-oktober kornyeken az Ati e lesz a legjobb videokartya a piacon az nv30 megjeleneseig.. szal igazam van :P -
#8 Az "XGPU" fejlettségét tekintve a GF3 és a GF4 közé tehető kb. félúton.
Egyszerűen lemaradtak mint a borravaló. Amíg az nvidiás fejlesztőmérnökök az NV25el szöszmötöltek addig az ATInál már egy ideje az R300at fejlesztették. -
#5 Az Ati Radeon 9500 vélhetően nagy dobás lesz: DX 9.0 és OpenGL 2.0 támogatással (ami fejlettebb rendszerű mint a GeForce4 Ti) már a nyár végén...jövő év első negyedében pedig - az Ati ígérete szerint - 200 USD alá fog esni az ára. Tavasszal én is ilyenbe fogok beruházni, még a Doom III megjelenése előtt.
Az Nvidia pedig kivágta maga alatt a fát...(lásd a lentebb írt hozzászólásomat) -
#4 Hello Zplayer!
Az NV30 rég készen van, a késlekedés oka az Xbox-piacban keresendő. Az Nvidia ugyebár hivatalos beszállítója az Xbox konzoloknak, az NV30-al pedig pont ennek (az Nvidia számára igen jól jövedelmező) bevételi forrásnak állítana konkurenciát. -
netrunner #2 nekem meg még csak az volt. :)