2025
Amit tudunk róla, az első FIFA 2003 képek a FIFA HUNGARY-n
  • hen-tes
    de mijengombal kel cselezni ???? ojan nagy kérdés ez hogy nem lehet válaszolni ????
    LÉÉÉCII!!!!!!!!
  • hen-tes
    jobb , sztem
  • OPM
    grafikája jobb, mint a wc 2002-nek?
  • hen-tes
    húú
    bocs , ez hosszú let :D
  • hen-tes
    de mivel kel cselezni ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • hen-tes
    ja. élleg jó :)
  • OPM
    Na most keztem el tölteni, már nagyon várom!!
    tényleg minden idők legjobb fifája??
  • mazsa
    Na, kijavítottam.
    http://www.freeweb.hu/mazsa/inibig.zip
  • mazsa
    Valóban nem, mindjárt kijavítom.
  • macro
    Letöltöttem ezt a vmit, de a felbontás az nem 1024*768*32 ami az ini-ben is szerepel...
  • mazsa
    FIFA 2003 (DEMO) INI.BIG BY MAZSA

Újdonságok:
    - felbontást felvittem 1024*768-ra
    - 8 perces félidők
    - sideline kamera
    - options menü engedélyezve

http://www.freeweb.hu/mazsa/inibig.zip
  • hen-tes
    jaaa , nekem csak a csel kel.. WCba ment aszem az e-vel de itt az a sprint
  • Homaly
    Valaki elmondhatna, hogy mi modon lehet cselezni+fejelni!! Mar a World Cup 2002-ben se ment annyira a fejes, ugyhogy legyszi ne azt irjatok, hogy "ugyanugy, mint az elozoben"!!

Elore is koszi!!
  • hen-tes
    mivel kel cselezni ????
  • EndreMan
    nekem elegge tetszik..meg a kameranezet sem zavar..de tovabbra sem tudok a kezelessel mit kezdeni...ez a futas kikeszit..ezert nem jatszom vele,mert csak ideges lennek..varom a full-t abban gondolom lehet allitani a billentyuket....mint az elozo 2 reszben....
    aki ezt kitalalta igy az pedig megdogolhet
  • Ramore
    A kameranézeten lenne mit csiszolni, van még sansz rá, hisz ez csak a demo.
  • mazsa
    Az előbb akkora bomba gólt lőttem Robi Carlos-szal, hogy majdnem kiszakadt a háló. Olyan jó 30 méterről becélzom a jobb alsó sarkot, azt a kis pöcköt pedig sikerül megállítanom a zöldnél. Carlos jellegzetesen nekifut és a labda nyílegyenesen a kapu jobb alsó sarkába száll. Egyszóval nagyon el lett találva ez a szabadrúgásrendszer. A sprinttel és a kameraállással azonban sehogy se sikerül megbarátkoznom. Nekem jobban tetszett a jó öreg mozgó kamera ennél a rögzített kameránál.
  • petee
    csatlakozok.nekem se megy igy
  • EndreMan
    a billetyuzetet nemlehet vhogy atallitani? egyszeruen hihetetlen hogy 10 eve a W-vel kell futni...erre atraktak az E-re.nembirom megszokni..rengeteget fifazom ezert nemtudok atszokni...10-bol 7 tamadast azert rontok el a demoban mert futni akarok kapura erre lepasszolom a W-vel..ill otthagyja masnak...hihetetlen hiba az EASPORTS-tol.
  • mazsa
    De nem működnek sajna. :(
  • mazsa
    És ezek a csapatok vannak a demóban:
    // MAN U = 11
    // REAL MADRID = 243
    // ARSENAL = 1
    // USA = 1387
    // MEXICO = 1386
  • mazsa
    http://www.freeweb.hu/mazsa/ini.big
    8 perces félidők, 1024*768 felbontás, options engedélyezve

Még megpróbálom átállítani a kamerát, mert ez a mostani valahogy nem jön be túlságosan. És az se tetszik nagyon, hogy a sprintet a w-ről átrakták az e-re.
  • Phanatic
    nagggyon fasza a demo!!! mar varom a modositott ini.big fileokat ;))) -- en megprobaltam belenyulni, de akkor nem indult el ;(
  • hen-tes
    áá :D
    már jön :))
  • hen-tes
    lécci irjátok meg holvan !!!!
  • hen-tes
    holvan ?????
  • mazsa
    Van már egy magyar mirror, de inkább nem teszem be közvetlenül, hátha nem tetszene a szerkesztőnek. Szal itt keresd: http://netkozpont.hu/fifahungary/
  • laca123
    ok a demo kint van , csak behalt a szerver....
    tud vki helyet ?
  • OPM
    Mikor lesz má deeeeeemmmmmóóóóó??
    Mér kell mindig halogatni?

Holnapra már 100 akkor hogy fennlessz neten?
  • Marcell
    Igen, ez a legfrissebb hir :)

Amugy nem biztos, hogy 24 oran belul megkapjuk (mondjuk valoszinu! vagyis remelem), hanem az, aki regisztralt az EA honlapjan, az 24 oraval korabban megkapja a demot.
  • Homaly
    Fifa 2003 Demo has been approved and passed the quality test and people who registered in the Fifa 2003 site get the mail 24 hours earlier.

Én meg most olvastam ezt a Soccered.com-on!

(Gyors forditas: Atment a teszten, 24-oran belul megkapjuk!!)

RREEMMÉÉLLEEMM IISS!!!!!!
  • Breki33
    grrrrrrrrrrrrrrr
  • Marcell
    Ennyire en meg nem vartam sose, pedig mar a kezdetektol ra vagyok kattanva a FIFA-kra.

Amugy ma -azaz mostmar tegnap- olvastam egy olyan hirt, mely szerint a demo megjelenik 24 oran belul (ez volt delben), am este mar a kovetkezo rossz hir fogadott, persze nem tudom mennyire hiteles:
    "The demo has failed quality testing and has to be rebuilt and retested before it is released."
    (gyors forditas: a demo megbukott a minosegi teszten, ezert ujra kell programozni es tesztelni mielott megjelenik.)
  • Breki33
    de alapbol mára igérték oszt sehol......
  • hen-tes
    nem az hogy késik , hanem hogy a héten lesz :D
    kü.: nem tuttam hogy lesz demo !!! :D
  • Marcell
    Ettol a resztol nagyon sokat varok, tavaly nem hallottam/olvastam ennyi jot az uj reszrol, mint iden a 2003-masrol!
    Vegre nem fog a jatekoshoz tapadni a labda :)
    Mar nem birom kivarni! Johetne mar az a demo, nem kell, hogy hivatalos legyen! ;)
  • Breki33
    hogy késik?
  • hen-tes
    wow
    és ez tök bizti ?? ? ?
    mer az tök jó
  • The Hedgehog
    Bocs de nem láttam! Egyébként olvasom! most már nem én foglalkozom az oldallal csak patcheket készítek. Majd szólok hogy javítsák ki!

A FIFA 2003 demó egy kicsit késik, de ezen a héten biztos lesz. Ez hivatalos EA hír!!!
  • hen-tes
    jajám :D