2025
Amit tudunk róla, az első FIFA 2003 képek a FIFA HUNGARY-n
-
#180 Hát ja, ott van, de eddig a w-volt!bazi nehéz megszokni! -
#179 Mi van a futással? ott van az :)))) E gomb folyamatosan :)))) -
#178 csak az kurva futás gomb... -
#177 jójáték ez -
#176 miabaja, ellopták a biciklijét? -
#175 de nemcsak csel csak ha siman nyomod megtolja kicsikét a labdát -
#174 A space-el mekem cslez. -
#173 ez lett az uj hajnovesztod eredménye? :-) -
#172 Na szépen elbasztam a linket :))) LOL
Kattints ide és látogass el a FIFA HUNGARY-ra -
#171 Nézzétek csak, hát ez nem Collina bátyó. Tuti mozdonyarca van az ismert bírónak. Végre az EA valóságos bírokkal vezetteti a meccset :))
Ja és megjelent a DEMO RAPTOR 2.0. Letölthető a címről. Plusz még felkerül t néhány mez, egy adidas mania csuka és új reklámtáblák. -
#170 fuss a spacevel
en az E-t csak végső esetben használok
és olvassátok el amit Hedge urfi a fejelésről írt -
#169 Hát nekem nagyon tetszik. Nagyon bejön. Csak a futás ne lenne szar, mert szerintem az nagyon is hiányzik. Mondjuk elég nehéz gólt lőni, legalábbis az előyőekhez képest, húsz lövésből ha kétszer eltalálom a kaput, az már jó:) De így is nagyon élvezetes, végre van kihívás! Most ténzleg nagyot alkottak a srácok! Éljen az EA Sports! -
#168 w az a szöktetés
e es space a futás
+spaceval+coursorbill lehet még cselezni is
és tényleg nem nagyon kell e-vel futni -
Matarese #167 Most a shift nyilak a cselezés, w a futás, elég furcsa lett a kiosztás. -
#164 PII Celeron 650Mhz, 128Mb RAM, Geforce 2 32MB RAM, Win98, 640x480 = nem akadozik
Mondjuk nagyobb felbontasban meg nem is (mertem) probalni :) -
#162 Hugy gyerekek nekem nagyon furcsa nem tom hogy hogy vagytok vele de nem kellett volna sprintet megváltoztatni!!! Gólt még nem löttem :)) -
dev!l #160 nalam el se indul ez a fos se xp alatt se win me alatt. 1.8-s xp +gef4 ti 4200 . ennyi fos. -
Phanatic #157 nalam sem akadozik, pedig nem egy bomba konfig:
850mhz cel2, gf2mx400 64mb, 256mb sdram, xp, 800x600x32... -
#156 nekem se akad:alapbeállítással jól megy
Athlon 1700+
Gf3 ti200
256ddr
winXP -
#155 nekem is ugyanez a problémám Cobra11 -
#154 nekem nem akad!
most kiprobáltam én is 800x600X32Biten
2XAA+16XAniso-val sem akad!
XP1800+,1 Gig Ram,Radeon 8500LE,sblive5.1,kindóz2k server
de szerintem egy 800as Duronnal, Geforce3-mal sem fog akadni!
-
#153 ki az akinek simán, akadozás mentesen fut a játék??irja ki mellé a konfigját is így olyan gépet vehetek amin nem akakdozik a fifa.Nálam egy olyan durva 7-8 fps a frame rate -
Cobra11 #152 Nekem nagyon bejön a játék viszont szerintem nem támogatja a videókártyámat (matrox g400) normálisan, ugyanis a real madrid mezei néha fehér néha meg piros kék villog összevissza és nagyon idegesítő. remélem a véglegesben kijavítják ezt a hibát és a grafika is sokkal jobb lesz. bár mondjuk csak 16 mega a demó. -
#151 van benne felbontás, detail, meg mindne menü elérhető megijenek -
#150 szedd le arrol a 147esen lévőröl a prdogit , az tud mindenfélét -
#149 Köszi -
#148 egész jó progi :DD -
#147 a socceraccess.com -ról le lehet tölteni egy expandert .Nagyon állat!!!!! -
#146 :DD
-
OPM #145 de hülye vagyok... :)) átnevezem a filet .zipre és már ki is tom csomagolni... erre mér nem gondoltam...?? :) -
OPM #144 GTA 3 simán fut vele, és hallottam pár Gef 2-es haveromtól, hogy náluk akad! -
#143 ja , nem egy nagy szám az a kártya ,(régi) -
OPM #142 lehet hogy ez a gond?? -
OPM #141 TNT 2-m van és most olvasom a readme.txt -t:
9. Notes on Sound and Video Cards
a.) Problems with the NVIDIA RIVA TNT
For Windows 98/ME/2000/ and XP users:
This card is only supported using Nvidia Detonator drivers Version 28.32.
-
OPM #140 nem a configgal van a gond sztem, hanem a windowsal, mer nem tom kicsomagolni a gépemen azt a filet. -
#139 mijen konfig ?? -
OPM #138 elég érdekes a játék, olyan mintha nem is fifa lenne! teljesen más a mozgás! de király! Nagyon tetszik a meccs érdekesebb jeleneteinek összefoglalója.
Lenne egy kis problémám. a letöltött file-t ne tudom kitömöríteni a gépemen. Átmásoltam a tesóm gépére, ott ki tudtam és felinstalláltam a játékot. És azt átmásoltam az enyémre. A játék ugyan elindul de a mezek és a labda szivárvány színűek!! (komolyan :) és a grafika is elég ronda...
Hogyan tudnám megcsinálni, hogy olyan legyen, mintha az én gépemre is fel lenne installálva??
thnx -
#137 ok :DD -
#136 Fejelni a W-vel lehet. -
#135 ok thX!!! végre vki :D