2025
Amit tudunk róla, az első FIFA 2003 képek a FIFA HUNGARY-n
  • FrezeR
    van egy kis gondom, tesómmal játszunk hálóba és minden egyes meccs első pár percébe kidog a játék és ezt irja ki "game out of sync" mit jelent ez? köszi
  • Fehérember
    Üdv!
    Kinek van meg ez a csodálatos játék, mert nagyon örülnék ha elküldené postán.
    A részleteket mailban.
    [email protected]
  • Buddy
    2 oprendszeres megoldas, itt is az van....nekem ezt akkor kerdezte, amikor eloszor rosszul irt cd-t olvasott
  • lee86
    velem is ue volt.két oprendszerem van:xp és win 98, win 98 alatt ennél a fájlnál lefagyott, win xp alatt pedig felajánlotta, hogy: continue , ignore , exit (mindenesetre valami ilyesmi).Ilyenkor a continue-ra kell kattintani!
  • lee86
    emmeg hogy kerül ide?
  • Buddy
    Nekem az nem tetszik ebben a 2003-ban, ahogy a labda viszonyul a halohoz......a halo szinte alig mozog, a labda meg egyszeruen hozzaer es leesik, nem gurulgat ott bent meg....a hangja is erdekes, mikor hozzaer, olyan vizcsobbanasszeru

ezt kene vhogy megreparalni
  • lee86
    ezek nem a fifa 2002-höz vannak????
  • Breki33
    megint teljesen igazad van :-)
  • M.A.D.
    nekem clone cd-s van, és atomstabil (lekopogom)

te, meg túl erősen lövöd meg a labdát.
  • Nyiri
    Hela!
    Mi van ezzel a jatekkal. Kurvara tetszik a labdakezeles de nem hiszem el hogy beviszel total a kapu ele (11 vonal) SHOOOOOT es melle lovi
    13-12szer
    MIERT???? A 2002-ben ha mar ki volt jatszva a kapus mar tuti gol...
  • lee86
    devi-ance-rule-zf79(ez csak akkor műxik, ha deviance iso-d van!)
  • Nyiri
    Es minek lep ki SYNC OUT hibaval multiplayben
    Total alap a game semmi extra sincs rajta.
    De nem csak nekem csinalja ezt...
  • M.A.D.
    a régebbieknél volt, itt az indításnál automatikus. sajnos. vagy nem sajnos?
  • M.A.D.
    Igen, mert mindíg maximumra állítja a felbontást.
    Tehát pl:ha azt adod meg képernyőnek, hogy SVGA 800*600, akkor csak annyi lesz.
  • Breki33
    erre nem válaszolok csakazertse kérlek egy kicsit olvass vissza.........
  • Breki33
    tudtommal besz@@-t a server
  • Breki33
    ezt most igy nem tudom fejbol de a regebbieknel volt 3Dsetup ott lehetett beállitani

a billentyuzetet meg sztem nem kell átállitani akkor fejelni nem tudsz mejd ha w-vel akarsz gyorsan futni.
    Ebben a Fifa-ban nem kell annyit futni :-)
    Ha meg igen arra ott a space azzal is megtolja
    mármint a labdát :-)
  • Breki33
    szerintem itt már nem a driveren mulik, jo az igaz, hogy az ujabb drivereket mar geforce-ra optimalizaljak regota

Sztem ne csodalkozz, hogy TNT2-vel nem szép a grafika.....
    Megérett m,ár egy kártyacsere
    egy GEforce2MX-et mar egy 10-esert utannad dobnak
  • Nyiri
    Az mitol lehet hogy ha jatszunk haloban akkor egy ido utan (meg az elso felidoben) SYNC OUT-l megszakad a kapcsolat...
    Myth RIP minden alap a cucc
  • Buddy
    Nekem meg a bacsikad terkepe...:)
  • Nyiri
    Mas HSP 2003 National Edition-t nem lehet letolteni a fifahungary.on.hu-rol mert error 404
  • Nyiri
    Hela!

Oriasi problemam van. Nemtudok felbontast valtni. Mindig 1280*1024 full grafikara rakja a jatek magat. Ha atvaltom es visszamegyek a settingsbe ujra 1280*1024en van

A masik prolblema az hogy a billentyuket beallitom es az ugy is marad, de a jatekban teljesen mas a kombinacio. pl osszekereri a w-t az e-vel es nem ugy mukodnek ahogy kellene. A Settingsben a W a SPRINT, de a jatekban mar E !!!!

Mi lehet a problema????
  • OPM
    mivel TNT 2 kártyám van, ezér 28.32-es driver kell hozzá, hogy szép legyen a garfja a Fifának...
    a legújabbal iszaonyat ronda...
  • M.A.D.
    A legújabb driverek is már lassan 3 hetesek. Még a WHQL-esek is. Igaz. Azok a legújabbak. :)
  • M.A.D.
    :)) ez viccnek jó volt.
    Nem a 40.72-es drivert akartad írni?
    Persze, ha XP-d van akkor a 41.03-as a legújabb.
  • OPM
    Felteszem a 28.32 -es drivert és láss csodát...
    ...EL SE INDUL A JÁTÉK!!! :((
    Feketeség jön be, majd visszalép a windowsba... :((

annyira ideges vagyok most... lehet maradok a wc-nál, mer olyan gyenge garikájú 2003 nekem nem kell... :(
  • Breki33
    Na ez jo igy
    talán egy friss drivert is felrakhatnál de elotte puculd le rendesen a régit
  • Ramore
    Nekem c64-re kéne a fifa2004!
  • Buddy
    Nana....en tudom, mi az a C64....a gep ugyan a szekrenyben van, de emulatorral egyutt a jatekok font vannak a vinyon...:)
  • Buddy
    Legalabb visszaadod a magyar bajnokik hangulatat :)
  • OPM
    légyszi segítsetek!!!
    egyszerűen nem tudom eltalálni a kaput... :((
    Kijátszom szépen a védelmet, ott vagyok tök egyedül a kapussal szemben, és mindig 1-2 centivel a kapufa mellett suhan el a labda. hogyan tudom irányítan, hogy hova lőjjem? nyilakat is nyomkodtam mindenfelé már lövés közben, de az se segített sokat... :((
  • lee86
    vazze most melyik? a regional cup?mé nem tudták ugy megcsinálni , mint tavaly,és azt kiírni, hogy Season----abból legalább rájöttem!! :DDDDDD
  • M.A.D.
    vazzze.belegondolok, hogy én 70-ben születtem, és még fiatalnak érzem magam. ezek azt se tudják, mi az, hogy C64. :(
  • M.A.D.
    nem hinném. 86-os lehet szegény. de azért jó lehet neki. még fiatal. :)
  • M.A.D.
    ez most vicc? :)))

fönti ikonokkal válogathatsz
  • lee86
    hol lehet nemzeti bajnokságot kezdeni???(pl.: premier ligue, serie a, primera division,bundesliga, stb...)
  • M.A.D.
    mi vaan? :)))
  • Buddy
    Aki tudja, honnan idéztem, arra büszke leszek :)
  • Buddy
    Mivan mi vaaan, mivan mivaaan....nincsen semmi, mivelüüünk
  • M.A.D.
    mi vaan?