Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
belseje kicsit bmw-s.

Amúgy Arch alatt szart be a laguna? 😄 Miért akarnak mégegyszer ugyanilyen szart venni?
GregSB
Dzsí árk éndzsöl te érdeklõdtél itt nemrég új Laguna-val kapcsolatban:

Itt van, bejelentették.

Belseje nagyon tetszik, de az orrával nem vagyok kibékülve :S

GregSB
Uhh én csúnyán megbuktam. Pedig anno elsõre átmentem 5 v 6 hibapontal.

pszihopata
Elektromos autó fúziós erõmûvi árammal /tokamak/töltve,egész jó megoldás lenne.De még mindíg ott az a sok szar akksi.Meg az a 30 év mire összejön a mutatvány,ha egyátalán sikerül.tokamak

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Count Adyn
Igen, néha a szövegértéshez több köze van a dolognak mint a kreszhez.D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

neevous
@Borg: Igen, erre gondoltam.

Elektrolízissel inkább csak laboratóriumi mennyiségû hidrogént lehet elõállítani. A szélerõmûvek hatékonysága is eléggé megkérdõjelezhetõ, ha figyelembe veszed az erõmûvek elõállításnál befektetett nyersanyagot és energiát. Elektromos ellátást meg nem lehet szélerõmûvekre építeni, hiszen az áramtermelésük nem konstans. Szumma szummárum: egyelõre tökéletes megoldás nincsen a jövõ energiaellátásával kapcsolatban.

I.C.ram
Ja és a legprimitívebb módját el is felejtettem. Az elektrolízis, amihez csak víz és áram kell. Igaz az áramot meg kell termelni, ami lehet szénbõl, kõolajból, maghasadásból, de lehet akár szélerõmûbõl is.
Nem így értette.

Ahhoz, hogy te pl vízbõl, vagy metánból hidrogént állíts elõ, elektromos áram kell. És az áram az, amit szénbõl termelsz meg, mert a fejlõdõ országok (sõt, még a modernebbek is) áramtermelésének még mindig a legnagyobb részét a szénerõmûvek adják.
I.C.ram
Nem csak szénbõl lehet elõállítani, sõt szénbõl elõállítani még költségesebb is talán. Mindenféle szénhidrogén alapú gázból lehet elõállítani, amibe beletartozik a methán is, amig elég könnyen lehet produkálni pl gyümölcs rohasztással. Olyanról nem is nagyon hallottam, hogy pl kõszénbõl állítanak elõ hidrogént.
neevous
Szerintem addig biztosan nem, ameddig a hidrogén elõállítása közben szenet égetnek.

Nekem 11, és 10 éve is 11 volt 😄 Elsõre... Másodikra 2 hiba csak.
Mondjuk sokat nem mond el, ennek ellenére 10 év alatt meg se karcoltam egy autót se.

Viszont van benne pár olyan szopatós, és egyben felesleges kérdés, aminek nemtom miért kell egy ilyen tesztben lennie. Kb mind a három válasz helyes, csak egyik helyesebb a másiknál, de persze nem az, amire te gondolsz.
neevous
Most 5. 2 Volt Novemberben.

Count Adyn
Tuti buknék<#idiota> De ha elõtte 2x megnézem az összes kérdést, akkor már meg lehet írni csnt nélkülire😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

autoszimulator
szerintem szimplán én hülyültem 😄
jah, az már bukta 😄

.: mobilize.hu :.

robotnyk
2001 óta változott? a 14 már bukta nem? 😊
fifi
ides elõrekellett a hozott autónál 180 ill 333K-t...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tufa
8pont, ma voltam rendesen is, 3 hibapont volt ^^

autoszimulator
14, két éve egy -.-

.: mobilize.hu :.

robotnyk
9 pont, 6 éve még csak 3 volt -.-
Kresz teszt 😊

Na ki bukna meg, ha ma kéne?
cement

respect to the man in the ice cream van

Lteebee
Mindenesetre az emberek nem tanulnak.
A váci cég se gyenge.
Oda meg elõre kellett csengetni 180ezret!
Nem is az a kérdés, hogy hogyan vették rá a népeket, hanem hogy milyen embereket.

"szopjon le az il ferro"
Magát égeti vele szerencsétlen.
Beszopattak, buta voltam, tehetetlenségemben ezt kiáltom a világba.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Tufa
Használt autót 4 ill 5 évig lehetett. Ismerös visszavett autókal foglalkozik, mondta hogy annyira vészesen sokat nem vettek el eddig, az emberek 90% kibirja fizetni a törlesztõt.

nagyon kemény ez a felirat a cicás árnyékolóval 😄DD vagy macis, ugyan mindegy 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Lteebee
10-12 évvel ezelõtt is volt már tuti biznisz.
Ott mágneslap-alapú hirdetésrõl volt szó és 5 ropit kellett elõre befizetni, aztán várni a reklámhordozóra...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

fifi
be lehetett szálni a tuti bizniszbe bizonyos korig használttal is...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
Szerintem csak újat, de tudja a franc.
GregSB
Hem vágom. Használt autót nem lehetett venni tõlük?

I.C.ram
Szerintem is az, de akkor már volt Il Ferro?
GregSB
Tuti az, látszik az oldalsó lökhárító-csíkba belefutó törésvonal, ami csak az elõzõ Focusra volt jellemzõ 😊

GregSB
Kilincs + szellõzök alapján én egy elõzõ gen Focusra tippelek 😊

Kit--Kat
amúgy ez milyen kocsi?😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
Minek ragasztotta ezt ki? Úgyis elárverezik az autót pár hónap múlva 😄
desigo
szánalmas 😊
a sok buta aki azt hitte egy percig is,hogy fizetni fognak.
De még így fél év elteltével is van aki nem szedte le a kocsijáról a matricákat...
megnéztem, igen, alaphoz csak az rendelhetõ (75), Dynamicnál van mindkettõ, és a magasabb Emotionhoz van csak a 90 lvas

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

I.C.ram
Ja de tényleg van 75 lovas is. De az megint más, mint a 70 lovas ignisben lévõ 😊
I.C.ram
Dízel? Szerintem csak 90-es van bennük a dízelbõl.
azt hiszem van még 75 lovas a Grandékban nem?

I.C.ram
ja és a Suzukinál DDiS néven van a Multijet. Aminek ez a neve, az elvileg Multijet 😊
I.C.ram
Annyi különbség van, hogy 2 verziója van. Van egy 70 lovas, ami a régi Fiat puntoban, Corsában, Ignisben, stbben van, és van a 90 lovas változat, ami a Grande Puntoban van.
fifi
akkor lényegében ua.?

I.C.ram
Bár, ahogy nézem vannak ezelött is 1.25 literes dízel ignisek, amik szerintem tuti multijetesek.

Szerintem, ami 1.25 literes az tuti multijetes, ne tévesszen meg, hogy a fiatnál ugyanezt a motort 1.3 literesnek írják, pedig ott is csak 1248 köbcm.
I.C.ram
Csak a 2005 utániakban. De asszem csak ezután gyártották a dízelt is.
fifi
a dízel Ignisekben ua. a motor van mint a Puntokban, ill. Grande Puntokban?

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

I.C.ram
Köcce 😊
GregSB
Grat, nagyon szép!

Csabesz6
<#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"