Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
lol😄!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nem a legjobb a minõség, de most ennyire futotta.. Majd egyszer csinálok még párat, ha valahogy lesz végre idõm valamire -.-
Az autó minõségbiztosítása:
És a mai kedvesség:
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Sokszor vitatták már a kerékbilincs értelmét, hiszen a tilosban, azaz alkalmatlan helyen parkoló autóst miért jó maradásra kényszeríteni?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Persze bontó a barátod 😊
Btw. a szomszédok színvonalárõl tökéletes képet ad néhány lakosgyûlésen elhangzott okosság, mint például az "este 11kor ne verje a csaphoz a bortvát, mer az zavar" ill. "nemtom ki járkál haza éjjel 11kor magassarkúban!?"..
LoL 😄
Régebben unokabratyeszom parkolt úgy hogy kicsit belelógott a kocsija orra a gyalogos kijáróba, reggel teli volt tojással a teteje :S
Lehet, azt gondolja, minden lakó megelégedésére cselekedett, amikor összebaszta a köcsög outsider verdáját.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Na mindegy, valami ismerõssel remélem helyre tudom rakni nem sokból.. =(
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
103HP
Megkímélt állapotban (amíg az a fasz ma reggel meg nem húzta)
Nem.
Fiat.
Páran összedobunk pénzt, odaparkolunk 1 autóval valami tilos placcre, megvárjuk amíg felhelyzik a ketyerét.. Ezután valaki elmegy befizetni a csekket, addig a többiek gondosan megpakolják a vasat (elõzõleg gondosan összegyûjtött és meleg) kutyaszarral.. Majd videóra rügzítjuk, ahogy a lelkes emberke lemûti a cuccot 😊
Olasztot 😄
Amúgy a meghúzás idegesít jobban.. De õt elkapom, ha addig élek is!!!

Ezekután (kb 800km vezetés után) hazaestem éjjel egykor.. Reggel fél 8kor viszem a barátnõmet dolgozni, a két ajtót kb 110cm hosszan egy kedves aranyos polgártárs végighúzta kulccsal.. Hát nem szívbemarkoló???
Hozzáteszem "jó" környéken, zárt udvarú társasházban.. Otthon édes otthon...
Ha rájövök ki volt, darabokra tépem.. Kiszedem a veséjét, a tüdejét, és csinálok szalontüdõs velõspacalt a testrészeibõl. amit megetetek valami állattal...
:@@@@@@
Citroen C6 + Peugeot 407 SW = kombi? 😊
Nagyon hasonlók ezek az autók mostmár.
Belülrõl nem rossz. A bmw belsõt nem is hoznám összefüggésbe ezzel, fényévekkel jobban néz ki a rönóé.