Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pszihopata
Lassan megszokja a szemünk ezeket a buborékokat,mindenesetre több értelme van a belvárosban,mint egy suv-nak.Nem rossz!

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

pszihopata
Az omegáknak rossz hírük van,és ez valszeg nem véletlen.Csak olyan embernek való,aki ért a kocsikhoz,van helye ,kedve,szerszáma,mert autószerelõhöz futkosni hetente az drága mulatság,nem beszélve a nagy köbcenti miatti kiadásokról.
Egy újautónál hiába nagy az értékvesztés,az omega szervizelése is simán elvihet ugyanennyit,és pár év múlva az eladható lesz,míg az omega meg mehet a kohóba,pénzt nem látsz belõle.
Rettegni a ledögléstõl,olajtócsákat nézegetni,együttélni a sok idegesítõ hibával,nem ér meg annyit mint a presztizs,míg egy új kocsival streszmentesen autózhatsz.
Amúgy sem biztos,hogy egy új suzuki megítélése mindenki szemében rosszabb,mint egy omegáé.

500 ezret rámerni,meg kidobott pénz, attól még egy értéktelen öreg nagyautó marad,szerintem ez a legroszabb amit tehetsz,úgyis szerelõ csinálná,és tuti átverne ahol tud.

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

CSOCSO

johetnek az anyazo kommentek:😄😄😄 btw smart helyett elviselnem
CSOCSO
GRATULA A BMW nek!!! az elso SUV a bajoroktol ami SZEP!!!!
franc0
Jaj hagydezt, vegyél narancssárgát és vagi lesz 😄
Komolyra fordítva a szót, ha jól olvastam ki Neked egy megbízható, olcsón fenntartható új autó kell.
Jó a fogyasztása, jól is húz relatíve, és baj sincs vele.
Nyilván az autóbuzik mást javasolnának (én se vennék suzukit, havernak van), de tényleg a legésszerûbb választás.
A fapados egyébként alulról veri a 2 millát. Egy normálisabb felszereltség kb 2.4M, ebbõl még lealkudsz/ugyanazért a pénzért 1el jobb felszereltségût kapsz + omegát is beveszik.
A többibõl meg irány Rio vagy amit akarsz 😊

Gondolkodtam itt egy pár percig hogy rosszat is mondjak. Padkára mászni nemsûrûn szabad vele, némely fekvõrendõrön is le tud érni. Nyáron meg szólj az asszonynak hogy ne rakja fel a mûszerfalra a lábát mert vékony a mûanyag. Ennyi.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Tufa
gondolkozom ezen a megoldáson is de félek hogy egy omegánál azzal sem jutok elõrébb, bár számomra sokkal szimpatikusabb az a megoldás, szeretem ezt az autót és hogy nem kell szégyenkezve kinéznem egy suzukiból + csajom is megszerette pedig õ bmw rajongó 😊

I.C.ram
Én nem venneék semmiképpen újautót, ha nincs rá pénzem bõven. Omega mondjuk szerintem rossz választás volt. Azért a pénzért vettem volna valami mást magánszemélytõl, és nem murvásneppertõl.
menj vele egy próbakört mindenképpen. Vonzó hogy új autó, nincs gond vele stb, de egész más lesz az omega után. Én is vezettem új swiftet, az elején gondoltam is: egész jól néz ki meg minden, de aztán a civicbõl átülve 3. kanyar után legörbült a szám. Valahogy túl szar a váltó, az úttartás, meg úgy általában az egész fíling sokkal rosszabb mint a hondában. Nameg nem beszélve a kötelezõ szervízekrõl. Szüleimnek is suzukija van és rendszeresen legombolnak róluk 30-40ezret garanciális szervíz címszóvsal.. Ezt a pénzt már alkatrészre is költheted ennyi erõvel.

Én a helyedben 2 milla hitel helyett felvennék 500 ezret, és abból már olyan omegát építhetsz amivel jobb esetben 6-8 évig nem lesz gond.

Tufa
mindenféleképpen megyek holnap megnézni. baromi sok extra van a 3.1milliós modelben ami nekem nem kéne egyáltalán, viszont sok olyan hiányzik a 2.4es(AC-vel) modelbõl ami viszont mindenféleképpen kéne 😊

robotnyk
köszi szépen, közben intéztem magamnak egyet 😊
Taranov
Ha számít az ár, akkor szerintem elõször a Suzuki kereskedõhöz menj el. Ha ezeket az apróságokat 20-30k-ért beleteszik, akkor jó lesz, ha nem, akkor még ráérsz megnézni a Skodát.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tufa
Az új fabia még nem is olyan rossz, de árban mindenféleképpen a swift a nyerõ. Már csak az a kérdés hogy mennyire lehet variálni a kocsi felszereltségét illetõen. Pl alap model swiftben nem állítható a vezetõ ülés magassága...

Taranov
Szerintem ez is drága.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ha az ár is számít, akkor szerintem csak a Swift játszik. Érdemes megvenni az ehavi Autó2-t, ott Fabia, Swift, Yaris összehasonlító teszt van. Ezek közül a Swift a leggagyibb belül, viszont ha jól emlékszem, a legolcsóbb is.
A Panda vagy a Punto Ungheria nekem jobban tetszik, de elõbbi kisebb szerintem, utóbbi pedig ki tudja, milyen, szerintem gagyibb, mint a Swift.

Robotnyk: Van Autó2-m, lefotózzam vagy feladjam postán a cikket? Szkennelni nem tudok sajnos.

desigo
és a Hyundai i30 ?
Taranov
A nõk az ízléses autókra buknak, nem kifejezetten a drága autókra. Aki meg nem így van vele, az úgyis elszedi a pénzed 😊

Tufa
az mondjuk nem tetszik annyira

robotnyk
panda 1.2? 😛
Tufa
Lehet, fiatalság-bolondság 😊 ha a suzukiba tényleg jó áron számolják akkor bukni sem bukok rajta annyit mintha szervízelgetni kéne..

robotnyk
én is azt hittem, nem értek hozzá, szal simán elfordulhat, de utánaolvasva az alapban tényleg nincs szervó.
1.2... nem 90 ló 😊, családosnak lehet jó választás 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

amúgymeg 3 ajtós Ceed sztem egész állat lesz 😊
(jó ez lehet túlzás, de jó lesz)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

De ezen nem elõtte kellett volna gondolkodni?
Kerek 3M-ért már 1.2-es klímás Jazz is van.
Elektromos szervokormány

Ja, lehet hülyeséget mondok, de az elektromos sztem valami extra cucc nem?

Tufa
julius óta van meg de kezdek ráérezni hogy ha pár hónapig még nem is, de akkoris egy 12éves kocsiról van szó+ emellé még omega is, sok gondom lesz vele, nekem pedig más céljaim vannak, nem pedig az alkalmankénti akár több 100ezres szervízek. Szeretem, kényelmes, nagy és nem gyenge de mire megyek vele ha elromlik és nem lesz lóvém javítattni.. 😊

robotnyk
robotnyk
egy új fabia is belefér, de szintén elég fapados ennyiért.
hogy EX felszereltségig nincsen benne szervó

?? Micsoda?

Amúgy a 3 millás nem klímás, és azért újat anélkül venni... Meg az a 3 millás megszûnt 😊, 3,5, de az már elég jó

Egyébként most miért is menekülsz ki az omegádból? Alig 1-2 hónapja van meg, nem?
igen

robotnyk
jah, ceed 3 milliótól indul, de sztem az vicc, hogy EX felszereltségig nincsen benne szervó. egy ideig egyébként nézegettem én is, de ezzel a külsõvel én nem tudnék együtt élni.
de beszámítanak? Mert az 3,5 milla alsóhangon, Swift klímával 2,8-ból ki lehet hozni, + beszámítják jobban a használtat elvileg, szóval 1 milla lehet közte, és az nem mindegy, ha annyit nem tud rászánni.

Amúgy Ceed tényleg jó 😄

btw inkább vennék 1-2 évesen jobbat mint új Swiftet

Tufa
szép, de 3.5tõl kezdõdik

Azt is szivesebben venném, mint a swiftet. Nagyobb helykínálat, és az alap 1.4 109LE-t is jobb motornak tartom. A 7év garról nem is beszélve.
Tufa
swift árkategória ami még megfelel(2-3m) de mindenféleképpen fontos hogy ilyen beszámítási akció legyen, omegát esélytelen sztem eladni, én pedig nem akarom kivárni amig gondja lesz.

robotnyk
felszereltségtõl függ, a full fapad 2,25M.
Kia Ceed.
robotnyk
mennyit költenél rá?
Belseje nagyon gagyi mûanyagból van.

Üdv a kategóriában 😄 itt ilyen van 😊

Tufa
viszont korrekt beszámítási akciójuk van, ezenfelül a 3+(némelyik kereskedésben)2év gari sem rossz.
De ha mondasz nekem egy hasonlóan akciós autót ahova még beis számítanak akkor halgatlak 😊

És azt se felejtsd ki, hogy a méretéhez képest drága.
desigo
sírok a röhögéstõl 😊))))))))
robotnyk
a mûanyagok kopognak veszettül, de nem néznek ki rosszul. nem kéne, mert minden 3 méterre jut egy (gusztustalan utólagos krómcsíkokkal), de amúgy egyátalán nem rossz autó, ha új kell. fogyasztást passzolom, de el tudom képzelni, hogy az alapmotor sokat fogyaszt, fõleg ha telepakolják extrákkal+légkondival, plusz súllyal biztos pörgetni kell.
I.C.ram
Szerintem borzalmasan fapad az autó. Belseje nagyon gagyi mûanyagból van. Fogyasztása se valami jó, ahhoz képest, hogy mekkora autó.
Tufa
dísztárcsás spinner felnit akartam rá de átgondolom a lángszorót is

SötétBarom
Olyat vegyél amin van lágszoró

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

I.C.ram
elég sok ismerõs alkatrész van rajta 😄
Tufa
holnap valószinüleg kipróbálom ezt az új mystic verziót, egyszer ültem benne eddig, aztis hátul.. az omegát meg beszámolnák elméletileg jó áron, ami már jó nekem.. ugysem tudnám eladni sztem egyhamar 😊

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ