Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem ez a Piaggio ugyanúgy mozgékony, stabilabb, viszont annyiba kerül mint egy autó, az a baja 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

cement
spec ez a piaggio amit linkeltel szazszor biztonsagosabb mint egy robogo, lattam rola tesztet es eloben is lattam mar ilyen es kurva jo, sokkal nehezebb vele megcsuszni mint egy hagyomanyossal
en a carvert akkor is megvennem, szerintem jo, mert vicces es elvezetes. persze nem ezt vennem ha csak 1 jarmure lenne penzem, hanem ha mar megtehetnem hogy hobbibol tartok egyet. szaladgalni tok jo lehet.

respect to the man in the ice cream van

pszihopata
Amelyik háromkerekû dõl az motor,a másik meg autó.Így lenne logikus!

Szerintem mindkettõ szar,és nincsen rájuk szükség.
Divatcikk néha felkapják,ahogy ezt is:

A robogó elveszti mozgékonyságát,kocsinak meg huzatos.
Mentem bogár trike-al,kész életveszély,csak feltünõsködni jó.

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

broman191
OMG😮

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

autó vagy motor, döntsük már el 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

cement
talán mert ez dõl a kanyarban és a trex meg nem?

CSOCSO
miert ne verne elmenyben a tobbi??
a t rex ketszer gyorsabb
cement
ha már háromkerekû, akkor nekem ilyen kéne, ezt biztos nem veri semmi élményben.

660 köbcenti, 85 lóerõ, 100newtonméter, 185km/h-ás végsebresség, 640kg, 0-100 8,2sec. csak kár hogy a lámpája ilyen kerek az nem szép de így is kéne

CSOCSO

😄

ket taska nelkul megjobb lenne
CSOCSO
dehogy fake.. latni belole joparat.. szvsz nagyon kircsi.

Campagna T-Rex

olyan mint az ariel atom.. csak szvsz elobb letezett...
robotnyk
nem amerikaiak. 😊
Lteebee
Majd azt mondják: "milyen szép ez a Prága"...

😄

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Kit--Kat
Hát nekem nem jön be semmi.
De valszeg azért keverem mert amit mondtatok, hogy mind2ben megfordult 1-2 mûsorvezetõ.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
Meg Fifthben van egy csóka, aki az ügyeletes JEremy. Vén trotty, és kicsinálja az autókat 😄
GregSB
OFF: Csalóka lehet, mert a Fifth Gearbõl két mûsorvezetõ is volt régebben a Top Gearben (a csaj, meg Tiff) mûsorvezetõ. Igaz az még a 90-es évek végén volt ha jól tudom. Lehet ezért gondoltad h ugyan azok 😊

robotnyk
mindegy 😄 amit linkeltem oldalt, ott nézd meg a képeket.
Kit--Kat
nem

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

robotnyk
remélem bejönnek a képek

Szerintem nem. A fifthgearben van nõ is pl.
Kit--Kat
De basszus, nem ugyanazok a mûsorvezetõk? Mert a Discoveryn szokott lenni valamelyik gear, mint kiderült a fifth, és kb ugyanazok a mûsorvezetõk. Vagy tévedek?!

Kb mint az autómánia meg a totalcar között? Najó, azért a fifthgear messze nincs olyan szar mint az AM.
Kit--Kat
Amúgy mi a különbség a kettõ között?

I.C.ram
Inkább valami kit. De nagyon csúnya szegény.
desigo
fake?

Kit--Kat
Kössz!

GregSB
BBC Primeon a zanzásított fél órás változatát szokták leadni, BBC 2-n szokott lenni Vasárnap este 8 kor (ezen a héten rendhagyóan 9kor lesz valami snooker bajnokság miatt) a "normális" 1 órás mûsor.

De ahogy Robotnyk írta rögtön (1-2 órával adás után) fent szokott lenni torrenten.

robotnyk
nem, ott a fifth gear megy. vasárnap 11-éjfél magasságában fent van már torrenten.itt van mindig publikus torrent az adott részhez.
régen BBC Prime-on ment, még mindig szokták adni?

Kit--Kat
Ez a Discoverin megy, ugye jól emlékszem?

desigo
42 secnél elég durván áttolta a kamionos...
GregSB
Beírom ide, hátha nem olvassa valaki a Top Gear topicot:

A következõ részben (vasárnap) lesz Fiat 500 teszt, amit Budapesten forgattak!

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

I.C.ram
ja és sebességmérõre gondoltam, nem a fordulatra.
I.C.ram
MikX
Innen tleg ronda, oan mint egy béka 😛 XD

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

I.C.ram
Nekem nagyon nem tetszenek a mûszerei. akkora a fordulatszámmérõ, mint egy óratorony számlapja. Tök nevetséges az egész.
az újabb Mini belül már sztem egész jó lett

I.C.ram
Na ezen a képen jobban látzsik 😄

I.C.ram

Eddig se tetszett az új Mini (fõleg az elnagyolt belseje miatt), de ez az új Clubman valami hihetetlen ronda. Az a + b-oszlop is baromira nem kéne oda.
I.C.ram
Mondom. 4xre kb 😊

Exhaust gas az minden gáz, ami az égéstérbõl közvetlenül távozik, de ennek a gáznak még hosszú útja van a szabadságig. Ellõte megütközik a regenerátorral, ahol elveszti erejének nagyrészét, a maradék ereje, meg veszteségként távozik, illetve segíti a kijutásban (nagyobb hõmérsékletû levegõ, mindig a kisebb hõmérséklet felé halad), mire kijut rendesen megszelídül.

Amúgy a magas hõmérsékletû kipufogógáz szennyezõ is, mivel reagál a légkörben lévõ Nxkel és leszbelõle mindenféle csúnya NitrogénOxid, ami baromi szennyezõ 😊
de azt írták nem? exhaust temperature

I.C.ram
Azért nekik se mindegy, hogy 1 liter üzemanyagból 10 vagy 20 métert tud megtenni a tank. (csak mondtam egy példát).

Azt valóban kihagytam, hogy kis helyet foglal.
I.C.ram
Épp ezért nem távozik 1000 fokos gáz a kipufogócsõbõl, mert akkora ultraszar lenne a hatásfok, ha ekkora hõmennyiséget "futni" hagynánk. Erre találták ki a regenerátort, ami visszahûti a kipufogógázt, és ezzel is energiát termel, mivel hõt von el, amit mechanikai folyamattá alakít.
,,sokkal több minden elég, és emiatt keletkezik angy hõmérséklet, mely anyagok egy belsõégésû motornál kijutnak a légkörbe, anélkül, hogy elszívták volna a belsõ energiáját."

Hm, de az égés értelme éppen a hõ, az energia, ami szépen távozik a kipufogón? 😄D

Nem véletlenül rakják a mai modern nehéz harckocsikba is

De ott nagy erõ kell, relatíve kis helyen, a turbina kisebb helyett foglal. Mellesleg harcászatban tojnak a hatékonyságra, takarékosságra, mint a motorsport, Humveek se a nagy hatékonyságról híresek, egy Gripen annyit fogyaszt mint egy bazingy Boeing pl. 😊

I.C.ram
Mondom a kipuf gáz, az ne mcsak az a gáz, ami a csõ végén kijön, hanem az is, ami elhagyja a zégésteret. Mire kijut a csõ végén, addig lehûl elég rendesen. Vissza is hûtik egy regenerátorra, ami elszívja a hõt, ezáltal is +energiát állítva elõ, és a gázok se fogják szétolvasztani a kocsi hátulját 😊
De õk nem gáz hõmérsékletet irtak (gas temperature), hanem kipufogó hõmérsékletet (exhaust temperature).
I.C.ram
Egy jobb gázturbina regenerátorral lazán elérheti a 80+% hatásfokot, míg egy belsõégésû motor a 40%ot sem igazán tudja elérni.
I.C.ram
Ez egyáltalán nem biztos. Nagy hõmérséklet jelentheti azt is, hogy sokkal több minden elég, és emiatt keletkezik angy hõmérséklet, mely anyagok egy belsõégésû motornál kijutnak a légkörbe, anélkül, hogy elszívták volna a belsõ energiáját.
I.C.ram
Mondom általában, de a gázturbina biztos nagyobb hatásfokkal mûkõdik. Nem véletlenül rakják a mai modern nehéz harckocsikba is. Egyetlen egy ok van, hogy még nem minden nagyobb harcjármûben az van, az pedig az elõállítási költség.

Véletlenül se keverjük össze a sugárhajtómûvekkel 😊