Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Gyönyörû hangja van a régi V12-es Ferrari motoroknak.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
lolmá
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
lol jöttem haza kondibol,mit látok?egy lerobbant xantiát vontat egy másik xantia<#banplz>#banplz>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Folyton jössz a szövegeddel, hogy én ezt jobban csinálom, mert a tapasztalatom, mert sokat megyek, stb. stb.
Aztán meg csodálkozol, és felháborodsz, ha valaki véletlenül átlag strítracsnis hülyegyereknek néz, van rá okunk és ezt magadnak köszönheted
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
csak akkor tudnam minek jartok ide.
respect to the man in the ice cream van
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Aki így közlekedik, mint itt a videóban, az hülye, mást nem tudok mondani...
fõleg hogy neked senki se szólt be.
ha nem tetszik, kerüld a topikot. ennyi.
Mi a gyík van ezzel a topickal? Felkerült a link valami jaszkari tinioldalra?
Én igyekszem idõben indulni.
Amúgyis általában nyugisan vezetek, de ezzel bármikor takarózhatok is😊
'de nekem hobbim az hogy városban hasonló módon közlekedem,"
Mész 110-el,kihajt eléd valaki,a féknyomokból és az ütközés erejébõl a szakértõ bebizonyítja hogy 110-el mentél,téged hoznak ki vétkesnek!
Hiába volt elsõbbséged!
Vagy elbaszol egy öreglányt aki meghal,aztán mehetsz a kóterbe!
Felmérted egyátalán mit kockáztatsz?
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Szerintem simán kihozta a maxot abból az erõgépbõl a józan ész keretein belûl.
Megnézel egy Getaway in Stockholm részt abban is tök lassúnak tünik a városi közlekedés, pedig baromira nyomják neki. Egyenes szakaszokon mindig lassúnak tünik, de a kanyargós részen azért látszik a tempó.
Ez is elég durva azért. Vajona a Carina-d ennél is jobban menne? 😄
Ha egy teherautós elindul egy keresztezõdésben,és egy sumacher 120-al jön és oldalbakapja,akkor ki a hülye?Mikor elindult,még nem lehetett látni a kocsit.
Itt rossz szöveg az,hogy ki hogy vezet!
Ezer féle manõver történik egyszerre,vannak szar szituk,ha nincsen tartalék akkor csatt!Ennyi.
The route taken in the film is 10.42 km long (6.48 mi). It takes the driver 7:57 to cover that distance, giving him an average speed of 78.64 km/h (48.86 mph).
80-nal ment átlagban tele kis utcákkal stbkkel. Ha jól emlékszem a max sebessége a Champs Elyséen 220 fölött volt. Macskaköves úton egy 197x-es autóval.