Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
bár van itt tbányán is egy mediamarkt ,majd max oda visszaviszem.ha lehet olyat.
zsigába még fûtés sincs<#gonosz1>#gonosz1>pedig az tutijó neki.ha van.de nincs😄
HAMA kazi adapter, rátolod az mp3 lejaccot és szólNA, ha szólna. de nem szól.:|
utánanéztem fórumokon ,azt mondják nem mindegyik fejegységgel megy+amugyis elég trék.szuper.
respect to the man in the ice cream van
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Az a vicc, hogy még a hülyegyerekezést is te kezdted😊
na mindegy haggyuk....
maradjunk annyiban hogy én egy hulyegyerek vagyok aki allando jelleggel padlogazzal indul el es ámokfutást rendez és akkor nem lesz vita. <#nyes>#nyes>
Valami Toyotáról dumáltál, ha jól emlékszek.
A dízelmercis dolgot meg nem neked írtam, hanem valaki másnak.
Ha mindent magadra veszel, ami itt íródik, az véleményem szerint nem jó út.
Vagy melyik országba jelentkezzek esküdtnek?
Az autójára igényes, autót szeretõ emberke nem akar legyorsulni egy 2200-as dízelmercit.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
ámen, tibimester
soraid legyenek aranyba foglaltatva <#eljen>#eljen>
szerintem jelentkezz esküdtszéki tagnak, ennyi ésszel meg ilyen nagyszerû ítélõképességgel.
Merci találkozó keddenként van mindig 1x voltam kint összesen. Érdekes, ott szóba se került a hangos zene, vagy sportdob, pedig volt ott pár igen durva gépállat kezdve az 560-as V8asokkal W124 500E, W126 500SE, de volt kint pár éves CLK Merci is, meg pár veterán 114-es meg Pullmann 114-es is 😊 Szóval ott lenne mit bõgetni, meg azért a Bose hangrendszer sem szól rosszul 😛
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"2008.01.14
Következõ találkozónkat február 9-én szombaton tartjuk. A hely egyelõre kérdéses. A Lurdy parkolóba most pár hónapig nem fogunk menni, mert nem látnak szívesen sem a kedves lakók sem az õket képviselõ úriember. Nem szeretnénk semmiféle rendõrségi botrányt, meg gondolom ti sem. Olyan helyet fogunk kereseni, ahol nem probléma ha az ember felhangosítja a zenét vagy megmutatja az új sportdobot a többieknek.
Amint kitaláltuk a helyet azt azonnal közzétesszük az oldalon. Addig is jó fórumozást kíván a klubvezetés!"
Illetve... nem, hanem ott, ahol másokat nem veszélyeztetsz.
Állandóan fékeznem, lassítanom kell, mert az élet más területein sikertelen arcoknak az okoz folyamatos orgazmust, hogy a következõ lámpánál egy hellyel elõbbre kerülnek.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
A városi vagizást viszont rühellem.Mentem 280-at motorral,mégsem nyomom hogy mekkora menõ vagyok.
Most az egyszer muszály volt,mert már látom hogy fostinak néz mindenki!
Idejárok álszenteskedni,amúgy köcsög módra agresszíven vezetek!😊
1. Álszent, és valójában ugyanúgy racsnizik
2. Tényleg nem úgy megy de akkor mit keres itt az Autó Mánia topicban?
Több opció nem is leghetséges mi? Mondjuk hogy esetleg valaki imádja az autókat, de nem akar állandóan racsnizni velük? ÁÁÁ az lehetetlen.