Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
De aki 3as bmwbe, passatba, vagy A4-6ba ül az nem beképzelt. Azok a jó arcok. Aki C5-be, az egy tudatlan beképzelt fasz. Nuff said -.-

MaSzKa
sztem ocsmány átlaggagyi cucc

aki ilyenbe ül az beképzelt is

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

SötétBarom
Sztem kibaszott jól néz ki 😄DD
Amúgy attól függetlenül, hogy a franciák megbízhatatlanok, nagyon penge dolgokat tudnak belepréselni egy autóba 😉

cement
ilyet mikor hallottal tolem?

respect to the man in the ice cream van

cement
nem vannak szep francia autok de ezzz nezd mar meg milyen aranytalan, az orra kibaszott hosszu

mert a Mondeo, meg Passat olyan gyönyörû lenne...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

csak mert francia?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

cement
hat ez gusztustalanul csunya 😄

broman191
"Vassal vagy olajjal tetszik?" - inkább sehogy<#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

MaSzKa
látom jogsit pénzért vetted 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

mondjuk amerikai házakat is érdemes látni... Ugyanolyan gagyi

broman191
<#vigyor3>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

I.C.ram
Japán turistánál nincs borzalmasabb. Neki az egész világ egy nagy vidámpark. Amsterdamban is, amikor voltam, leültem haverommal egy szobor talapzatára, aztán ödajöttek a japánok, hogy menjünk már el, mert belerondítunk a háttérben, és nem látszik jól tõlünk a szobor. Kb 3x megtörtént ez velem azalatt az 1 hét alatt. Kicsit már untam, hogy jönnek az idóta fényképezõgépükkel, le se szarják, hogy mi ez az egész, mit ábrázol, stb, csak legyen lefényképezve. Sok tekintetben ignoránsabbak, mint az amcsik. Ja meg ugye baromi jó volt, amikor egy japán csoport bement egy szuvenírboltba, és kifelé jövet már mindenki holland fapapucs volt.
Punker
kínai nagy fal? 😄

kommunizmus eredménye a lényeg hogy sok legyen (több mint milliárdan vannak basszus felfogni is nehéz, EU-ban vagyunk 400 millióan?) és gyorsan minõség az smafu.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Taranov
Na sziasztok!

Ez az alkalmazkodási mánia megvan egyébként a japánokban is, amikor nyáron Prágában jártam, egy városnézés alkalmával vagy 5 japán turista is megkért, hogy fényképezzem le, de úgy, hogy a Károly-híd és a vár is benne legyen a képben.

Az egy dolog, hogy egy az egyben nem másolják le Prágát, de szerintem japánban megvetik azt, aki nem tudja bizonyítani, hogy járt már ott 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Azért vicces, hogy ezekben a dolgokban is mennyire látszi ka gagyiság 😄

1.6-as belmagasság 😄 álmennyezet, olcsó anyagok 😄 Van egyáltalán valami, amit a kínaiak képesek önerõbõl jó minõségûre cisnálni?
I.C.ram

Ebben az az undorító, hogy közben a saját kultúrájuk szépen lassan elsorvad, és marad nekik egy majmolt mûanyag rakás szar. Ezeket is tuti, hogy frissen meggazdagodott kínai üzletemberek cisnálják, akik meggazdagodtak ,de mellé nem szereztek kultúrát, hanem maradtak egy ganéhordó szintjén, csak mostmár hatalmuk is van a proliságukat megmutatni a világnak.
I.C.ram
Gondolom az Eiffel torony is hungarocellbõl van, meg a lakások gipszkartonból, csak hogy hûek legyenek a kínai minõséghez 😛
I.C.ram
Itt is van:

Ebbõl látszik, hogy Kína soha a bûdõs életben nem lesz elsõszámû nagyhatalom, amíg minden erejét abba fekteti, hogy szándékosan csak kullogjon az elsõk mögött.

Kínának iszonyat nagy trauma volt a kapitalizmus betörése. Mai napig nem heverte ki, és teljesen eltorzultak az emberek emiatt. Túl hírtelen volt ez nekik. Olyan, mintha egy gyereket küldenél háborúba, még szép, hogy teljesen elfajzott lesz.
I.C.ram
Baromi régi az már. Volt itthon belõle mindenféle médiaszenzáció. Egy vidampárk csinálta, amit azóta becsõdölt.

De ne izgulj, a sárgák már kitalálták, hogy Párizs belvárosát egy az egyben lemásolják, és lakásokat eladják. Az Eiffel tornyot is megcsinálják, igaz, asszem csak feleolyan magas lesz.

Szánalmas az az ország európai szemmel. Annyira nincs itt értéke a kreativitásnak, csak a másolás, másolás.
Kit--Kat
Kínaiakra visszatértve, ma volt a széfban, az a kérdés, hogy hol másolták le méretarányosan a világörökség engedélye nélkül a Hõsök terét😄
Találjátok ki...😄

Sajna errõl én még eddig nem tudtam, de már 96 óta létezik.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
Nyilván a kresz szerinti teherautókra vonatkozik.
Magnumrolcsi
3,5 Tonna felett.

úgy tudom elvileg tiltva van, eleve nagyon szûk

desigo
Az M0-áson kb végig megtilthatnák!

Elõzési tilalom autópályán a teherautóknak

Ez csak a 3,5 tonnánál nagyobb össztömegû teherautókra vonatkozik vagy mindegyikre ahol a forgalmiban tehergépjármû szerepel?
Mert akkor nem lehet elõzni egy Caddyvel,Transporterrel,Vivaroval se?
robotnyk
"tiltakozom, feltételezés!"
pszihopata

Ez se koppintás!😊

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

a jövõt hagyjuk, találgatás, de hogy ezt épeszû nem veszi meg az is biztos

I.C.ram
Hyundai régen sem volt olyan szar. A KIA eléggé, de õkis pár év alatt feljöttek. Az viszont tuti, hogy a Hyundai nem abból akart megélni, hogy lemásolta az európaiakat. Mondjuk a KIAnal volt egy ilyen ocsmány próbálkozása az Opirus, de az meg is bukott mint a huzat.
fifi
a koreaira ugyanígy rinyált pár éve mindenki...
most meg körbenézhetsz, hogy feljöttek, nem csak kocsiban...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
Korea teljesen más tészta. Korea gyakorlatilag Japán, kicsiben. Kínának soha nem lesz ilyen mentalítása. Legalábbis nem a közeljövõben.
pszihopata
90-ben ugyanígy fröcsögtél volna a kóreaiakra!😊

A világ pedig változik,ha tetszik,ha nem!

I.C.ram
Azért a Kia Ceed odavissza basz egy kínai szart. Nem egy kategória a kettõ. Kínaiak talán 5 év múlva lesznek azon a szinten, hogy megengedhetnek maguknak egy Kia szintû autót. De még akkor sem fogják gyártani, mert elvannak a szarjukkal.
pszihopata
Autóban is megveszik az olcsót,mikor 87-ben megjelent a szamara vették mint a cukrot!
A níva,favorit,hyundai pony-t ugyanúgy!

5 éves korában úgyis lecserélik,kinek kell már 25 éves mercedes?

Lényeg hogy modernül nézzen ki.

pszihopata
Ahogy most érdemesebb ceed-et venni mint pólót,úgy nemsokára eljön az az idõ,mikor a kínai kocsit is érdemes lesz megvenni.Elég összehasonlítani,hogy ugyanannyi pénzért melyik mit nyújt.

Pár év múlva megszedik magukat a most induló gyárak,komoly gépeket,szakképzett embereket vesznek fel,aztán majd más lessz a felállás!

SötétBarom
muszáj.

Btw, egy quad, vagy gyerekmotor, ami ígyisúgyis amortizálódik pillanatok alatt, teljesen más tészta.. Ez kb olyan,, mintha rámjönne, hogy veszek egy távirányítású autót.. Kínait vennék, mer úgyis megunom, összecsukni meg jó azis.. Eszbe nem jutna venni 2 kilóér valami benzines faszaságot.. Csak a németeknél a robógó kb az mint nekem egy ilyen lófasz..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

I.C.ram
pszihopata
Persze hogy nem veszi meg a gazdag,ezt nem is írtam,de a németek nagy része 'igazi fogtechnikus'😊

-belõlük is élek,úgyhogy van személyes tapasztalatom is róluk.

Úgy veszik a kínai quad-okat,gyerekmotorokat,robogókat mintha muszály lenne,mert óccsó!

Geldsparen!

Álljunk meg, ne tegyünk már úgy, mintha ez a klón ugyanazt nyújtaná, mint az igazi X5. Motor, váltó, biztonság, extrák száma, minõség egész más. Ne azt nézzük már, hogy olcsóbb X5-nél, nézzük meg 9 millióért miket kaphatsz, gyakorlatilag az X5 nem a belsõ méretei miatt az ami, ergo, egy Nissan X-Trail, Outlander van akkora, tehát minek venném a kínait? Az, hogy X5-re hasonlít, kevés indok.

Logant se 4 milliós autó helyett veszik, hanem mert arra van pénz. Tehát akinek X5-re van pénze, nem fogja a kínait vinni

broman191
OMFG😮 Az a sok pípöl😄

desigo
I.C.ram
Amíg csak kínában terjed, addig nincs gond 😄 Kínai igények nem túl nagyok 😛
pszihopata
Vevõkért amúgy sem kell messzire menniük.😊

'bõvül a kínai autópiac, 2007 elsõ kilenc hónapjában 45,3 százalékkal több (4 417 252 darab), belföldön gyártott autót adtak el, mint az elõzõ év hasonló idõszakában"

pszihopata
A németek venni fogják.
Geldsparen!
A kóreai kocsikat is veszik,meg
vették a szamarát,meg a favoritot is az elején mint a cukrot!Sõt tuti hogy a logan is jól fogy.

I.C.ram
Európában oltári nagy bukás lesz ez. Európa a világ legsznobabb kontinense. Senki nem fog olcsó szar kínai szarokat venni, amik rááadásul szánalmasak a másolás miatt. Ezeket max kínában, indiában lehet eladni.
minõség-ár arány

Minõség? Asz meg micodá?

de ez 9 millió...

Jobb ár érték arány? Kapsz egy 2,4 140 lovas õskövület benzinmotort. Majd nézd meg 9 millióért micsoda SUV-okat vehetsz. Attól, hogy hasonlít X5-re, semmi értelme ahhoz hasonlítani, egész más az egész. Pl. Mitsubishi Outlander, nem kisebb beltérre ennél az X5-klónnál, vagy tesója Citroen C-Crosser, 8,3-ért xenonnal, elektomos üléssel, meg egyéb kütyükkel megkapod, 160 lovas dízellel, amikrõl ez a kínai sz*r nem is hallott,

Csak azt felejted el, hogy egy kínai noname autónak nincs presztizse. A BMW-t meg csak ezért veszik, mert pénisznövelõ hatása van. Egy potenciális BMW ügyfélnek nem gond a rendes X5 árát kicsengetni, akinek meg gond, az nem BMW-ben gondolkodik. De kínai másolatban meg fõleg nem.