Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2008 vegen jon a supra utod, gallardo meg f430 ellenfel, az LF-A
es ez a koncepcio mar a vegleges, mar tesztelik
respect to the man in the ice cream van
Azért a Lexusok sem ütik meg az európai ellenfeleik szintjét külsõben.
Belülrõl nekem is tetszenek.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Sehol máshol nem számít annyira a dizájn, mint Európában. Nézz meg egy amerikai piacot, vagy egy ázsiait, utána meg egy Európait.
Mindegy. Hagyjuk ezt. Én nem vennék soha Toyotát, max krumpliszállításra, te meg soha nem vennél Alfat.
a toyotanak vannak olyan koncepcioi hogy beszaras, raadasul a toyota modellek csak europaban ilyen "unalmas" designuak, japanban 6szor ennyi fele toyota van es sokkal dizajnosabbak, csak epp a toyota tudja hogy a konzervativabb felfogasu europai ember azt tul modernnek talalna es nem venne meg.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
a toyotanak vannak korszakai, egy 80as evek beli toyota, egy 90es evek beli toyota, es egy 21. szazadi toyota mar nem neznek ki ugyan ugy, kozel sem. megis, egy autoszereto ember megismeri mindet meg ha magat a modellt nem ismeri akkor is hogy "ez bizti toyota lesz". vannak korszakok mint egy festonek, regen kocka stilusu volt, aztan olyanok voltak mint a carinam most meg ilyen bubis de par ev mulva meg mar teljesen mas lesz. legalabb valtozatos es nem unalmas. viszont akarmelyik alfat megnezed az elejuk rohadt hasonlo emiatt a hutoracs miatt, es igy olyan mintha alig valtoztatnanak a designon holott szerintem haladni kellene es ujitani
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
az en automban 410ezer van, fater regen edzoautonak hasznalta rallyhoz, gondolhatod mit kapott, miota nalam van en is osztom eleg rendesen nem sajnalom tiltasig leforgatni, de soha semmi baja, erdekes, es megy is mint az allat. fater hiace-aban 730ezer kilometer van, most lett mult heten az elso baja neki, a valtoban az 5ös elment, folyamatosan padlo gazon hasznalja pedig minden nap es soha hozza nem kellett nyulni egyszer sem a kotelezo szervizeken kivul.
Nekem nagyon bejön ez az Alfa. Megsem fordult a fejemben, hogy húú de vagány autó.
Tipikus... 10 évvel ezelött bemesélték valamirõl, hogy szar, és még mindig azt hajtogatod.
Toyota meg soha nem lesz élmény vezetni. Legalábbis nem ezeket a középszerû autókiat. Ezeket arra találták ki, hogy a kis család megvegye, és boldogan használja jó sokáig õket, de hogy élmény velük menni...
Olyan a Toyota az autógyártásban, mint a németek a fociban. Jól játszanak, de kurva unalmas nézni õket.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
/Csendben hozzáfûzném,hogy a dízel auris 2.2D4d 2000-el lejjebb hozza ugyanazt,mint egy otvar saab turbó,ami végülis egy fiat croma.Ja és 15 liter benzin helyett 7 liter gázolajból!/
'2.2 D-4D 180 Clean Power erõforrás, amely a legmodernebb dízeltechnikát képviseli, a közös nyomócsõ és a piezokristályos befecskendezés mellett változó geometriájú turbót és részecskeszûrõt is kapott. 177 LE-s teljesítmény (3600/perc), 400 Nm-es csúcsnyomaték (2000-2600/perc), 8,1 másodperces gyorsulás és 210 km/h-s végsebesség jellemzi. A csúcsdízel kívülrõl leginkább a nagy kerekekrõl és a D-CAT feliratokról ismerhetõ fel."
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
2.2d4d auris biztos élmény.. Én vezettem V6os GS300as lexust, az is ment mint a szemét, de nem nevezném kifejezetten maradandó élménynek.. Ami élmény volt, az zsiroskenyér trabantja 😄DD Viccet félretéve, pl volt egy saab 95, 2.0T.. Na az faja. 180 ló, 280nm, és leforog 7000ig. Az élmény.. De egy diesel auris.. :S
És valószínûnek tartom, hogy ez a mini alfa sem lesz 10 misi.. Ez a debil duma, meg hogy tönkremegy.. Én mint büszke olaszautó tulaj, cáfolok minden ilyen jellegû állítást 190.000km után <#idiota>#idiota>
ez nem szep nezzetek mar meg hogy csak a felni dobja fel csak a kepek miatt raktak ra ekkora 18as /25os gumit ez nem fog igy mutatni gyari 16os /60assal...
vezettel mar 2.2 d4d-s aurist pl? na az megy mint a szemét, elmeny vele nyomatni neki. es nem is megy tonkre 100ezer utan es nem is 10millio. ennyi.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64