Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amcsik kirohogik, hogy sikosito kell a ki-be szallashoz olyan kicsi...
egyatalan nem nagy, es sima egyteru lol.
respect to the man in the ice cream van
Ezért hoztam fel példaként,mert hiába hibrid valami,ha nagy.
A prius fogyasztását egy modern dízel,ugyanabban a méretben is simán hozza!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
kisebb auto lenne meg mas kategoria?
A mazda 2 /Euro III-as Common-Rail dízel/ adatai:
Fogyasztás (l/100km)
Város 5,5
Városon kívül 4,0
Vegyes 4,5
Teszt 5,1
Ezért kell másfélszer annyiért hibridkocsit venni?
-nevetséges!
Prius 1.4 hibrid:
'Autópályán és országúton a legtöbb oszlop bõ öt literes üzemanyagigényt mutatott. Ha lejtõ is volt az adott útszakaszon, 3,5 literre esett a kiírt átlag az elmúlt öt percre. Nagyon hamar ráálltunk arra, hogy melyikünk tud alacsonyabb fogyasztást produkálni a Prius-szal. Ujjongtunk, amikor 7 literre, 6,5-re majd 6,2 tizedre esett a teljes útra vetített átlagfogyasztás."
'6 literes 332 lóerõs benzinmotorja lesz a hibrid Denalinak (2009-ben lesz csak kapható), és 40%-kal lesz jobb a fogyasztása városi használatkor (a korábbi modellhez viszonyítva)."
-Az is 5-6 liter lesz persze!
Hiába hibrid,ha állandóan jár a benzinmotorja csak többletfogyasztást produkál a plussz súly,és és a hibridhajtási veszteségek miatt.
Az egész hibridhajtásnak igazából csak a városi araszoláskor van értelme,folyamatos haladáskor plussz tömeg,felesleges bonyolítás,és mi lesz a sok veszélyes hulladékkal /akku/?
A városi közlekedésben sokkal egyszerübb,és olcsóbb lenne kisautókkal járni,csak az amerikában még mindíg derogál!
Ezért készítenek ilyen értelmetlen baromságokat,látszatkörnyezetvédelem!
Ez egyáltalán nem elhanyagolható, mint ahogy a környezetvédelem sem...
Amerikában egyébként elég sok hibrid futkos, pl: Ford Escape, és egyre több amerikai autó lesz hibridhajtással is kapható, egyéb vonalon pedig a Priuson kívül pl. a Toyota legnagyobb modellje, a Camry (amit, ha jól tudom az USA-ban gyártanak vagy ott is).
Ez utóbbiból itthon is kínálnak pár hónaposakat használtan, egész elfogadható áron (5-7 millió Ft), bár az USA-ban az új ára még jobb: kb. 4 millió forintnak megfelelõ dollár...2.4 benzinmotor + az elektromotor = meglepõ menetteljesítmények, városan 5-6 literes fogyasztás...
(...és a hibridek regisztrációs költségei itthoni viszonylatok közt elenyészõek a "sima" benzines vagy dízel autókhoz viszonyítva: évjárattól, a benzinmotor ûrméretétõl függetlenül, egységesen 190e forint...)
De igaz,én se venném meg akár ebbõl a hibridet,mert most oly mind1,hogy 20 litert eszik vagy 15-t. Azaz 5 liter elhanyagolható mennyiség én ugy gondolom.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Gmc sierra hibrid?
Szerintem az se normális aki,egy 2.5 tonnás szart villanymotorral akar mozgatni,az energiát meg egy 5.3 literes elavult benzinmotorból veszi.
Ez ám a környezetvédelem!
Mennyit fogyaszt egy ilyen hibrid városban?
15 liter benzint simán,egy japán pick up 2.5 td meg elmegy 8-10 liter gázolajjal,és nem hurcol magával egy tonna akksit!
Így viszont kiabálhatják hogy mennyi hibridünk van!<#idiota>#idiota>
Ez új akarna lenni?
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

amcsiban az ilyen dolgokat elegge gay nek titulaljak... de bizti legyel benne hogy itt tobb hibrid toyotat meg hondat vesznek mint euban................
amugy meg a legtobb uj amcsi autobol ( ford, cadilac, etc) jon a fluxifuel vagy micsoda.. ami biethanollal megy vagy mivel
2007 ben kiadott amcsi autok amik felxifuellel mennek:
* Impala
* 5.3L Chevrolet Silverado
* 4.6L Ford Crown Victoria (2-valve, excluding taxi and police units)
* 5.4L Ford F-150
* 5.3L GMC Sierra (LMG V8)
* 4.6L Lincoln Town Car (2-valve)
* 4.6L Mercury Grand Marquis
* 4.7L Dodge Durango
* 4.7L Dodge Ram Pickup 1500 Series
* 4.7L Chrysler Aspen
* 4.7L Jeep Commander
* 4.7L Jeep Grand Cherokee
* 4.7L Dodge Dakota
* 3.3L Dodge Caravan, Grand Caravan and Caravan Cargo
* 2.7L Chrysler Sebring Sedan
hibrid autok:
2004
* Honda Accord Hybrid 2005 model
* Ford Escape Hybrid 2005 model (released in late summer 2004)
* Chevrolet Silverado/GMC Sierra Hybrid 2006 model, Mild hybrid
* Honda Civic Hybrid 2006 model, second generation
* Lexus RX 400h 2006 model year, second generation Hybrid Synergy Drive
* Mercury Mariner hybrid
* Toyota Kluger/Highlander Hybrid 2006 model
* Lexus GS 450h 2007 model, second generation Hybrid Synergy Drive
* Saturn VUE Green Line 2007 model, Mild hybrid
* Toyota Camry Hybrid 2007 model, second generation Hybrid Synergy Drive
* Toyota Estima/Previa hybrid minivan, second generation Hybrid Synergy Drive (Japanese market only)
* Nissan Altima Hybrid (limited sales)
* Saturn Aura Green Line Hybrid (BAS) 2008 model, Mild hybrid
* Lexus LS600hL 2008 model Luxury car, went on sale in June
* Toyota Kluger/Highlander Hybrid 2008 model, second generation Hybrid Synergy Drive, will go on sale October 2007<4>4>
* Honda CR-Z Hybrid sports car.
* BMW 1 Series small family car, first in the world with standard mild hybrid technology, Auto Start Stop function, Brake Energy Regeneration, electric power steering, electric water pump<5>5><6>6>
* Mazda Tribute hybrid, 2008 model, expected to go on sale July 2007
* Chevrolet Tahoe (AHS II) (SUV, RWD/AWD) 2008 model, expected to go on sale Fall 2007
* GMC Yukon Hybrid (AHS II) (SUV, RWD/AWD) 2008 model, expected to go on sale Fall 2007
* Dodge Durango (AHS II) (SUV) 2008 model, expected to go on sale Fall 2007
ize... hol van lemaradva amerika?? inkabb europa van lemaradva japan es amerika mogott... europa csak gazositani tud😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Persze ez csak becslés. Lehet, hogy nem így lesz.
Most picit lejjeb megy mert lassul az amerikai gazdaság,de az olajárat igazából nem ez mozgatja,brutálisan emelkedni fog az elkövetkezõ években.
Pedig a 80-as évek ocsmányságai után 90-94 körül volt pár szép elegáns kocsijuk.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ebbõl volt is balhé, egy ülésen elismerték, hogy milyen elb*szott minõség ez, és kiszivárgott 😊
gyorsulásba is nagyok meg minden de amikor beáll 1 japán vagy 1 német autó akkor mindjárt gond van.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
A chrysler dettó,mert a jövõ nem érdekel ott senkit.
Ebbõl kiindulva jófelé tapogatóznak.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Ajánlanám figyelmedbe.
Az opelnek van 2, azaz 2db "Honorable Mention"-ja, szal vigaszdíja. Elsõsége, rekordja, stb egy darab se.
200+km/h sebbesség 24órán keresztûl legkisebb fogyasztássall
amúgy mercibõl is volt ilyen
az 300km/h ment gázolajjal
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______