Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SpeedXHUN
addigra sztem nem lesz esõ.
minden esetre ebédután kisütött a nap és felszáradt az aszfalt így a gumiégetõ versenyt megtartották.
Az elsõ csarnokba feltétlenül nézd meg a zöld VW furgont mert 16 hangszoró és 6 erõsítõ nyomja a zenét😄
Na meg a CKM es lányok😛
És a drifterek

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

cement
en hetfon megyek pont azer mer most olyan szar ido is volt meg minden. remelem hetfon nem lesz ilyen

respect to the man in the ice cream van

SpeedXHUN
na voltam a Tuning show 2008-n hát vmi nagyon nagy volt csak a sok esõ elrontott mindent(a 4 e30 alig bírt gumitégetni😄)Holnap töltök fel képeket!

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

jah, úgy fogják módosítani, hogy a milliárdos 2 milliót fizet a szabálysértésért, míg az özvegy apa 30 ezret 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

SötétBarom
Népítélet: Olcsó spotkocsi, Tico !! XD

"Ez már felülmúlja a közlekedés fogalmát, a 600 kilóra jutó negyvenvalahány lóerõ csodákra képes."
"Egyébknét kényelmes, 5 személyes, és ami fontos, hogy 5 ajtós, tehát nem kell ülésdöntögetéssel szenvedni, mint a többi sportautónál :-)"
"A kipufogó szétrozsdásodása után egy Ferraritz megszégyenít. "

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Közigazgatási bírság, részletesen..

" Vitatják a mérlegelési, méltányossági lehetõség hiányának jogszerûségét, azt, hogy a jogszabály ugyanazt rendeli kiróni egy milliárdosra, mint egy négy gyermeket nevelõ munkanélküli özvegy apára (amíg elõbbinek ez nem tétel, utóbbinak összeomolhat miatta az élete). Sérül az ártatlanság vélelme is, hiszen a jogszabály a tényleges felelõsség vizsgálata nélkül szankcionál, még arra sincs tekintettel, hogy a jármû vezetõje vétkesen szegte-e meg az elõírásokat.

A jogbiztonság megkövetelné, hogy a tényállás és az elkövetõ személyének felderítése, majd a bizonyítás a hatóságokat terhelje, és ezt ne hárítsák át az eljárás alá vont személyre, különösen nem objektív felelõsség alkalmazása útján. A kormányzat elsõdleges célja inkább a pénzbeszedés, és a közlekedésbiztonság javítása csak eszköz. A közigazgatási bírság bevezetésével ugyanis a pénz mindenképpen befolyik, viszont a rendõrség nem lesz motivált arra, hogy kiderítse, ki a tényleges elkövetõ. A növekvõ bírságra való tekintettel pedig megnõ a korrupció veszélye. "

Remélem ezzel kezdenek valamit..

Willi Betz
Helyzet az,hogy nem mélyültem el a Bmwkben. Azt tudtam,hogy csinált ilyet.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

SötétBarom
:o

omg..
desigo
lehet kicsit jobb mint a 2-3 ezer forintos
bréking:

a rendõrség ilyet használ

(borsos)

desigo
ledes microvilágítással:

hogy részegen is megtaláld a kulcslyukat <#nyes>
SötétBarom
Ez túl kínai.

Gyógyszertárban lehet kapni 3-4 ezer körül megbízhatót.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ez tetszik
már ha hiteles..

ha nem 30 ezer lehet érdekel

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
itt pl a1 régebbi 7-es

MaSzKa
ennek a kifejlesztése már régen megvolt
csak fejlesztik

szériába is már régen lehet kapni

csak látam te még nem ismered igazán a BMW-ket :-(

SötétBarom
😄

Én jövõ héten veszem a szondámat 😄DD Kell egy neked is? 😄
(Nem viccel)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

most nagyon csúnya téma jön és én is nagyon csúnya gonosz ember vagyok hogy ilyenek gondolkododm, és tudom hogy mivel mintapolgárok látogatják a topikot sokat fogok kapni ezért de azért felteszem a kérdést!

Szóval:
Eddig 1 korsó sör leöntése után 1 órát kellett várnom és a szonda már nem mutatta ki hogy fogyasztottam alkoholt.
Most a zéró toleranciás idõkben kérdezném: ez azért történt mert a szonda képtelen kimutatni ilyen kis mértékû fogyasztás esetén az adatot, vagy csak arra a bizonyos eddig megengedett értékre volt beállítva? sajnos sosem láttam hogy mit mutatott a digit kijelzõ csak a sípolást hallottam pedig akkor egyértelmû lenne a válasz.

Willi Betz
Nálunk is kb ez volt a helyzet😄
De mondjuk én nem is hajtottam nagyon. Egyszerûen nem nincs jól öszerakva vagy nem tudom,szarok az anyagok amiket használtak benne.

Tufa
nálunk a cégnél a 2 ducatot kb 1-2 havonta javítják, bár nem is kímélik õket túlzottan

Willi Betz
Hát tudnék mesélni Fiat Ducatoról amit én használtam...,de az nem ide tartozik.

pszihopata
Még ha igaz is,amit én kétlek akkor is értelmetlen dolog hosszabb idõre méretezni,és azért etetni egy ilyen dögöt,hogy milyen jó lesz,mert ez elmegy 1 milliót.

Addigra úgyis szétrohad,a váltójukat 100-ezrenként újíthatod fel vagyonokért.A cégek úgyis lecserélik a flottát legkésõbb 5 év alatt!

Az amerikai kocsik minõsége meg sem közelíti az európai szinvonalat.

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Willi Betz
Jópersze a benzin motor elég szar hatásfokú,dízel az jóval jobb nála.

Willi Betz
Igen,de amerikába "örökéletû" motorok kellenek. V8-ast sokkal nehezebb szétbarmolni mint egy itt nálunk használatos új turbódízelt. Mert sima szívómotor ami szinte semmit sem pörög,mert 3500 körül felvált.

"Az európai furgonok lazán lefutnak 500000 km-t bontatlan motorral"
Ezek a benzin motorok meg 500ezer mérföldet is akár.

pszihopata
Az európai furgonok lazán lefutnak 500000 km-t bontatlan motorral,jumperrel 2.5 td jártam 460 ezernél hibátlan motorral lett eladva.

'De azt se felejtsük el,hogy amerikában nagyobbak a távok mint nálunk és oda mondjuk azt,hogy kell a nagy motor."

-na nehogy má?

-maximális sebesség 55 mph,széles hibátlan utak,legtöbb helyen síkság ameddig a szem ellát.

Az amerikai kisteherautók hátsókerekesek,emmiatt a raktérmagasságuk 50-60 centivel feljebb kezdõdik,plussz elveszik 1 méter a hosszú orr miatt.
A motorjuk nyomorudas rossz hatásfokú bazinagy benzinmotor+energiazabáló autómata váltó.

Az ivecóm 17 köbméteres 2.8 td 10 litert eszik,ugyanazt a rakományt egy amerikai teherautó 20 literbõl viszi el,és semmivel sem gyorsabb!

Willi Betz
Érdekesek az amerikai autók méretei és ez vonatkozik erre a furgonra is. Kb akkora mint az a Fiat Ducato. A Ducato meg ha jól látom a magasabb rakodóterû hosszított változat. De azt se felejtsük el,hogy amerikában nagyobbak a távok mint nálunk és oda mondjuk azt,hogy kell a nagy motor. Nem pörgetik széjjel ezek az automata váltók már, szóval több százezer km-t elrotyognak. Szemben az itt európában ezek az új dízelek gyakorlatilag 200ezer km után dobhatók ki a kukába. Mert mit csinál a jó magyar? Hidegen szarrá hajtja a turbós motort->rövidül a turbó élettartama és a motoré is ezzel párhuzamosan.

Máté94
Vót má!Én raktam be😄
pszihopata
Ezek Graz-ban készülnek ausztriában,a voyager,és a cherokee is.

daxan
Nekem nagyon bejön a Chrysler 300c....10773620 Ft-tól...

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

pszihopata

4.6L and 5.4L V8 and 6.8L V10,7.3 intercooler

2.2 multijet,2.3 multijet,3.0 multijet

A raktér méretét is érdemes összehasonlítani!

CSOCSO
ezen mar en is elgondolkoztam hogy az oke hogy egy mustangba kell 300 loero nahde egy buzi munka autoba minek 300 loero???? annak nem mindegy hogy nem 9 hanem 16 mp alatt gyorsul 60 ra??? (mph) dehat kar ezen gondolkozni😊 dizelt hagyjuk mar.. azt se tudom hol kell dizelt tankolni az autoba ( altalaban rohadtul nem latok dizel tolto allomast egyik kuton se...) tudjatok mi a szanalmas itt? az elhagyott , felrobbant gumikerekek.. magyarorszag utjain is sok szetrobbant kerekgumi van?

az emberek itt szvsz meg hirbol se hallottak arrol hogy ellenorizd le az autodat ( lampak, holtjatek, fekek, kerekek. stb) szal itt mindenki addig jar a gumijaval amig nem mondja meg neki valaki hogy: te mar a femszall kiall az autodbol vagy le nem robban a felnijerol..

ennel mar csak az a cikibb hogy a felesegemmel tortent ugyanez😄 mar kialltak a femszalak mikor eszrevettuk 😄 ugy latszik mi is tul elfoglaltak voltunk az ilyenekkel
( ui: azt baromira tudom hogy az en gumijaim milyenek.. szal arra odafigyelek mint a cipomre)
GregSB
Van benne minden, egy kis Honda Civic (elõrõl), Scion/Lexus (Toyota) sréhen hátulról 😄

pszihopata
Pont ez a baj hogy az amerikaikak nem tudnak kicsit csinálni!Ha csinálnak az szánalmas bukás volt mindíg.

Egy 1.5 tonnát szállító pick up-ot miért nem lehet 2.5-es dízellel hajtani,fõleg 55 mph korlátozásoknál?

Mondjuk megnézném mit hoznak ki egy 2.5-ös dízelbõl amerikában,és az meddig mûködne?<#idiota>

broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

CSOCSO
eleg sok amcsi autot latok ami felxifueles...amugy van meg camry meg a civic hybrid is...fingom nincs hany masik ilyena uto van de van sok.. amugy meg tokmindegy milyen autova teszik bele.. domper vagy tank..a lenyeg hogy jobb a fogyasztas.. kevesebb benzint eszik es ez jobb a zoldeknek is.

sok ember feleslegesen vesz pickup truckot de itt nem lehet kapni dinnyes mercit sem mas kombit... szal ha vki szallitani akar vmit akkor vagy van vagy pickup truck.
GregSB
Miért nem csinálnak dízel hibridet egy ekkora autóba? Az lenne a legkörnyezetkímélõbb, ugyanis ma már a dízel motorok égetik el a leghatékonyabban az üzemanyagot, ezért használnak a legnagyobb hajókban is mostmár ilyeneket (sokáig a turbina motorok voltak a leghatékonyabbak).

A benzin motor meg a legkevésbé hatékony az összes közül...

inkább tennének be egy takarékosabb motort...
Azt a 40%-ot hogy éri el, kíváncsi lennék

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Semmikor, ugyanis ez egy evolúciós zsákutca amit a BMW csinált.

Ez a motor ugyanis nem elektromos, hanem hidrogén tüzelésû belsõ égésû motor (12 hengeres, 260LE-s, amúgy dízel). A rákfenéje pedig ott van, hogy 50 liter hidrogént éget el 100km-en (szemben 14L/100km dízellel).

Technológiailag egy ténylegesen elektromotoros hidrogénhajtású autó, mint az FCX jelenti a jövõt, és ezt már 2008 második felében amerikában és japánban is lehet kapni majd. Az FCX 171 liter tárolt hidrogénbõl (ami amúgy nagy nyomáson tárolva mindössze 5kg), 560km-t tud megtenni. (kb 30L/100km).
hykao
Én arról is irtam, de aztán átterelõpdött a szó...és bizony a 2.5 tonnás 6 literes esetében is van lényege bazz, vagy 40% az smafu vagy mi? Aki mindenképp egy erõs, nagy köbcentis GMC-t akar venni, annak is lényeges lehet 40% és a környezet bazz...egyelõre hibrid megoldás van, más nemigen elérhetõ...
Willi Betz
BMW is kifejlesztett egy hidrogén hajtású motort amit a 7-esbe beis tett.

De kérdés,hogy mikor lesz kapható.

inkább a hidrogén, Honda FCX, sokkal életképesebb technológia számomra

ja, gyári adattal sokra megyünk, BMW 320d is 4,9-et eszik gyárilag 177LE-vel, aztán mégse...

te meg a lényeget nem érted, 6 literes 2,5 tonnás SUV-okról volt szó, hogy baromság, nem Camry-rõl meg 2,4-es motorról...

Eg 5,7 literes monstrum takarékos lesz hibrid mivoltából?, errõl beszéljünk, ne tereljük Camrykre

hykao
Ne beszélj már baromságokat. Nem mindenkinek felel meg egy kisautó, és kész. (van aki egyszerûen nem érzi elég biztonságosnak, van akinek tényleg kicsi stb. stb.) Akik viszont nagyobban gondolkodnak, egyrészrõl nem mindegy a fogyasztás és a környezetkímélés sem. (ha nekik nem is, de az emberiség szempontjából mindenképp)

Nem mondom, hogy a hibrid egy csoda, valószínûleg hosszútávon zsákutca lesz, de amíg nincs jobb, addig igenis van értelme...és azért annyira nem drága (fõleg használtautó fronton), ahogy elõadod. (fõleg ha a regisztrációs tényezõket is szem elõtt tartjuk...)
pszihopata
Naja 200 kilós amerikai disznóknak tényleg kicsi!

pszihopata
Az az amerikaiakra értettem nem a priusra ember!😊

pszihopata
Csak egy gyári adatlapot látok,tesztet nem!

Prius város 5.9 camry meg 5.7 mi?