Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
minden esetre ebédután kisütött a nap és felszáradt az aszfalt így a gumiégetõ versenyt megtartották.
Az elsõ csarnokba feltétlenül nézd meg a zöld VW furgont mert 16 hangszoró és 6 erõsítõ nyomja a zenét😄
Na meg a CKM es lányok😛
És a drifterek
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
respect to the man in the ice cream van
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
"Ez már felülmúlja a közlekedés fogalmát, a 600 kilóra jutó negyvenvalahány lóerõ csodákra képes."
"Egyébknét kényelmes, 5 személyes, és ami fontos, hogy 5 ajtós, tehát nem kell ülésdöntögetéssel szenvedni, mint a többi sportautónál :-)"
"A kipufogó szétrozsdásodása után egy Ferraritz megszégyenít. "
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
" Vitatják a mérlegelési, méltányossági lehetõség hiányának jogszerûségét, azt, hogy a jogszabály ugyanazt rendeli kiróni egy milliárdosra, mint egy négy gyermeket nevelõ munkanélküli özvegy apára (amíg elõbbinek ez nem tétel, utóbbinak összeomolhat miatta az élete). Sérül az ártatlanság vélelme is, hiszen a jogszabály a tényleges felelõsség vizsgálata nélkül szankcionál, még arra sincs tekintettel, hogy a jármû vezetõje vétkesen szegte-e meg az elõírásokat.
A jogbiztonság megkövetelné, hogy a tényállás és az elkövetõ személyének felderítése, majd a bizonyítás a hatóságokat terhelje, és ezt ne hárítsák át az eljárás alá vont személyre, különösen nem objektív felelõsség alkalmazása útján. A kormányzat elsõdleges célja inkább a pénzbeszedés, és a közlekedésbiztonság javítása csak eszköz. A közigazgatási bírság bevezetésével ugyanis a pénz mindenképpen befolyik, viszont a rendõrség nem lesz motivált arra, hogy kiderítse, ki a tényleges elkövetõ. A növekvõ bírságra való tekintettel pedig megnõ a korrupció veszélye. "
Remélem ezzel kezdenek valamit..
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Gyógyszertárban lehet kapni 3-4 ezer körül megbízhatót.
már ha hiteles..
csak fejlesztik
szériába is már régen lehet kapni
csak látam te még nem ismered igazán a BMW-ket :-(
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Én jövõ héten veszem a szondámat 😄DD Kell egy neked is? 😄
(Nem viccel)
Szóval:
Eddig 1 korsó sör leöntése után 1 órát kellett várnom és a szonda már nem mutatta ki hogy fogyasztottam alkoholt.
Most a zéró toleranciás idõkben kérdezném: ez azért történt mert a szonda képtelen kimutatni ilyen kis mértékû fogyasztás esetén az adatot, vagy csak arra a bizonyos eddig megengedett értékre volt beállítva? sajnos sosem láttam hogy mit mutatott a digit kijelzõ csak a sípolást hallottam pedig akkor egyértelmû lenne a válasz.
De mondjuk én nem is hajtottam nagyon. Egyszerûen nem nincs jól öszerakva vagy nem tudom,szarok az anyagok amiket használtak benne.
Addigra úgyis szétrohad,a váltójukat 100-ezrenként újíthatod fel vagyonokért.A cégek úgyis lecserélik a flottát legkésõbb 5 év alatt!
Az amerikai kocsik minõsége meg sem közelíti az európai szinvonalat.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
"Az európai furgonok lazán lefutnak 500000 km-t bontatlan motorral"
Ezek a benzin motorok meg 500ezer mérföldet is akár.
'De azt se felejtsük el,hogy amerikában nagyobbak a távok mint nálunk és oda mondjuk azt,hogy kell a nagy motor."
-na nehogy má?
-maximális sebesség 55 mph,széles hibátlan utak,legtöbb helyen síkság ameddig a szem ellát.
Az amerikai kisteherautók hátsókerekesek,emmiatt a raktérmagasságuk 50-60 centivel feljebb kezdõdik,plussz elveszik 1 méter a hosszú orr miatt.
A motorjuk nyomorudas rossz hatásfokú bazinagy benzinmotor+energiazabáló autómata váltó.
Az ivecóm 17 köbméteres 2.8 td 10 litert eszik,ugyanazt a rakományt egy amerikai teherautó 20 literbõl viszi el,és semmivel sem gyorsabb!

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
4.6L and 5.4L V8 and 6.8L V10,7.3 intercooler
2.2 multijet,2.3 multijet,3.0 multijet
A raktér méretét is érdemes összehasonlítani!
az emberek itt szvsz meg hirbol se hallottak arrol hogy ellenorizd le az autodat ( lampak, holtjatek, fekek, kerekek. stb) szal itt mindenki addig jar a gumijaval amig nem mondja meg neki valaki hogy: te mar a femszall kiall az autodbol vagy le nem robban a felnijerol..
ennel mar csak az a cikibb hogy a felesegemmel tortent ugyanez😄 mar kialltak a femszalak mikor eszrevettuk 😄 ugy latszik mi is tul elfoglaltak voltunk az ilyenekkel
( ui: azt baromira tudom hogy az en gumijaim milyenek.. szal arra odafigyelek mint a cipomre)
Egy 1.5 tonnát szállító pick up-ot miért nem lehet 2.5-es dízellel hajtani,fõleg 55 mph korlátozásoknál?
Mondjuk megnézném mit hoznak ki egy 2.5-ös dízelbõl amerikában,és az meddig mûködne?<#idiota>#idiota>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
sok ember feleslegesen vesz pickup truckot de itt nem lehet kapni dinnyes mercit sem mas kombit... szal ha vki szallitani akar vmit akkor vagy van vagy pickup truck.
A benzin motor meg a legkevésbé hatékony az összes közül...
Azt a 40%-ot hogy éri el, kíváncsi lennék
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ez a motor ugyanis nem elektromos, hanem hidrogén tüzelésû belsõ égésû motor (12 hengeres, 260LE-s, amúgy dízel). A rákfenéje pedig ott van, hogy 50 liter hidrogént éget el 100km-en (szemben 14L/100km dízellel).
Technológiailag egy ténylegesen elektromotoros hidrogénhajtású autó, mint az FCX jelenti a jövõt, és ezt már 2008 második felében amerikában és japánban is lehet kapni majd. Az FCX 171 liter tárolt hidrogénbõl (ami amúgy nagy nyomáson tárolva mindössze 5kg), 560km-t tud megtenni. (kb 30L/100km).
De kérdés,hogy mikor lesz kapható.
Eg 5,7 literes monstrum takarékos lesz hibrid mivoltából?, errõl beszéljünk, ne tereljük Camrykre
Nem mondom, hogy a hibrid egy csoda, valószínûleg hosszútávon zsákutca lesz, de amíg nincs jobb, addig igenis van értelme...és azért annyira nem drága (fõleg használtautó fronton), ahogy elõadod. (fõleg ha a regisztrációs tényezõket is szem elõtt tartjuk...)