Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R0zs0máK
Futárkocsi volt

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Csabesz6
például.az ilyen autó valahogy nem fog meg.lenne ilyenem biztos tetszene.kényelmes.erõs.meg mittomén.de nekem nem ez a NAGYBETÛS AUTÓ.szerintem eladnám, vennék egy kis kuckót szeretett falvamban,és vennék egy ITR-t/CTR-t
(kizárólag 6.gen)/AE86ot/Cossiet/Preludeot/Vti-t/Evot/Imprezát mellé.És még sorolhatnám a példákat(pofás 2103at a Dunapartra, mûszakival😄)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Ams
Sportkocsi, Ha! 😛

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

pszihopata
Budapesten két találomra kiválasztott pont között egy autó átlagsebessége statisztika szerint 13 km/óra.
Belvárosban talán a fele,és a nyugati nagyvárosokban sem sokkal több.

Hogy megy itt egy kocsi 340 kilómétert minden nap?

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Csabesz6
Én ezt szó szerint értettem.Nem szeretem a halk autókat.Egy autó szóljon,énekeljen,rázzon,tapadjon.És nem kell esp, ebd,lejtmenetvezérlõ, 20 légzsák,meg 500 lóerõ.Az én képletem:kis súly+puritán belsõ(azért klíma lehet benne, meg elektronyos ablak😄), elég 2 lufi, egy ABS is jól jön.Jó ha nagy utakat tennék meg valamikor egyszer a messzi jövõben,akkor vennék valami pihepuha krúzolót.Szóval el lehet képzelni miket szeretek;-).

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Punker
pizzafutár autó? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

redbull0304
Haverom itt városba 5000-6000km simán beledob a 120-as Skodriába, havonta! 😄 (És nem munkához használja, hanem csak úgy autózgat...😊 Úgyhogy semmi se lehetetlen... 😄

pszihopata
Nem tudom mióta van dízel smart,de ha túl van az 1 millán vajon az mennyit ment évente?

120 ezret?-városi személyautóval?

Az napi 340 kilóméter minden nap,szilveszter karácsony stb.8 éven keresztül?

Egy sofõrrel mi?<#fejvakaras>

broman191
Jó üzlet^^

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

R0zs0máK
Meghát a használattól is nagyon függ minden...Honda S2000-et is ki lehet nyírni nagyon hamar.

pszihopata
3-4 millió kilóméter!-Nevetséges!

Azt a 4.6 milliót futott mercit 400-ezrenként generálozták-olvastam,egy görög taxisé volt ha jól emlékszem.

Bármelyik kocsival megtehetõ ez,viszont a fizika a mercedesre is vonatkozik!

Átlagos használat mellett egy benzin vagy dízelmotor kb.fél millát bír!Ha sok a hidegindítás akkor csak a felét.

Arra a smartra is kiváncsi lennék!
Persze a tulajok ferdítenek mint az állat,mert ugye mindenki a legfaszábbal jár.Ki mellet ült közjegyzõ,mindenki azt hazudik amit akar.

R0zs0máK
Félre ne érts, rohadtul tetszett az is, baromi kényelmes volt, meg 50-70km/h-nál SEMMI hangja, konkrétan mintha villanymotorral menne...de a kormánya tök érzéketlen...

(mondjuk nekem is van eszem, összehasonlítani egy 23 éves fele olyan könnyû ületett sportkocsival...😄😄😄)

Csabesz6
Akkor te csak jó ember lehetsz!<#smile>

R0zs0máK
De az tény, hogy a Lexus GS300-ból úgy ültem vissza a hacsiba, hogy ÓÓÓÓÓ IGEN....😄😄😄😄

R0zs0máK
Nem mondtam, hogy csak üveghangú japán sportkocsik nyújthatnak élvezetet...😊

Egy BMW-t, vagy teszemazt egy Lexus-t is élvezetes vezetni, mégsem mennek el 80 millió kilómétert...

R0zs0máK
Szóval szereted a Lexus IS-F-et 😄😄

Willi Betz
Az mondjuk már tisztességes<#nevetes1>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

GregSB
Én a 9ezren pörgõ 4 ezres V8-asokra matyizok <#buck>

Willi Betz
Jah ezt ismerem,tud valamit az a motor. Örökké valóságnak csinálták még ezeket,nem úgy mint az új motorokat,független attól,hogy dízel vagy benzin.

I.C.ram
Ez, hogy kinek mi nyújt élvezetet, az teljesen más kérdés. Nem mindenki matyizik a 9ezren pörgõ üveghangú 1.3asokra 😛 Valaki sokkal jobban szereti a lassú krúzolást.
GhostRider1
nem rossz, nem rossz...

&#9733;

Csabesz6

Csabesz6
van benne valami=)
tessék ezt megnézni, vagyis HALLGATNI:-)

jobbra a related videoknál pedig a többi.egésség!

I.C.ram
Stuttgarti Mercimúzeum meg is vette a tulajtól, aki cserébe kapott egy vadonatúj C-klasse-t 😊
I.C.ram
Nem jártál messze az igazságtól. A rekorder 4.6 millió regisztrált km-et futott 😊

R0zs0máK
Amúgy nem kurva mind1 mennyit mennek el? A lényeg az érzés amit okoznak...W123 elfut 500 millió kilómétert, de hánynom kell vezetés közben annyira nem megy...van ami széthullik 300 ezer után, de vigyorgok minden megtett méteren....

ez a lényeg...

Legyen 5 millió baszki, csak hogy kerek legyen!

<óvoda..>
Willi Betz
W123-as dízelek 3 milliót is elpöfögnek,különösebb gond nélkül,amíg beindul addig az megy is.

desigo
nem lenne ám egyszerûbb egy rejtett mikrokapcsoló 3 ezer Ftért...

többi kép
ikegami
Apukám 124 es diesel mercijében 600 valahányezer km van, Taxi persze. és még jó állapotban van. durva. és még használja egy darabig szerintem.

cement
😄DDDDDDDDDDD

respect to the man in the ice cream van

R0zs0máK
Háát ahhoz képest, hogy mindenki azt mondja, hogy 100.000 után szétesnek, azért ez szép teljesítmény 😊

"csak"
R0zs0máK
Én hallottam olyan dízel smartról, ami elment 1 millát...és csak turbót kellett benne cserélni, meg 1x sebváltót 😊 (végülis merci az is 😊

SötétBarom
Neked kijárna egy verés.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

MaSzKa
ennél sokkal többet megy 1 Mercedes W123

és szinte bármelyik nam csak 1

simán 2mmillió km

volt 1 2es Golf is ami motorcsere nékül lement 1millió km-t

amugy a régi kocka diesel kadettomba is van 524000km

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Beyond 100.000 miles

Csak érdekesség képpen, Honda owner stories 😊

A Civic IMA a legdurvább, 595.000 megtett mérfölddel 😄
fifi
ja, azt hittem 626

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

pszihopata
929-ben sosem volt dízel,de azt amúgy is az asszony hajtja,én meg kénytelen vagyok a hétméteres ivecóval szopni,ha éppen nem akarok motorral menni.
/a fullos mazda most megy majd vetránvizsgára,azt meg félteném hogy belemegy valaki/

fifi
az nem dízel?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Csabesz6
meg tapasztalataim is😊

desigo
lesznek emlékeid bõven pár év múlva 😊
Csabesz6
=)

pszihopata
Sok is lenne az egy megszakítóért!😊

/mazdámba 800 ft./

Csabesz6
megszakító=fesszabályzó
sorry<#zavart2>

Csabesz6
kép újra.bocsi.

Csabesz6
tegnap este elmentünk a szokásos körre a partra.elõtte beszereltük az új szénkeféket.ennek is van egy története:faterom elment egy helyi szakihoz, fennt lakik a hegyen, kb 70 éves bácsi.ránéz a papa a szebb idõket is megélt kefepárra..."zsiguli vagy fiat, zsiguli vagy fiat?" fater:"zsiguli" bácsi:"hetvenes...(?)" fater:" nem, nem hetvenhatos" papa bement a mûhelybe egy szekrényhez, kihúzott egy fiókot és elkezdett matatni."ez golfé, ez azé stb...áhh ez kell magának" és fater kezébe nyomott egy pöpec példányt.😄 300ft volt.fater megkérdezi:"megszakító van?"..."peeersze...ezernégyszáz"..szoval azt nem kértünk😊amugy az udvar a televolt kuplungokkal,féktárcsákkal,satöbbivel...szóval maga a mennyország😊.összedobtuk a generátort, be a helyére(kedves kis mûvelet),akksi be, saru fel,indít.és továbbra sincs töltés a lámpa szerint...remek.vezetéktaperolás,mozgatás...aztán egyszer csak kialudt.biztos nincs töltés még mindig, csak mostmár nem is jelzi, gondoltuk.nembaj estefelé lementünk a szokásos körre,még sötétedés elõtt, legalább nem kell lámpa tehát nem szipuzza az akksit.az egyik egyenesben érzem,mintha valami blokkolná az autót.mondom faternak valami nemjó...neem? vissza egybe csörömpölt elõre mint a vadmalac.ezekszerint csak beképzeltem...egyenes végén megfordulok,jövök vissza.pocsolyán át lassan, mert ez mély(egy hete akkorát ütött aszittem ottmaradunk)szóval lassan bele...aztán kifelé már nem nagyon.pöff...lefulladt...segge a vízben ,eleje kint.höhõ fiam finoman a kuplunggal...csakhogy finom voltam.indít, egyes, gáz...pöff.mivanezzel?sokadik próbálkozásra kijött...de nem megy.kézifék?kioldva.de nem megy.rángat, megáll.irdatlan meleg a két hátsó felni...alábújunk(közben besötétedett, jól jött haverom lámpás telefonja)...kézi kiköt.még mindig nem megy.szitkozódás,nézelõdés stb.ezalatt lehûlt picit a fék(?).kellemes kuplungszaggal az orrunkban,füstöt eregetõ hátsóval elindultunk...kettesben végig haza.remélem meg tudjuk majd ezt is oldani...hétvégén kiderül.
bocs a regényért😊

broman191
Ez szép volt!<#hehe>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

pszihopata
Akár a cukrozott takony!<#eljen>

broman191
Grat Volvo! <#idiota>