Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attól is függ hol mész. A magyar autópályák javarészt unalmasak, de pl ausztriában már más a helyzet :) Van ahol 130-al se mered ereszteni, fõleg ha ringósabb a futómû, olyan kanyarok vannak...
GregSB
Ez nem igaz. Nekem pl már 140-150 felett nem annyira monoton pályán menni. De ez persze kocsifüggõ is, valszeg egy Merciben vagy BMW-ben a 180 is monoton és unalmas lenne egy idõ után :D

Nade ott azért nem is 600 eurora basznak meg érte. Hanem mondjuk 3-400-ra. Úgy, hogy ott 2-5x ennyit keresnek az emberek.
Nagyon elszaladt a ló az itthoni dolgokkal. Le se mossa már róluk senki, hogy a pénzbeszedés a cél.
Willi Betz
130 autópályán persze,hogy unalmas,mert ingerszegény a körülötted lévõ környezet. De tökmindegy ha 150-el mennél az is unalmas lenne egy idõ után.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

mondjuk én Ausztriában véletlenül nem megyek 110-zel 70-es táblánál :), és mások sem, már aki fél a bírságtól. Más felfogásban vezetek odaát az tény

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

SötétBarom
Még az érdekelne, hogy kalkulálnak.. Ki a faszomnak van pénze kipengetni, egy random 150ezres büntit? Meg, hogy nincs méltányosság.. Gratulálok.. Ottvan muterom, egyedülálló közalkalmazott (vez. óvónõ). Véletlenül elkapják közúton 60as táblánál 98al, és 150ezer.. Hónapokra hazavágná anyagilag.. Meg a rendõrt ott helyben köpném arcon -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

GregSB
Pályán 110... aki ezt kitalálta az egy 20 éves roncsot vezethet. Én már 130-nál is néha elbóbiskolok, annyira unalmas krúz sebesség.

SötétBarom
Hú ezen de felkúrtam magam :SS

Buzi demagóg szöveg, hogy a baleseteket a gyorshajtás okozza, meg a rossz helyzefelismerés.. Balesetek lesznek, amíg olyan körülmények között kell autózni, hogy ihaj.. De addig is annyi féle képpen kell büntetni, hogy már asse tom mire figyeljek.. Ahelyett, hogy modernizálnák a közlekedést, tovább lassítják.. Pályán 110? MIVAN!?!? Röhej.. És ezér még fizessek is?

Egyszerûbb lenne betiltani az autózást..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Szuper. <#levele>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

redbull0304
Ott a pont! Majd biztos a politikusok engednek egy olyan módosítást, ami õket is korlátozza... :)

cement
pff hat ez nevetseges. ha tenyleg ennyi mindent valtoztatnak, tuti bevezetnek majd valami vizsga szerût azoknak akiknek már van jogsijuk... különben hogy lenne a biztosítva h mindenki tudja? szal mehetünk újra :D

respect to the man in the ice cream van

fifi
sztem hõbörgés elõtt várjuk meg a végleges szabálymódosításokat, sõt lássuk mi lesz a gyakorlat...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Willi Betz
Micsoda baromság...nem az amit írtál,hanem amirõl szó van.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

autoszimulator
Na ez megint fantasztikus húúzás..
Éjjeli mérések a zebráknál, mikor ember nincs az utcán, de az 50 méterenként levõ zebránál nem lassítasz le, már kapod is a csekket.. De alapjában véve nappal is inkább azt tiltanám meg, hogy a zebra mellé parkoljanak, ezzel meggátolva engem abban, hogy lássam ki akar lelépni a zebrára.. Annak több értelme lenne, hisz 50-nél, ha jól belátható a zebra két széle, simán lehet látni, hogy ki fog lelépni, ki nem. Aki nem akar, az meg 30-al sem fog átengedni senkit...

Az hogy esõben leviszik a max haladási sebességet, az is elég nonszensz.. Sokat vezettem már esõben, és 10 fok felett bizony nyári gumival semmi, de semmi különbséget nem véltem felfedezni 90-el való közlekedés esetén.. Kivéve persze a nagyon jó kátyúkat, nyomvájúkat, melyekbe ha megmarad a víz, akkor szépen el lehet csúszni rajtuk, de erre nem az a megoldás megint, hogy törvényileg fixáljuk, ha esik az esõ, akkor bizony 90 helyett 70...

.: mobilize.hu :.

Bercy
Újra is kell majd vizsgázni? <#idiota>
Punker
azt a káoszt ami jelenleg az ország közlekedését jellemzi csak így lehet évek alatt átalakítani.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

mivel nem így tanulta az ember, és évek óta nem így közlekedik ezért késõbb is bármikor elõfordulhat hogy mondjuk elbambulsz és elfelejtesz lassítani 30-ra.
Arról nem is beszélve hogy vannak elkerülõutak amik a dinamikus közlekedést hivatottak kiszolgálni, na ott be is fog dugulni az egész mivel 100 méterenként van egy zebra. És mint már megtanultuk a dugók leegfõbb okozója ha a forgalom egy résztvevõje hirtelen lassít.

Önmagában egyetértenék a rendelkezéssel de elõre látom hogy csak a szivózás lesz belõle.

Punker
hogy lehet elfelejteni a zebrát?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

na zsír, jönnek a zebrás mérések, 130 000 Ft bírsággal, csak mert elfelejtettél lassítani.

esõben 70, meg 110 kmh ? ne szivassanak már.. slick gumival esetleg lenne értelme

CSOCSO
1/8 en a legjobb ido 10.2 volt egy romma kopott gumival amit utanna azonnal csereltem...

1/4 ed sosem volt kiprobalva.
Csabesz6
Ilyenkor van a vacsi és fogmosás.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

I.C.ram
Ja. Most belebeleolvastam néhány topikba, ahova õ is kommentelt... :D Hát adja a szintet mindenhol.
redbull0304
Hiányzik Maszka? <#idiota>

I.C.ram
Hiányérzetem van...
redbull0304
Scionod mennyit megy 1/4 és 1/8 mérföldön? :)

fifi
itt is van egy, úgy tudom már sikerült is szétütni az elejét :D

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

CSOCSO
a5 szep de szvsz az rs4 is sokkal zoralabbul nez ki eloben..

btw csinaltam videot a legutobbi scion talirol.. a tuningos forumban van.. lessetelk meg kircsi video:D
I.C.ram
El is felejtettem írni, hogy ma láttam egy Audi A5-öt élõben. Baromijók néz ki! Legszebb német coupé jelenleg, szerintem. Sokkal kecsesebb, mint a sajtófotókon. Kéne :P
CSOCSO
pedig en meg neztem is hogy ez milyen merci.. ilyet meg nem lattam:D:D:D:D dehat nem is hasonlit a mercikra allitolag.. mert szerintem alfakoppintas..
I.C.ram
Hagyd, már úgysem gyógyítható.
Csabesz6
te beteg vagy szerintem:D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

pszihopata
Jean Daninos

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

pszihopata
Ugyanmár,a 60-as években divat volt ez az egymás fölötti két lámpa,japántól-amerikáig mindenhol.

I.C.ram
Nincs.

Az alsó 111-esen évõ lámpa meg amerikai duplaoptikás, de még ez sem ugyanaz. Felsõ 114-es lámpa meg nem is hasonlít rá egyáltalán.

Amúgy van rá egy ezresem, hogy ezt a Francia autót is Paul Bracq tervezte.
MaSzKa
köze sincs hozzá???????? übermegalol

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

I.C.ram
Köze nincs hozzá.
R0zs0máK
télleg hasonlít kicsit az állólámpásra :D

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

MaSzKa
ezen mercedes lámpák vannak

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

pszihopata
Ez facel vega.
Az 50/60-as években több francia és olasz cég gyártott kisszériás kupé autókat amerikai alapokra.Ez is egy 6.3-as crysler mûszakilag.

Luxuskategória,biztos nem lehetett rossz kocsi.

R0zs0máK
A franciák gusztusos, de szar autókat csinálnak...ez örök idõk óta íratlan törvény :DDD

(mondjuk azt se tudom hogy mi ez:D)

pszihopata
Pedig francia.

R0zs0máK
Gusztusos

robotnyk
átbaszták vele :D
Csabesz6
:D jogos

pszihopata
Én meg ezzel tudnék együtt élni.

R0zs0máK
Én azért értékeltem a GS-t...együtt tudnék élni vele :))) De csak a hacsi mellé...helyette semmit :)

pszihopata
Nem is a korosztályodnak készült!:)

Képzelj el egy hamburgi 60 éves cégvezért egy driftelõ hacsiban!

R0zs0máK
Egy hangos, kemény autó elég fárasztó tud lenni, hidd el...mire leértem a hacsival debrecenbe már másra se vágytam jobban, csakhogy csend legyen :D:D (és az enyém még nem is olyan brutálisan hangos!)

R0zs0máK
pediglen az :)