Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon elszaladt a ló az itthoni dolgokkal. Le se mossa már róluk senki, hogy a pénzbeszedés a cél.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Buzi demagóg szöveg, hogy a baleseteket a gyorshajtás okozza, meg a rossz helyzefelismerés.. Balesetek lesznek, amíg olyan körülmények között kell autózni, hogy ihaj.. De addig is annyi féle képpen kell büntetni, hogy már asse tom mire figyeljek.. Ahelyett, hogy modernizálnák a közlekedést, tovább lassítják.. Pályán 110? MIVAN!?!? Röhej.. És ezér még fizessek is?
Egyszerûbb lenne betiltani az autózást..
respect to the man in the ice cream van
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Éjjeli mérések a zebráknál, mikor ember nincs az utcán, de az 50 méterenként levõ zebránál nem lassítasz le, már kapod is a csekket.. De alapjában véve nappal is inkább azt tiltanám meg, hogy a zebra mellé parkoljanak, ezzel meggátolva engem abban, hogy lássam ki akar lelépni a zebrára.. Annak több értelme lenne, hisz 50-nél, ha jól belátható a zebra két széle, simán lehet látni, hogy ki fog lelépni, ki nem. Aki nem akar, az meg 30-al sem fog átengedni senkit...
Az hogy esõben leviszik a max haladási sebességet, az is elég nonszensz.. Sokat vezettem már esõben, és 10 fok felett bizony nyári gumival semmi, de semmi különbséget nem véltem felfedezni 90-el való közlekedés esetén.. Kivéve persze a nagyon jó kátyúkat, nyomvájúkat, melyekbe ha megmarad a víz, akkor szépen el lehet csúszni rajtuk, de erre nem az a megoldás megint, hogy törvényileg fixáljuk, ha esik az esõ, akkor bizony 90 helyett 70...
.: mobilize.hu :.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Arról nem is beszélve hogy vannak elkerülõutak amik a dinamikus közlekedést hivatottak kiszolgálni, na ott be is fog dugulni az egész mivel 100 méterenként van egy zebra. És mint már megtanultuk a dugók leegfõbb okozója ha a forgalom egy résztvevõje hirtelen lassít.
Önmagában egyetértenék a rendelkezéssel de elõre látom hogy csak a szivózás lesz belõle.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
esõben 70, meg 110 kmh ? ne szivassanak már.. slick gumival esetleg lenne értelme
1/4 ed sosem volt kiprobalva.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
btw csinaltam videot a legutobbi scion talirol.. a tuningos forumban van.. lessetelk meg kircsi video:D
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Az alsó 111-esen évõ lámpa meg amerikai duplaoptikás, de még ez sem ugyanaz. Felsõ 114-es lámpa meg nem is hasonlít rá egyáltalán.
Amúgy van rá egy ezresem, hogy ezt a Francia autót is Paul Bracq tervezte.
.jpg)
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Az 50/60-as években több francia és olasz cég gyártott kisszériás kupé autókat amerikai alapokra.Ez is egy 6.3-as crysler mûszakilag.
Luxuskategória,biztos nem lehetett rossz kocsi.
(mondjuk azt se tudom hogy mi ez:D)
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Képzelj el egy hamburgi 60 éves cégvezért egy driftelõ hacsiban!