Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Najó van a németeknél is jó <#vigyor>#vigyor>
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Nekünk volt régen egy 1.3 kadett, ”jó is, szép is” volt... Röviden, szét volt az alja rohadva, kb. egy év után hengerfejes lett, így kuka (nem volt érdemes már rá pénz költeni a rohadások miatt) Baráti körömbe rengeteg Opeles van, egyiküknek van egy 1.6 GSi Corsája, 7kiló körül vette, (váltó, kuplung, computer, termosztát, stb. cserélve lett, 5kiló) most csapágyas a moci, 5-6kilóért nem tudja eladni! Osztálytáras most vett egy F Astrát ’99-es, most váltó kuplung csere lesz! Egyik munkatársam is vett egy F Astrát ’92-es, Thökölyin végig ment kiszakadt a lengéscsillapító! De most jön a legdurvább; másik munkatárs, 5éve Corsa, 3évesen váltót kellet cserélni, szerencséjére még pont garanciális volt így kicserélték, felsorolt még pár apróságot, ami alítása szerint 2-3kilóba volt már neki + most mind a négy lengéscsillapítóból folyik az olaj! Röviden ennyi, hát én valószínû soha nem veszek Opelt, mivel eddig szinte csak rossz élményt halottam róla! Egy ”pozitívum”, ismerõsöm Calibrájába egyetlen egy szelep adta meg magát, azóta semmi hiba! :)
(Maszka nem kell kommentálni és képeket beszúrni! Ez az embereknek szól, nem neked! ;)
pár hónaposan leégett a generátor
míg szerelték kaptam egy csere Zafirát kb 10.000 km-el
5000-es fordulat felett nem vette a 2-est kb ...
csörgött,zörgött az egész
Az 1.8-as benzines hulladékot legyorsulta egy 90 LE-s Civic
hagyjuk már ezt az opeles dumát...
más autókra is vannak ilyen mondások?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
volt itt bmw és japán is
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Mi eza "< OPEL!!! ami sosem kop el!" szöveg???
Ez nem Opel topik!!<#ejnye1>#ejnye1>
Azonnal szedjétek ki: a 2 éves Vivaróban ma hullott szét a hõfokszabályzó forgatógombja...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
I am so sorry :CCC
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Azzal elég sokan gyorsulnak is versenyeken, jópár profin megépített van.
opel gsi:
megbízható
gyári sport fûtómû
5személy
Féltem benne... :D
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
opel kadett 2.0 gsi 150Le 9xxkg 0.29cw nem eszik 10 litert
Nem pont arról beszéltem :DD
mert meg mertem kérdezni
.: mobilize.hu :.
végsebesség
nürburgring eredménye?

ilyen is van isminek 2.0i 115LE 8szelep
igaz kicsit alapabb de már 4éve van nála eddig nem volt vele semmi baj
tökéletesen alkalmas A-ból B-be gazdaságosan 7Liter fogyasztás ha hosszabb távon megy
nekem nem tetszik az alfa romeo megis elfogadnam boldogan egy astra helyett... akkor ez most azt jelenti hogy igenytelen vagyok?:D