Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
Bugatti, McLaren,

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
én meg scion vagy mi fenét nem fogok venni soha :D

olyan autót meg nem veszek ahol semmit nem tud felmutatni a gyártó

én európába élek így itt célszerû választani amik vannak
és szerintem világviszonylatba itt vannak a legjobb kocsik:
Porsche, Ferrari, BMW, Maserati, Lotus, Lamborhini, Jaguar, Mercedes, Koenigsegg, Volvo, Aston Martin

Magnumrolcsi
"a viper árából sokkal jobb autót kapok"
Pl. BMW-t?

"ember van akinek van viperra pénze de mégse vesz hanem inkább 1 lakás/ház + opel astra"
....

Most mi van akkor ha BMW-d van?
Nagyképû vagy?
Csak bérelted és menõzõl.

Itt kéne abba hagynod, nem tudsz már normális érveket felhozni.

CSOCSO
lol de hulye vagy:D

engem rohadtul nem erdekel a viper :D en se vennek vipert.. de akinek a viper tetszik az olyat fog venni.. nagykepuseg? azert mert megteheti es tetszik neki?:D amerikai felfogas? LOL.. es a te hulye felfogasod amin a fel SG rohog az mi? magyar felfogas?

nem nezek le a penztelenek csak az olyanokat akik gagyival menoznek mint pl te.. meg akkora faszsagokra hivatkoznak mint te.

leszarom hogy az opel mit nyert...az eg vilagert se cserelnem le a scionomat SEMMILYEN opelra. leszarom hogy miket nyert meg miket tudott elerni.. egy szarfos hunday-t tobbre tartok mint egy opelt. ennyi
MaSzKa
a viper árából sokkal jobb autót kapok

látványra se rosszabb

amúgy meglátszik amerikába élsz és olyan is a felfogásod

nem mindenki akar fetûnni 1 viperral

most mi van akkor ha vipered van?
nagyképû vagy?
csak bérelted és menõzõl

akinek nincs pénze rá azt lenézed?

szted ? ember van akinek van viperra pénze de mégse vesz hanem inkább 1 lakás/ház + opel astra

MaSzKa
pont ilyenünk is volt

CSOCSO
es miert esett ki? lehet hogy valaki neki ment.. kiloktek? vagy alapbol nem tud vezetni 600 loeros autot az ember?? ezenkivul kurvara nem erdekel hogy egy ilyen auto hanyadik lett egy 24 oras versenyen.. aki egy vipert vezet tobb oran keresztul az egy idiota.

vipert kiviszed a palyara.. vezetsz 20-30 percet ami alatt egynormalis ember lefarad avagy csak kiviszed a partra es felszetsz egy ket olyan csajt hogy beszarsz behugyozol.. vagy csak vezeted egy kicsit az autot es elvekedsz hogy milyen autoban ulsz meg hogy milyen szpe hangja van.. majd jelentkezz ha barmelyiket meg tudod tenni egy 10 eves szakadt opellal :D koszike! az hogy igenytelen vagy es egy szakadt opelban is ezt erzed az a te bajod. tudod hogy nem kell osszehasonltiani egy opelt a viperhoz.. csak te jossz allandoan ezzel a 24 oras versennyel ami KUUUUUUUUUUUUUUURVARANAGY IDIOTASAGRA vall... azert mert van egy ket testepito az nem jelenti azt hogy te is eros vagy.. erted?
Magnumrolcsi
Tud vezetni, passzolom, hogy miért tette hármasba. Hazudni se akarok..
Slussz poén, hogy másnap másik osztály társamnak is (szintén Swift II)szar lett a váltója. Nem vette a kettest.. ezt is megcsinálták garanciába, de 30000Ft fizetnie kellett mellé. Most megint rossz benne a kettes. Mind két autó most 7hónapos kb.

Hajtják rendesen mind ketten azt hozzá kell tenni..(ezért ment tönkre)

MaSzKa
Moszkvicsunkba is ilyen volt :D

R0zs0máK
És ha elavult? Attól még lehet úgy behangolni, hogy kurvajó legyen :))

Nem olyan szar ám az a merev híd, mint ahogy azt sokan gondolják...például kanyarban sem változik a futómû geometria...igaz, nem is lehet túlzottan állítani rajta, de azért ez nem rossz...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

R0zs0máK
Aki nem tud vezetni bazz...én is csaptam már át elõzés közben 3-as ból kb. 7000-es fordulatnál 4-es helyett 2-be...kb 4500-ig pörgött a motor és már nyomtam ki a kuplungot...az égadta világon semmi baja nem lett...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Magnumrolcsi
Osztály társamnak sikerült Swift kettesben százharmincnál hármasba betenni. Akkor megpecsételõdött a kocsi élete. :| Ott kellett hagyni a fõúton, másnap vissza mentek érte és elvitték a szervízbe. Garanciába megcsinálták nagy nehezen, 190000Ft lett volna a javíttatás.

autoszimulator
gurulásból a rükit nem, fordítva mondtam. De pl lassú gurulás piros felé, átvált zöldre, akkor is kellhet az egyes, nem akar az ember állóra fékezni.
Hozzátenném, hogy anyu meganeja beveszi a rükvercet kis elõre gurulás közben is, bár ott a váltó akármit akármikor bevesz szerintem (ettõl még jó kocsi, és 1.6os léttére elég jót lép ötösben is, csak életképes fordulaton kell tartani :))

.: mobilize.hu :.

MaSzKa
1.36-al kell szorozni kb

70kw kb 95le

SötétBarom
70kw az nálad hogy lett 110ló??? <#nemtudom>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

MaSzKa
most volt 24-h-s verseny

az 1. között volt aki kiesett

amúgy a teherautó motor és merev hátsó híd hogy is mondjam elavult

nekem nem jön be ez a kocsi

CSOCSO
ez most komoly?????
gurulasbol miert venne be a rukvercet??????

az en 2005 os toyotam se veszi be a rukvercet anelkul hogy nem allok meg mert reccseg a valto..

egyesbe amugy be lehet tenni gurulasbol.. viszont a szinkro vagy micsoda nem engedi meg hogy nagy sebessegben betegyem egyesbe vagy kettesbe.. gondolom hogy nehogy veletlenulegyesbe tegyem 120 nal:D
autoszimulator
öreganyám is úgy szokta, hogy fék megáll a kocsi, kuplung megint, be egyesbe, óvatos gáz, és már megy is.. De szerintem nem gond, ha meglehet azt csinálni, hogy kicsit gurulsz hátra, egyes, gáz, és már mész is elõre... nem kell fék, és még csak nem is börnáut -.-

CSOCSO
fogyasztás?
végsebesség
nürburgring eredménye?

kinezet...
presztizs szintje...
stb.. mind ODA vissza veri akarmelyik opelt es a bmw-k 90%at

ja es az ara is :D:D:D
MaSzKa
Lancia Deltánál faszán meg lehetett azt csinálni hátra kinyarodni azt mikor gurul hátra a kocsi 1-es padlógáz

igen látványos :D

MikX
az nemlehet, hiszen az egy OPEL, nemérted? :D XD

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Willi Betz
Én nem tudom...ha hátra menetbe akarom tenni az autót,akkor logikus,hogy rálépek a fékre és ugy teszem be<#hehe>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

autoszimulator
f astránk se vette be a rükvercet ha gurult a kocsi, de még csak az egyet sem...

MaSzKa
suzuki swiftet vezettem nem régibe

hát az 1 katasztrófa
néha ha picit gurul az autó akkor rükvercet nem veszi

opelnál simán megy pedig a mûanyag már elvan kopva így kicsit lötyög

Willi Betz
Igaz.
Francia autókban olyan takony,hogy sebességben ide-oda járkál a váltó.

MaSzKa
de legalább tudod hogy bent van sebességbe

Willi Betz
Az újakban a váltógomb alsó felén van egy gomb amit felkell nyomni.
Az akadozvát azért írtam,mert beugrik a helyére és csak kicsit kell meglökni.

redbull0304
Héééjjjjj és most hol a BMW??? <#idiota> <#violent><#lama> Maszka skizofrén, egyik oldala Opeles, másik BMW-s...

MaSzKa
ok akkor higgyé neki

mintsem nagy autósoldalaknak: mert én onnan írtam ki
vezess.hu
a5.hu
totalcar.hu

MaSzKa
Opelek váltói "akadozva" járnak

szeretem hogy precízen mindig pontosan lehet váltani
de inkább határozottan kell betenni maradjuk annyiba :D

a felhúzógyûrûs megoldás nekem tetszik bár az újakból kihagyták

RoR zsozso
Háát inkább neki hiszek mint neked <#bee1>

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"

MaSzKa
:D akkor vegyed kpnek amit õ ír

MikX
Opel, ami sosem kop el?
Mint Maszka "értelmes" beszólásai... :D

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Willi Betz
De akkor is,egy motor a pék füléért kell 5 ezer fõlé pörgetni? Sima szívó benzines is már rég elfogy ott. Fõleg,hogy nem sport motor. Másik amit érdemes tudni,hogy az Opelek váltói "akadozva" járnak és nem lehet velük gyorsan váltani.
Honda motorok meg pörgõsek. De látom,hogy csere autóról van szó,annál meg nem is kell csodálkozni,hogy csörög meg zörög.
A Vivaro meg nem Német fejlesztés,hanem Francia,szóval azon sem kell csodálkozni.
Érdekes az 1 éves Astramnak ilyen gondjai nincsenek...Pedig Opel:)
De nem zörög,nem csattog,a váltója kiválóan bemegy a helyére ahol ha megfeszülök sem tudnám oldalra megmozdítani. Annyi az egész,hogy nem lehet velük gyorsan váltani.

RoR zsozso
A #65330hsz-be

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"

MaSzKa
ezt te találtad ki
ez nem igaz sztem

MaSzKa

redbull0304
"váltó kuplung csere","kiszakadt a lengéscsillapító","váltót kellett cserélni"

Tudod, ezek csak a "kopóalkatrészek"! <#idiota>

MaSzKa
váltó kuplung csere","kiszakadt a lengéscsillapító","váltót kellett cserélni"

ezt hol olvastad?

redbull0304
Haverom Sunny-ja, amit kölcsön szoktam kapni, kapott új forgalmit... Elõzõbe üres volt a KW... Ebbe most 70KW van írva! <#wow1> Ez reális? Én max 80-90lónak érzem max, de semmiképp se 112-nek! Mondjuk 1.6, 4x4, majd nem 1600kiló, és bevan lustulva mint állat, úgyhogy végül is lehet tényleg mára már csak 80-90lovacska maradt! :)

Csabesz6
Én kinézem belõle.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

desigo
békalámpás 6-gen Civic 1010 kg körül van ...

és érdekes,hogy annál 7 ezernél is úgy jár a váltó mint vajban a kés.Mindez 8 év után szemben a Zafira 0.5 évével...
RoR zsozso
"váltó kuplung csere","kiszakadt a lengéscsillapító","váltót kellett cserélni"

"Nem kényszerítik meggállásra az embert" Te kiszakadt lengéscsillapítóval autózgatni szoktál??

MaSzKa
Az autó megbízhatósága lényegében jó, a felsorolt hiányosságok legnagyobbrészt nem kényszerítik megállásra az embert. A kipufogó, a kormány és a futómû sokáig jól állja a sarat. Az 1994-ben javított rozsdavédelem átlagos

Csabesz6
Nem lehet rossz:).

Willi Betz
Csak a Civic 800kg addig a Zafira 1400. És nem mellékesen nem sportautó. De nem is kell 5ezer fölé pörgetni.

desigo
nem is értem minek az Opelnek meg a BMWnek szervízt fenntartani ...
autoszimulator
Elszakadtatok a japán ágtól :D Nekem ez pl nagyon bejön, új Legend:

MaSzKa
ezt valahogy nem hiszem

nagyon sok ismerõsnek van opel-ja kb 20db is van
és eddig szinte semmi komolyabb baj nem volt eggyikkel se

1.3S Kadett is votl közöttük ami lökte az olajat és mivel nem gyári volt a motor alkatrészek
ette az olajat 1 kicsit de 25éves szétgyilkolt autótól mit lehet várni ami 50eFt+mûszaki volt

1 F Astrának a katalizátora ment tönkre 13év után

az összes többi kopó alkatrész volt meg ami a müködést nem befolyásolja pl pollenszûrõ miatt párásodik az ablak