Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyan autót meg nem veszek ahol semmit nem tud felmutatni a gyártó
én európába élek így itt célszerû választani amik vannak
és szerintem világviszonylatba itt vannak a legjobb kocsik:
Porsche, Ferrari, BMW, Maserati, Lotus, Lamborhini, Jaguar, Mercedes, Koenigsegg, Volvo, Aston Martin
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Pl. BMW-t?
"ember van akinek van viperra pénze de mégse vesz hanem inkább 1 lakás/ház + opel astra"
....
Most mi van akkor ha BMW-d van?
Nagyképû vagy?
Csak bérelted és menõzõl.
Itt kéne abba hagynod, nem tudsz már normális érveket felhozni.
engem rohadtul nem erdekel a viper :D en se vennek vipert.. de akinek a viper tetszik az olyat fog venni.. nagykepuseg? azert mert megteheti es tetszik neki?:D amerikai felfogas? LOL.. es a te hulye felfogasod amin a fel SG rohog az mi? magyar felfogas?
nem nezek le a penztelenek csak az olyanokat akik gagyival menoznek mint pl te.. meg akkora faszsagokra hivatkoznak mint te.
leszarom hogy az opel mit nyert...az eg vilagert se cserelnem le a scionomat SEMMILYEN opelra. leszarom hogy miket nyert meg miket tudott elerni.. egy szarfos hunday-t tobbre tartok mint egy opelt. ennyi
látványra se rosszabb
amúgy meglátszik amerikába élsz és olyan is a felfogásod
nem mindenki akar fetûnni 1 viperral
most mi van akkor ha vipered van?
nagyképû vagy?
csak bérelted és menõzõl
akinek nincs pénze rá azt lenézed?
szted ? ember van akinek van viperra pénze de mégse vesz hanem inkább 1 lakás/ház + opel astra
vipert kiviszed a palyara.. vezetsz 20-30 percet ami alatt egynormalis ember lefarad avagy csak kiviszed a partra es felszetsz egy ket olyan csajt hogy beszarsz behugyozol.. vagy csak vezeted egy kicsit az autot es elvekedsz hogy milyen autoban ulsz meg hogy milyen szpe hangja van.. majd jelentkezz ha barmelyiket meg tudod tenni egy 10 eves szakadt opellal :D koszike! az hogy igenytelen vagy es egy szakadt opelban is ezt erzed az a te bajod. tudod hogy nem kell osszehasonltiani egy opelt a viperhoz.. csak te jossz allandoan ezzel a 24 oras versennyel ami KUUUUUUUUUUUUUUURVARANAGY IDIOTASAGRA vall... azert mert van egy ket testepito az nem jelenti azt hogy te is eros vagy.. erted?
Slussz poén, hogy másnap másik osztály társamnak is (szintén Swift II)szar lett a váltója. Nem vette a kettest.. ezt is megcsinálták garanciába, de 30000Ft fizetnie kellett mellé. Most megint rossz benne a kettes. Mind két autó most 7hónapos kb.
Hajtják rendesen mind ketten azt hozzá kell tenni..(ezért ment tönkre)

Nem olyan szar ám az a merev híd, mint ahogy azt sokan gondolják...például kanyarban sem változik a futómû geometria...igaz, nem is lehet túlzottan állítani rajta, de azért ez nem rossz...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Hozzátenném, hogy anyu meganeja beveszi a rükvercet kis elõre gurulás közben is, bár ott a váltó akármit akármikor bevesz szerintem (ettõl még jó kocsi, és 1.6os léttére elég jót lép ötösben is, csak életképes fordulaton kell tartani :))
.: mobilize.hu :.
70kw kb 95le
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
az 1. között volt aki kiesett
amúgy a teherautó motor és merev hátsó híd hogy is mondjam elavult
nekem nem jön be ez a kocsi
gurulasbol miert venne be a rukvercet??????
az en 2005 os toyotam se veszi be a rukvercet anelkul hogy nem allok meg mert reccseg a valto..
egyesbe amugy be lehet tenni gurulasbol.. viszont a szinkro vagy micsoda nem engedi meg hogy nagy sebessegben betegyem egyesbe vagy kettesbe.. gondolom hogy nehogy veletlenulegyesbe tegyem 120 nal:D
végsebesség
nürburgring eredménye?
kinezet...
presztizs szintje...
stb.. mind ODA vissza veri akarmelyik opelt es a bmw-k 90%at
ja es az ara is :D:D:D
igen látványos :D
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
hát az 1 katasztrófa
néha ha picit gurul az autó akkor rükvercet nem veszi
opelnál simán megy pedig a mûanyag már elvan kopva így kicsit lötyög
Francia autókban olyan takony,hogy sebességben ide-oda járkál a váltó.
Az akadozvát azért írtam,mert beugrik a helyére és csak kicsit kell meglökni.
mintsem nagy autósoldalaknak: mert én onnan írtam ki
vezess.hu
a5.hu
totalcar.hu
szeretem hogy precízen mindig pontosan lehet váltani
de inkább határozottan kell betenni maradjuk annyiba :D
a felhúzógyûrûs megoldás nekem tetszik bár az újakból kihagyták
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Mint Maszka "értelmes" beszólásai... :D
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Honda motorok meg pörgõsek. De látom,hogy csere autóról van szó,annál meg nem is kell csodálkozni,hogy csörög meg zörög.
A Vivaro meg nem Német fejlesztés,hanem Francia,szóval azon sem kell csodálkozni.
Érdekes az 1 éves Astramnak ilyen gondjai nincsenek...Pedig Opel:)
De nem zörög,nem csattog,a váltója kiválóan bemegy a helyére ahol ha megfeszülök sem tudnám oldalra megmozdítani. Annyi az egész,hogy nem lehet velük gyorsan váltani.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
ez nem igaz sztem
Tudod, ezek csak a "kopóalkatrészek"! <#idiota>#idiota>
ezt hol olvastad?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
és érdekes,hogy annál 7 ezernél is úgy jár a váltó mint vajban a kés.Mindez 8 év után szemben a Zafira 0.5 évével...
"Nem kényszerítik meggállásra az embert" Te kiszakadt lengéscsillapítóval autózgatni szoktál??

nagyon sok ismerõsnek van opel-ja kb 20db is van
és eddig szinte semmi komolyabb baj nem volt eggyikkel se
1.3S Kadett is votl közöttük ami lökte az olajat és mivel nem gyári volt a motor alkatrészek
ette az olajat 1 kicsit de 25éves szétgyilkolt autótól mit lehet várni ami 50eFt+mûszaki volt
1 F Astrának a katalizátora ment tönkre 13év után
az összes többi kopó alkatrész volt meg ami a müködést nem befolyásolja pl pollenszûrõ miatt párásodik az ablak