Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#97696 Azért egy ilyen "erõs" autótól elvárnám hogy emelkedõnek is gyorsuljon....lol
Készülget a gép lassan, de biztosan..
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
egy lottó 5-ös esetén az egyik elsõ dolog amit rendelnék 😄D
"Nulla tenaci invia est via"
akár ma is vehetsz újat, és még csak nem is vészesen drága 😊
"Nulla tenaci invia est via"

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Kötsz rá egy kötelezõ biztosítást a nevedre, fogod a jogerõs hagyatéki végzést és elbattyogsz az önkormányzathoz, vagy okmányirodához, ahol ezt felétek intézik.
Átíratod és aztán lemondhatod a régi kötelezõt. Ha rendezve van elõre, még visszajárhat valamekkora összeg.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Van egy suzukink. Papám nevén volt, de sajnos nemrég elhunyt. Így az õ nevén nem maradhat. Vagy át kéne íratni az én nevemre, ami drága lenne nagyon, vagy üzemben tartói szerzõdést kéne kötni. Hova kell nekem ez ügyben fordulni? Kit kell keressek? Továbbá ha el akarom adni az autót, akkor esetleg ezzel az üzemben tartóival is el tudom adni? Le tudom mûszakiztatni úgy is, hogy az õ nevén marad? És ha a forgalmiba az õ neve van bele írva, az azt jelenti, hogy az õ nevén van a kocsi? Remélem valaki tud nekem segíteni. Elõre is köszönöm.

<#idiota>#idiota>