Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
.: mobilize.hu :.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
De azert gondoltam, hogy a sajat kertunkbe nem fognak benyulni valami kampoval es letorni...
én csomószor láttam, hogy megáll a mercis forma kiszáll, bezárja az autót és kiveszi a kis csillagot a hütõmaszkból.
Így nézett ki a szuzi:

Az elkerülõ pedig tényleg egy vicc. Folyamatosan be van dugulva a bugyuta körforgalmak miatt, végig csak 50el lehet menni, és végig záróvonal van (és szeretnek sarcolni is errefelé). A sárváriról példát lehetne venni..
Az "elkerülõ út" viszont egy vicc, valójában nem kerül el semmit se. Egy rendes elkerülõ út a városon kívül megy, és nincs rajta gyalogos forgalom. És nem 50-el lehet menni rajta. Amit mellesleg 10-bõl 8 ember nem tart be, vagy mert nem tudja, vagy mert nem akarja.
Egy viszont nagyon biztos, amit már régota hangoztatok, hogy a Soproni rendõrség nem végzi megfelelõen a munkáját!
Semmi ellenörzések nincsenek a városba!
Utánna kérdeztem, sok esetben az autók állnak, mert nincs már benzin keret!
A város sokat vont el a rendõrségtõl, és ez pedig Fodor müve megint!
Igen is a rendõrségnek több pénzt kell adni!
Mivel azok a kibas..... autók nem tudnak menni, mert nincs keretük rá!
Miért nem veszik észre ezt a hibát a városvezetés?"
Ehh?
De a hsz-ek nagyon kemények.. Esküszöm összerugdalnám azt, akinek egy ilyen cikk kapcsán (még ha nem is ismeri az áldozatot) valahogy letisztul minden, és összefuggésbe tud hozni egy gázolást gyurcsány ferenccel.. Fantasztikus. Meg a sok "fejbelõnék minden gyorshajtó" meg "15 év börtönt az ilyennek".. Kíváncsi lennék mennyire habzana a szája, amikor mondjuk az édesanyját (aki mondjuk tanárnéni) lesittelik, mert egyszer hibázott.. A közlekedés veszélyes üzem, ez van. Oda kell figyelni, de balesetek mindig lesznek..
Aszondja 500méterre állt meg az autó, mennyivel mehetett? Kár hogy a kép szerint 50m sincs... a másik meg "zebra-fan" néven ir 😄, a harmadik a politikusokat hibáztatja, a többi meg fekvõrendõrt követel... lol, vizesárkot ne ássunk minden zebra köré? Meg több bicikli utat... ugyan mi köze van ennek is az esethez?
Na ez az igazi szégyen, nem is az, hogy BALESET történt.
A Suzukist már tuti hogy meghurcolják, pedig lehet hogy õ sem tudott mit tenni...
nekem is teszik az új KITT alap formája...
szívesen vezetném is, de azért ez már túlzás...<#idiota>#idiota>
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Tudod mit mennyél vegyél carex et a tecsóba az jó lesz neked.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Amúgy a gyorsulásnak elméletileg a megfelelõ autó építése az élvezetes és érdekes része, az a maradék pár másodperc csak hab a tortán..