Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
.. ha jól emlékszem szegények talán a 3. gyorson kiestek
de állatkirály hangja volt 😄D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Van az autó oldalán az az ív,arra tettek egy ezüst matricát vég,és az elválasztja a felsõ,és az alsõ fényezést.
Alul piros (nem ilyen sima piros,abból is vmi szép árnyalat😊),felül meg ilyen halvány vajszínû. 😊
Természetesen új felnik,elsõ lökös,hátsó lökös,motorháztetõ,sport kipuf,hátsó szárny,ültetés,meg minden,nagyon jó 😊
Majd legközelebb ha látom igyekszem lefotózni 😊
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Tele volt streetracing matricsaval. Ez meg oke is lenne, de akkora elso spoiler volt rajta, mint egy forma1-es autonak 😄 Volt vasalodeszka hatul is, BBS felnik, kromdiszitesek. Kemeny volt 😄
Tufa szedd ossze magad 😊
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Jah és jó a lokód😊.<#worship>#worship>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

heti munkabér 400$ - egy ûrsikló, egy hordozórakéta, két segédrakéta, egy 5000t-s állvány 😄DDD
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Azt tudom hogy nem izgatnak az Opelek.Maximum a még öregebb vasak, pl egy 2. generációs Manta.Vagy egy öreg GT.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Rókakoma beépült a motortérbe a jobb elsõ lámpán át, vagy hogy...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Másik helyzetben lökös törik, lehet felcsapódik a szélvédõre. Egyik sem jó.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Bal elsõ lámpának sanyi,lökhárító törött...
De igaz h. az árok drágább lett volna 😄
Ha ráfékez egyenesben tartva a rókára, akkor mûanyagkárral valszeg megússza.
Majd elsõnek láttam két szempárt, majd az egész rókát, ott állt a sávomban, pont középen, kormányt elrántottam, majdnem árok, majd vissza, oda vissza.. még megint egyenesen tudtam menni... mindez 90km/h környékén egy Ignis-el.
Régen úgy voltam vele ha ilyen helyzet lenne elcsapom a picsába. Inkább én mint egy róka, most máshogy alakult.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Az arcustól induló arra pont elég lenne, hogy a kamionok kint maradnának az elkerülõn, vagy ezen az úton, és nem lenne tele velük a csengery..
Régen voltak tervek, hogy majd az M8, vagy M9 nemtom minek akarták hivni már a bécsi domb alatt lesz átfúrva, és az megy bele a határnál lévõ 4 sávosba. De ez asszem már halott dolog.
Viszont a kõszegi úti vasúti felüljáróra elvileg már a pénzt is megkapták pályázaton.