Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
illesztesek se tul jok Valoszinu a jobb eleje kapott egy utest, mert a sarvedo illesztese nem stimmelnek nagyon 😊
az a profi fényezõmunka😄😄😄
ezen még a hülye is látja h törve volt 😄
ezen még a hülye is látja h törve volt 😄
respect to the man in the ice cream van
Rosszul emlekszel akkor, szerintem. Eleve meg mindig lehet kapni az S2000-et. Nem hiszem, hogy egy evnyi raktarkeszletuk van belole 😄
en nem vagom.. meg mernek ra eskudni hogy mindenhol azt olvastam tavaly hogy mar nem gyartjak tobbet es a cr volt az utcso amit az emberek megvehettek.
Igen, többek közt ezért is akartam fellebezni. Volt már egy ugyan ilyen, mikor hónapokkal késõbb küldték ki, és rohadtul nem emlékeztem és nem láttam akkor sem semmit, mikor állítólag történt a gyorshajtás, csak akkor hagytam a fenébe, beletörõdtem. Most nem!
Jogod van kikérni az ügy iratait, tehát magát a felvételt/fényképet is.
Jo gep lesz ez. Torekedj az eredetisegre!
Amugy durva, hogy mennyivel puritanabb ez az auto, egy W114-esnel 😄 Most meg pariban van az 5os bimmer az E osztallyal.
Amugy durva, hogy mennyivel puritanabb ez az auto, egy W114-esnel 😄 Most meg pariban van az 5os bimmer az E osztallyal.
Régebben volt itt róla egy kép, csúnya sárga😊
1502
Itt van egy pár. Egyelõre készülõben, de ez is szünetel másik project miatt. Igazából csak belsejét kellene rendbe tenni és szép és jó lenne minden. Imádom!😊
1502
Itt van egy pár. Egyelõre készülõben, de ez is szünetel másik project miatt. Igazából csak belsejét kellene rendbe tenni és szép és jó lenne minden. Imádom!😊
Nekem augusztus eleji gyorshajtásról küldték ki múlt héten a csekket. 40e ft, 30 helyett 50. Pedig a 02-es BMW-vel nem száguldozik az ember...Én fellebeztem, egyrészt nem rémlik, hogy mértek volna, a cím alapján pedig egy igen jól belátható egyenes út, elbújni nem tudtak. Remélem nem sokára kiderül mi lesz belõle...
Ennyi erõvel küldhetnek 6 évvel ezelõtti fotót is =C Ravatal.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Hungarisztán...
"A törvény úgy fogalmaz, hogy a hatóságnak a szabályszegést követõ hatvan napon belül kell kiszabni a bírságot. Ha ezt a határidõt a hatóság elmulasztotta, az Ön fizetési kötelezettsége akkor is fennáll, mivel a jogszabály ebben az esetben nem tartalmaz arra vonatkozó rendelkezést, hogy a bírságot 60 napon túl nem lehet követelni. A hatóság tehát megsérti a rá vonatkozó határidõt, de a bírságot ettõl függetlenül be kell fizetnie."
Gyakorlatilag bármikor kaphatunk bírságot, pontot, akármit...mert a hatóság megsértheti a rá vonatkozó határidõt...
Gyakorlatilag bármikor kaphatunk bírságot, pontot, akármit...mert a hatóság megsértheti a rá vonatkozó határidõt...
Szóltam egy haveromnak, hogy kérdezze már meg az apját, még folyamatban van. Am a környék rendõrei ma küldik ki a csekkeket, mert másik haver bátyja is kapott egy 90k-sat. 50 helyett 100. Az már kicsit neccesebb szvsz, bár nem tudom melyik szakaszon, hol volt...
Ha van fénykép, akkor nincs értelme fellebbezni. Viszont a határidõ kérdésnek érdemes lenne utánanézni.
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota> kormányt kéne cserélni ? <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Fénykép legalább. Elég új cuccok van a környékbeli rendõröknek. Az a szép benne, hogy heti 20szor elmegyek arra és mindig vigyázok, tudom, hogy nem rendõrautóból mérnek, hanem egy régebbi szürke transitból, csak valahogy elfelejtettem, akkor vettem észre, amikor már késõ volt. -.-
Ha fénykép vagy videó készült rólad a gyorshajtásnál (valószínû) akkor semmi értelme.
Hallod bennem is rémlett ez a 2 hónap, csak már annyi változás történt mostanában büntetések meg kresz terén, hogy gondoltam megváltoztatták. Másik kérdés meg, hogy mennyire érdemes esetleg pereskedni, vagy fellebezni rendõrséggel szemben. Nem érdemes-e rájuk hagyni és kifizetni szépen. Végülis úgyis tudnak vmit találni, amibe beleköthetnek.
Érdekes kérdés. Én úgy tudtam, hogy 2 hónap a határidejük mindenféle intézkedésre.
40k forint. Kicsit mondjuk idegesít, mert nem vagyok az a kimondott gyorshajtó, szóval nem életcélom, hogy mindenkit mindig megelõzzek/lehagyjak, csak van úgy, hogy sietni kell. De hát ez van. 😊
Van hogy több mint fél év után küldik ki! Nincs mese, be kell fizetni és be kell tartani a megengedett sebességkorlátot! 😊 Mennyire büntettek egyébként?
Sziasztok. Szept. 6-án lefényképeztek 90 helyett 120-al, ma érkezett meg a csekk. Kérdésem az lenne, hogy nem sok az a 4 hónap egy kicsit, amíg kiküldté, vagy nincsenek idõhöz kötve ilyen szempontól? Ismerõseimtõl hallottam, hogy 2-3 hétig nem küldik ki, akkor nagy esélyem van rá, hogy megúszom, de ez azért mégiscsak 4 hónap...
Merész a szõke picsa😄DD
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
<#eljen>#eljen>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nem kifejezetten csúnya, de nem is a szívem csücske...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Új hírek Hondától:
Az NSX kinyírása után bejelentették, hogy az S2000 útódját és V8-as motorjaik fejlesztését is beszûntették.
Kár, S2000 utódra kíváncsi lettem volna.
Az NSX kinyírása után bejelentették, hogy az S2000 útódját és V8-as motorjaik fejlesztését is beszûntették.
Kár, S2000 utódra kíváncsi lettem volna.
Hát akkor elég sok japán autó gyári mérete "beteg" 😄