Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hátõõõ. Ha meglátom ezeket a képeket 5-6 évvel ezelõtt akkor meg se fordult volna a fejemben hogy ez egy merci lehetne... valami Koreai-ra tippeltem volna.
Mi utött a Mercibe? :S Az elõzõ két E-classhoz képest nem kicsit visszafejlõdés ez az új szerintem.
Tübbi kép itt.
tobb idot nem adnek az ilyeneknek mar csak azert sem mert a vissza illeszkedes is szar lenne.
amugy szvsz ha bezarjak 1 evre szvsz onnantol kezdve venne maganak gumit mind a negy evszakra :D
voltatok mar bortonben? bizti vagyok benne hogy ket honap utan sirva konyorognetek hogy engedjenek ki titeket es barmit megtennetek az eletetek vegeig.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Tachográf nélkül ki sem engedném õket az útra,egy seggel letekernek 2000 kilómétert,én meg gyõzõk dudálni mikor elõttem bólogatnak a pályán.<#zavart1>#zavart1>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ismét egy agytröszt.
Na vajon mér csapta keresztbe a bimmert? Mer annyi esze van, hogy ilyennel közlekedik hóesésben:

És Bocs, de mi van akkor ha nem engedélyezi nekem a linket "még"?
http://www.testcar.hu/hu/news/090109-hyundai-februar-luxus-limuzin-vadonatuj-februarban.html
Itthon rongyrazni veszik ezeket, es hajtjak oket a forgalomban rendesen, hogy a szoke kurva elaleljon az anyoson.
respect to the man in the ice cream van
azt eladom+ van egy zsetonunk+szabadfelhasználású hitel
nekem kedvezõbbnek tûnik mint az autós konstrukciók, plussz végig a kezedben van a törzskönyv meg minden, ha bedõlsz a hitellel esetleg, akkor el tudod adni a verdát.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
le kell írni papírra a témát pontosan, nem egy nagy varázslat...
mondjuk én még azt elején kilátásba helyeztem a dolgokat az ürgének, hogy mi fog történni, ha esetleg leoldana, mint szürke szamár a ködben...
másik, hogy felvesz a csávó szabadfelhasználású kölcsönt. abban nem szerepel, hogy autóra vagy mire nyomja.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Aztán a gyerek felvett személyi kölcsönt a saját bankjánál(folyószámla-hitel).
Mindössze pár százalékkal volt rá magasabb a kamat mint egy speckó autóhitelre és legalább nem provident.
Szerintem induljatok el ebbe az irányba.
Szerzõdés ide vagy oda, ha egyszerûen nem lehet rajta behajtani a zsetont akkor szívás van.
Ez mennyire kivitelezhetõ?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Látod, már rád is gondolnak.
Fáj, hogy nem a Honda csinált végre egy komoly, odabaszós autót mi? Csattogtathatnád rá a fitymád/a billentyûzetet :D Há' ez mos' nem gyött össze :D
"The GT-R SpecV's will only be offered in an exclusive Ultimate Black Opal body color" - FAIL, ott egy piros is a képek között.
Gimmie some mo
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu