Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mármint autó😄D
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
<#oooo>#oooo>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
respect to the man in the ice cream van
Megnéztem az általatok említett autókat. A Skoda nem tetszik. Az Accord külsõre nem tetszik, de a tulajdonságai, ára egész jó 2 literes motorral is. A mazda 6-os gyönyörû, de 2 literes motorral már majdnem 7 millió, ami nekem már sok, és gondolom akkor az csak alap felszereltségû. Amúgy a japán autókat nem tartom annyira megbízhatónak, tartósnak.
Cégünknél van egy lista a céges autókról, amely arról szól, hogy mely autók feleltek meg maradéktalanul cégünk alapkövetelményeinek, pl. a legjobb törésteszt, biztonság van elsõ helyen, de számos más kritérium is. Nos, egy japán márka sem szerepel köztük, és én mint laikus nem tudom mennyire megbízhatóak, biztonságosak egyáltalán.
Borg: az ár-érték arányt úgy értettem, hogy melyik az a kocsi, amelyik az általam vázolt specifikációkba belefér, de utána nem rohad szét alólam pár év alatt, nem kell állandóan szervízbe hordanom és tíz meg százezreket költenem rá hogy minden xart kicserélnek rajta stb.
[/cserf][/fülünyúl]
De biztos nyomatékszegény 😄DD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Belül persze látszik a VW rokonság, fõleg a mûszerfalon, dehát ez is csak egy skoda.
Igazából az a kérdés, hogy kell e ekkora baszottnagy hely... a Mondeo is ilyen, bõven túl van skálázva.
A mazda6, accord, passat stb egy hangyafasznyival kisebbek.
[/cserf][/fülünyúl]
Mert befektetésnek semmilyen autó nem jó, ár-értékben meg fõleg nem, ezek nem lehetnek szempontok egy új autónál, mert akkor használtnál fogsz kikötni 😊
Ha a biztonság a szempont, akkor új Accord. Az a legjobb perpill a kategóriában. Helykínálatban a Mondeo és a Superb a legnagyobbak. Ha 2 literes benzines kell, az megint csak az Accord mellett szólna, ha dízel akkor már árnyaltabb a kép. Megbízhatóságban nem hiszem hogy nagy különbségek lennének. Illetve ugye a Superb meg az Accord is újabb fejlesztés a Mondeonál, aminek elõnyei meg hátrányai is vannak. Mazda6? Alfa 159? Passat? Audi? Árban mi az elképzelés?
[/cserf][/fülünyúl]
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Mi a véleményetek, vagy mit mond a sajtó az új Ford Mondeo-ról? Jó ár-érték befektetésnek minõsül megvenni egyet, vagy valami más típust vagy márkát ajánlotok? Biztonságra, küllemre nekem szimpatikus a Mondeo, és 2 literes motorral képzelném el.
Válaszaitokat, véleményeiteket elõre is köszönöm.
[/cserf][/fülünyúl]
vagy rakjál rá valami értelmes perforált lemezt.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu