Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

neevous
Igazad van. Teszt.

N3TuddKi
a B klasse-bõl a benzinest el lehet felejteni és akkor már 7.5tõl kapsz jót.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

GregSB
Hamann X6

Mennyire értelmetlen ez az autó... és mégis, mennyire durván jól néz ki, és mennyire kéne! 😊)

I.C.ram
Dogos joszag. Milyen motor? Mondd, hogy nem dizel!
Kata
wow!

[/cserf][/fülünyúl]

N3TuddKi
nekem pont olyan van. kalcit fehér. fekete üvegtetõvel<#finom>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Balyy
Már régi cikk!
Egyébként asszem most hétvégén van a bemutatója mo-n!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

neevous
ööö...Insignia?

R0zs0máK
Naaa...azért Euro3 környezetvédelmi szarokkal is 190Le volt az a motor 😊 a b18 "csak" 180-at tudott 😊))

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Hát igen, ez a legnagyobb hibája, hogy ennyire gyenge másolat lett, hogy köze nincs hozzá 😊
nem tudom kombi, 5a vagy 4a-st szeretnél .. az én mondeomon (kombi) más - egyszerûbb a hátsó futómû mint a másik két variánson! ez annyiban jelent gondot hogy ha sokat használod terheletlenül a kocsit akkor a hátsó kerekek nem egyenletesen kopnak, a belsõ oldalon erõsebben ezt pl úgy lehet orvosolni hogy 2-3ezer km-nként kell cserélgetni az elsõ-hátsó kerekeket .. ha keveset használod de kell a praktikum akkor jobban jársz a 5ajtóssal!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

nem is fogom eladni 😉 ideális munkaautó, egyben van tudom mire kell figyelni .. meg már csak szarérhugyér lehetne eladni :|

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Ghosty

használt evo 8-9? azt biztos nem fogja senki 'férjjelölt' cikinek érezni 😊

GregSB
Tddi állítólag sokkal strapabíróbb volt, az elsõ generációs tdci-kkel volt a legtöbb baj (ilyen volt nekünk).

Ja tényleg most hogy mondod a jobb hátsó ajtó zárja nálunk is szarakodott. Összes többit zárta és nyitotta a központi, az viszont télen (pláne amikor nagyobb fagyok voltak) bemondta az unalmast.

Persze ez is már 4-5 éves korában jött elõ...

nekem meg most van egy 2001-s tddi 😊) 165e km van benne és max annyi baja van hogy az ülésfûtés kapcsolóját cserélni kéne meg a központizár néha nemakarja az igazságot

amúgy ezeknél az új tdci-knél is aza baj hogy ha egyszer tankolsz (vagy ha használt, az elõzõ tulaj) mutyis gázolajat akkor nagy valószínûséggel elfosnak rajta a csúcsok akár 50k km-nél .. egy csúcs hozzá 80ropi
de lehet még hibaforrás ha nem használod a kéziféket berohad fél év alatt is!! 70ezer mert csak a hátsó kerékaggyal együtt lehet cserélni

Kata
azt néztem ki, titanium vagy ghia

[/cserf][/fülünyúl]

blackcalibra
Ja igen, májusi cikkbõl való.
blackcalibra
"Az elsõ helyen holtversenyben az Audi A8 és a Mercedes G-osztály végzett, ezeknek a modelleknek a szervizelésére öt év alatt átlagosan 1640 dollárt (267 ezer forintot) kell költeni. Az összeg hangsúlyozottan átlag, ebben a kisebb, csip-csup javításoktól a komolyabb alkatrészek cseréjéig minden benne foglaltatik."

GregSB
Annyiért már Titanium-os Modeot kap, ami már elég fasza felszereltség, és nagyobb is mint a B.

fifi
a Mercik szervízköltsége és alkatrészárai nagyon durva hírében állnak...
vagy ez nem igaz?
én nemtom csak mondták többen is.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
Jo azert nem kell tulozni... 😛
R0zs0máK
Ja, opelnél csomó minden alapfelszereltség, mercinél még a tekerhetõ kormány is feláras extra...XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

R0zs0máK
Nem a mondeora gondoltam, hanem random használt kocsikra 😄D

I.C.ram
Merci a kedvenced, nem?

Nezd meg a B-osztalyt. 6 milliorol indul, de az alapfelszereltseg mast jelent egy Mercedes-nel, mint egy Opelnel mondjuk, szoval ezt is kalkulald bele.

Szerintem jol is nez ki, es csaladiauto is. Nem sokat hallottam rola, de ha tetszik erdemes lenne szerintem kiicsit korul szimatolni.
GregSB
Akkor legyen Mondeo, szerintem nem fogtok csalódni benne!

blackcalibra
Másik topicban, bárhol máshol. Vagy még csak itt hoztad fel ezt a dolgot?
Kata
Hát az újnak tetszik a formája. Ha van olyan, de használt, az is jó, de én még nem láttam.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
hol máshol?

[/cserf][/fülünyúl]

blackcalibra
Máshol mit mondanak?
R0zs0máK
Sztem a Mondeo nem rossz választás...feltétlenül zsír újnak kell lennie?

blackcalibra
Milyen érdekes, senki nem kötött bele csak te. Elgondolkodtató nem?
Kata
Igazából hozzá vagyok szokva a nagy batárokhoz, a legkisebb autóm az új fajta Astrából a kombi volt. Na meg azért család meg ilyesmi nekem már téma, szóval akkor már olyan autó, amibe beleférnénk, és akár leendõ férjem is szívesen vezetné, nem tartaná nõies autónak.

[/cserf][/fülünyúl]

cement
igen, én 😊))))
jesszus 😄

respect to the man in the ice cream van

blackcalibra
Te tényleg stiftes vagy!
fifi
jólvan, mindez:kurvaérdekes, de ELÉG már...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

R0zs0máK
Igen, ugyanaz a motor 😊))) Mármint a corolla ts-ben...és köze nincs a b18-hoz 😛P

cement
te
Érdekes megnézni azt is, hogy mit produkál a Rally VB-n a Ford, egyenletes, megbízható teljesítmény.
->
én
ne hasonlits mar egy versenyautot egy utcaihoz omg... ennyi erovel a legjobb auto a vilagon a citroen, mert loeb sorra nyeri vele a vb cimeket 😄DD kozben meg egy nagy rakas szar
->
te
A Honda is egy rakás szar, mert az F1-ben a picsában sincsenek?

nem érzed? NEM ÉRZED? 😄😄L?D:AOL?ASÁPÉD
érezddd

blackcalibra
Hát te biztos nem vagy 100-as ember.
cement
ez a baj h te nem vagy és így is ilyen sügér vagy 😄😄😄😄DDD

blackcalibra
Te be vagy baszva, vagy mi lehet veled?
GregSB
Ne vitázzatok már tovább, teljesen felesleges. Minden autó meg tud hibásodni. Én láttam már zsír új Corollát az út szélén, amit sárga angyalos próbált megjavítani (telefonnal lefotóztam, szívesen átküldöm annak aki hitetlenkedik), a másik oldalon meg egyik legjobb haveromnak céges 5ös Golfja van már 3 éve. Most került bele a 200ezredik km és semmi baja nemvolt még az ég világon.

Mai autók (európai-japán) között megbízhatóságban már nincs akkora különbség mint 5-10 évvel ezelõtt, aki az ellenkezõjét állítja az egyszerûen szûklátókörû.

blackcalibra
Nem mondtam, hogy attól jó egy autó, de valószinûleg hasznára válik, nem hátrányára.
cement
pont errol ugatok te retardalt... egyatalan semmi koze a versenyteljesitmenynek az utcaihoz...
OMG te maszka-alreg vagy?

blackcalibra
Mondtam már, nem vagyunk barátok.
blackcalibra
A Honda is egy rakás szar, mert az F1-ben a picsában sincsenek?
cement
az minimalis baratom, nem kell ahhoz rallyvilagbajnok auto, hogy jo szeriakocsit gyartsanak... lasd mazda, nissan, baratai...

blackcalibra
Hát te tényleg beteg lehetsz agyilag ember. Szerinted a rally-ban szerzett tapasztalatokat, technológiákat, valamilyen szinten nem hasznosítják a hétköznapi széria autók gyártásában? Errõl szól az egész?
cement
ne hasonlits mar egy versenyautot egy utcaihoz omg... ennyi erovel a legjobb auto a vilagon a citroen, mert loeb sorra nyeri vele a vb cimeket 😄DD kozben meg egy nagy rakas szar

blackcalibra
Nagyon jó barátom ujautóértékesítõ a Ford-nál, amennyit én látok a dolgokból, nagyon nem rosz autók azok. Érdekes megnézni azt is, hogy mit produkál a Rally VB-n a Ford, egyenletes, megbízható teljesítmény.