Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Jo... latszik a kepen, hogy eleg szepen le van nyomva a kocsi.. tehat a faszom ekeformaja miatt ment ala annak a szarnak, de akkoris! Egy szalagkorlatot siman tulelt volna. 😞

Arról nem is beszélve h k*rva ronda! Persze kinek mi!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
respect to the man in the ice cream van
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Az új 5-ös valszeg ugyanígy fog kinézni elõrõl, csak rendes sedan formája lesz 4 ajtóval.
Ez az autó a praktikusságról szól, óriási hely van benne elõl-hátul, és a csomagtartója is nagy. Hogy lesz e rá igény azt majd meglátjuk...
Minek kellett ilyenre csinálni?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
szûk a jó ^^
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Ha gyártásba kerül ez lesz a BMW nagy praktikus autója. A neve ellenére a tengelytávja megegyezik az új 7-es Li (hosszított) változatával, de attól sokkal praktikusabb: nagyobb a csomagtartója, óriási hely van a hátulülõknek, stb.
Kinézetre olyan mintha összegyúrták volna az új 7-est és az X6-ot 😊
Mivel 5 Series Gt a neve valószínûsíthtõ hogy az új 5-ös is hasonlóan fog kinézni. (segget leszámítva)
Kíváncsi vagyok hogy vajon gyártásba kerül -e. Legközelebbi rokona az autóiparban az R Merci, az pedig elég csúnyán bebukott. Konkrértan a kutyának sem kell, alig veszik az emberek.
itt most esett a hó, nem bírtam ki hogy egy kicsit ne menjek ki, most értem haza 😊
everything's better with music
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ésha emészthetõ formában megcsinálják, akkor az mégjobb, Kedvenceim a Stingray Corvettek...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Jobbos volvo😊
ilyen lesz elsõ kocsim😊
vagy ilyen😊
többet nem dobok mert felizgultok😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...