Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Rozsomák: osztméhogy? 😊
aszondja a végén: "lényegében egy talicska"
befostam 😄D
respect to the man in the ice cream van
(gondolom kitaláljátok miért 😄)
Viszont szüleim régi verdáját ami egy WagonR+ azt swift-nek írták 😊
Km adatokat meg nem láttam semelyiknél sajnos, pedig annak az adatnak lenne igazán értelme.
Mostmár a részletes ZK tanusítványt is meg lehet nézni visszamenõleg. Ez már csak abból a szempontból is érdekes, hogy a km állás is fel van tüntetve rajtuk 😊
pedig már kezdtem azt hinni hogy az új c osztállyal végre megint szépek lesznek a mercik dehát csalódnom kell
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
everything's better with music
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Hónapokig mankókerékkel BP útjain??
Arról meg inkább nem nyilatkozom ahogy lelakta szegényt. Ehhez képest az én szintén 10 éves göncöm szalonautó.
Szegény alfát nagyon lelakták 😞 hogy néz már ki a belseje, meg tele van horpadásokkal :/ Nekem pont ugyanilyen típus van, még a km is megegyezik, de az enyémen még a kormány sincs kifényesedve. Tényleg nagyon jól összerakták, nem zörög, nem recseg. A vezérlésmódosító nekem is cserélve lett, de azon kívül semmi baja nincs, midig öröm vele autózni.
everything's better with music
amugy vicces mert a csajnak 20 dolcsi jattot adtam hogy oda allt az autom ele 7-8 fenykep miatt
kellene kép, minden vacak róla, sok a gond vele.
viszont egyik útmenti falu kastélyának a szállóvendége kitörte ott a kerekét, és gondolom egy befolyásos úr lehetett, mert felháborodott, telefonálgatott, másnak a kátyú befoltozva. pedig elõtte is lett könyörögve, hogy csináljanak valamit, de akkor nem lehetett a hideg miatt... 😊
.: mobilize.hu :.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Tényleg iszonyat fosch az út arra.
<:COMPÓÓÓÓÓÓÓ>
😄DD
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
de nem csoda, ennyi kamion, ami ott átmegy. Majd ha meglesz az autóút, akkor talán ez az út megkönnyebbül, de azért az még szerintem pár év, addig lehet kerülgetni a bokáig érõ lyukakat...
.: mobilize.hu :.
A balesetveszély elkerülése érdekében sebességkorlátozást is bevezettek, és kérték a rendõrséget, hogy a korábbiaknál gyakrabban legyenek az út mellett.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64