Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
respect to the man in the ice cream van
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
És mi alapján kaphatja meg az autó az OT vizsgát?Ugyértem a korán kívül.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Míg ugye a suzuki nagyrészt a 0% swift vásárlókra épített, akiket most elbukott.
Viszont az meglepõ, hogy a VW több autót adott el mint a suzuki.
tök jó kis film volt...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
mire oda jutok pláne az lesz.
köszi a hasonlatot😊.
"okmányirodás/biztosítós töketlenkedés"
Hát igen ez aggaszt pöppet.Nem baj majd meglátjuk, köszi a segítséget.
ha egy normál mûszaki vizsga szigorúsága 1X akkor a szigorított KPM-esé
mondjuk 5X...
mondom, hogy suxxx... én régebben pár autót meg egy futót áttoltam,de fasz kivan, még ha visszagondolok is. meg az okmányirodás/biztosítós töketlenkedés a másik halálos témája a dolognak... mindenki ugat, pénzt beszed, de igaziból senki nem tudja hogy jó-e amit csinál, lesz-e ebbõl valaha tiszta autó.
A kettesért is 100%-osan kell felelj 😊
KPM vizsga pontosan mit takar?
szigorított KPM vizsga stb...
csak akkor szabad belevágnio, ha tuti tiszta/jó a kocsi, van lóvéd/türelmed/idegeid...
A fõ utak azért korrektek valamennyire szerintem...
Gyöngyös-Adács közötti útszakaszról van szó, aki tudja, jelezzen.
A mínuszok semmilyen utat nem kímélnek.. 😊

Ezt csak abból gondolom, hogy nálunk is elõször a mellékutak kezdenek kátyúsodni, a fõutak általában hosszú ideig jó állapotúak maradnak.
A lenti fotókon szereplõ magyar utak többsége is olyan amin igazából a kutya nem jár.
Persze a mellékutak gyors amortizációjának oka lehet az is, hogy egyrészt a mellékutakat mindig alacsonyabb költségvetéssel újítják fel, valamint mivel eldugott helyen vannak, ott lehet a legtöbb anyagot kilopni.
itt mindenki autoval maszkal. nincs sok tomegkozlekedes.
most kezdik el atepiteni az egyik autopalyat ami 5 evbe fog tartani.. OMFG.. nagyon durva lesz. es minden nap olyan de olyan dugo van hogy hihetetlen.
jo persze gaz.. nagyon is.. de en azt hittem tenyleg ilyen bokamig ero lukak vannak.
nem tudok a savban menni mert itt ott katyu.. itt ott bukkano meg betapasztasok szal szinte ugratonak hivnak... stb

😄DDDDDDDDDDD
Más:
Forgalomból végleg kivont autót tényleg szinte lehetetlenség visszaszuszakolni a forgalomba.Tehát mûszakit, rendszámot, zöldkártyát csináltatni, stb.
Kösz.
marci OK!😊
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Unokatesomnak kifizettek az M5-os (E60) felnijet, mikor szetment az egyik a katyutol.
Lengõkar széttört, kerék kifordulva, szakadó hóesésben négy órát várni hogy el tudják szállítani autómentõvel, mert trélerre nem sikerült feltenni...
Közút"kezelõ" remélem fizet, mint a köles.