Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
caymannak is komoly hangja van
Amúgy:8C, a két Audi, kis egyes Bömbi kupé,'Vette, S3 szüpürtyülés mind odabasz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
respect to the man in the ice cream van
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Attól elmászkált az alapjárat.
Pláza ügyben ugye meg ott a "pláázaa", a medi, az alpha park, a family center, a stadion...
Szörnyû :c
Ellenben ha leesik a hó, legalább sok parkoló van marhulni :DDD
Az történhetett, hogy valahol szar benzint tankoltam és az elektronika eltolta az elõgyújtást, majd mikor ismét kapott egy tank OMV-t akkor a rekonfig miatt ingadozott az alapjárat.
Most már tökéletes úgyhogy én bízom még az omv-ben.
Nálad passz hogy mi lehet. Gondolom a tiedben nincs kopogás-szenzor ugye?
Amúgy én épp valamelyik este talin merült fel, hogy sztem az omv benzine szar lehet... néha ingadozik az alapjáratom, leesik 250-re, ott dadog egy 20mp-ig, majd visszaáll. És a múltkor mikor a molnál tankoltam ezt nem tapasztaltam vagy két hónapig, aztán az omv-n tankolás után már másnap, többször is...
Sopron fele akkora, és van 10 benzinkút, egy plaza, legalább 5 plaza szerû építmény, és kb. minden második emberre jut egy butik :c
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
.: mobilize.hu :.
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Még papírjai sincsenek. Egy totálkáros autót újra forgalomba helyezni tisztán, meg elég macerás. Arról nem is beszélve, hogy a javítás is lesz ezen legalább 1.5 millió. Kurvára nem éri meg. Max elbontani.
szeva!<#ejnye1>#ejnye1>
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
2. szar reklám...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Kíváncsi vagyok,hogy hány márka fog elbukni a válságban?
Kínai szemét gondolom egyre több lesz...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
nekem nincs es puha volt az ules. foleg a labnal volt a gond ( ahol amugy sincs airbag)
de azert ezzel nem lehet osszehasonlitani:
1ik szek kicserelve
mindketto kicserelve
http://brot2009.atw.hu/
új octavia lámpa. nekem egybõl a 3as bömbi jutott eszembe

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ki kell cserelnem az ov csatlakozokat es abbol jon ki egy zsiron
nahmarmost az utas oldalon ket csatlakozo is van ezen a zsinoron. egyik az amelyik megmondja az autonak hogy becsatoltam magam vagy nem. a masik pedig erzekeli hogy benne ulok-e szoval nem nyitja ki az airbaget ha nem ul ott senki.
viszont ez a csati nem stimmelt az uj ulessel. viszont mindket csatlakozonak ket pici zsinorja volt. egyik sarga es kek a masik piros es fekete
osszekotottem oket de az airbag vilagitas felvillant.. tehat akar ul ott vki akar nem valszeg nem fog nyilni az airbag
viszont a vezeto ules alatt is volt egy masik csatlakozo amivel nem tudok mit kezdeni
az meg az ules helyzet senzor. mivel erzekeli hol all az ules es eszerint nyitja az airbaget.. de ilyen nincs a celica ulesen szal ezt csak levagni tudtam es ott log a celica ules alatt. Tehat lehet hogy az en airbagen nem nyilna? tokom kivan es a toyota persze nem segit ebben.
Km állás: 107023
Az enyém, amiben méréskor volt vagy 170ezer :DDDDDDDDDDDD