Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt amerikaban legtobb ember lizingre vesz autot. 2-3 evre havi 150-1000 dollarig (marka, tipustol fuggoen nyilvan). Evente mehetsz vele kb 15eer merfoldet, aztan ha letelt a 3 vagy 2 ev, leadod a kocsit a kereskedesnel.
Bazmeg...kiszakadt a kínai kipuff dobom közepe, elhagytam szépen a rákóczi úton...olyan hangja lett, hogy rossz hallgatni ://
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
elegge.... felesegem is a faszom pick up truckokra van rakattanva. volt is neki egy chevyje de szerencsere lizingelos volt szal mar nincs meg.
Uj autoja egy pici scion. persze en beszeltem ra. mert amugy vett volna valami debella allatot
Uj autoja egy pici scion. persze en beszeltem ra. mert amugy vett volna valami debella allatot
És hátul nem ilyen béna kereke lenne? És rendesen tudna kanyarodni? 😄D
mivóna ha a kocsin legalabb ket karosszeriaelem azonos szinu lenne? 😄
respect to the man in the ice cream van
😄D
és anyuka azzal megy vásárolni? vagy ilyen sok a farmer? minek az egyáltalán?
és anyuka azzal megy vásárolni? vagy ilyen sok a farmer? minek az egyáltalán?
.: mobilize.hu :.
Ne aggodj meg mindig brutalis meretu SUVbol van a legtobb. Nagyon fogynak azok is.
Tok vicces, mikor a sok fasz megveszi a Heavy Duty stb pickupokat, amik kb 25ot zabalnak, de leszerelik a hatso platoajtot, hog csokkenjen a legellenallas, es kevesebbet fogyasszon. Nevetseges.
Tok vicces, mikor a sok fasz megveszi a Heavy Duty stb pickupokat, amik kb 25ot zabalnak, de leszerelik a hatso platoajtot, hog csokkenjen a legellenallas, es kevesebbet fogyasszon. Nevetseges.
egyre jobban fogja érdekelni õket...
a benzintemetõk mehetnek a zúzdába
Kell is nekem ez a fos?
szépen veszik a Hondát,Toyotát...
a benzintemetõk mehetnek a zúzdába
Kell is nekem ez a fos?
szépen veszik a Hondát,Toyotát...
igen, mondjuk ott a fogyasztás is duplája gondolom, már csak azért is, mert senkit sem érdekel.
.: mobilize.hu :.
nálunk is lehetne ilyen rendszám a mozgássérülteknek...
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Tényleg úgy sajnálom õket.
Ja nem..
Ja nem..
Egy olyan orszagban, ahol atlag 5 evenkent cserelgetik az autot egy vadonatujra, szerintem tok folosleges a muszaki vizsga. Szegenyeket meg nem akarjak szopatni, igy is eleg szivas nekik tankolni a 20 litereket zabalo roncsaikat.
Csomo allamban nincs is muszaki vizsga. Tehat azt viszel at, amit akarsz, ha tudsz ra biztositast kotni.
nem volt teljesen egyértelmû amit írt.
Különben meg hallottam évenkénti vizsgáról (valszeg más államokban), de simán átmegy rajta minden.
Amúgy érdekes hogy pont az usa-ban ilyen lazán veszik az autók mûszaki állapotát, miközben ha 2 napig elfelejtesz enni adni a kutyádnak lecsuknak, vagy ha odalépsz egy hosszú egyenesben rádfogják hogy streetracing és bezúzzák a gépet.. Fura..
Különben meg hallottam évenkénti vizsgáról (valszeg más államokban), de simán átmegy rajta minden.
Amúgy érdekes hogy pont az usa-ban ilyen lazán veszik az autók mûszaki állapotát, miközben ha 2 napig elfelejtesz enni adni a kutyádnak lecsuknak, vagy ha odalépsz egy hosszú egyenesben rádfogják hogy streetracing és bezúzzák a gépet.. Fura..
egy kollegám is nyomott ilyet 😄DD
elvették a jogsiját egybõl 😄
elvették a jogsiját egybõl 😄
Értsed már amit írt 😊
NINCS vizsga.
NINCS vizsga.
a mûszaki vizsga kint mennyire szigorú?
Modified gépeknek mekkora esélyük van átmenni?
Modified gépeknek mekkora esélyük van átmenni?
Ja, itt michiganben sincs semmi. Lattam olyan furgont, ahol mar csak az ajto oszlopok tartottak a tetot, ugy korbe volt rohadva a kuszob. Mindenhol be lehetett latni.
engem meg egy tuning honda elozott be....Majd alig akartam hinni a szememnek mikor meglattam hogy a hatso tengely nem kovette az elsot😄😄😄😄
nem gyengen lehetett elcsavarva a vaz. dehat kit erdekel. floridaban nincsen semmilyen ellenorzes. ha ratennel egy szekre egy funyiromotort be tudnad regisztraltatatni dodge marka alatt................
nem gyengen lehetett elcsavarva a vaz. dehat kit erdekel. floridaban nincsen semmilyen ellenorzes. ha ratennel egy szekre egy funyiromotort be tudnad regisztraltatatni dodge marka alatt................
azt irja jeg verte el.... de igy? egy egesz jeghegy razuhanhatott 😄

Lattatok mar az uj Mustang hatso indexet? Kurvajo szerintem 😄 Mint valami utlezaras jelzo ledes tabla 😄
sztem minden elem legyen mas szinu es akkor ilyen kifesto korozne a palyan 😄
😄 le van ejtve, az is kurva jó pillanat volt, bár annyira intenzív volt az egész, hogy egybemosódnak az emlékek
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
miért buktatod le ? <#idiota>#idiota>
Ott van apátokXD
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"