Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nezd meg a 4 ajtos allolampasokat. Szinte mindegyik egy millio alatt van, es osszehasonlithatatlanul jobb autok, mint a Lada. Raadasul meg presztizse is van.
Szerintem az "ezerkecskék" egyre többet fognak érni, persze nem a ganaj darabok.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
mi a különbség egy 911 carrera és egy 911 carrera 4 vagy egy 911 carrera s és egy 911 carrera 4s
között?
4kerékhajtás?
http://en.wikipedia.org/wiki/Porsche_997 itt a a carrera 4 lassab 0,1 tizeddel mint a sima gyorsulásnál
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Azt pedig a rendõr honnan tudja, hogy több ember is engedéllyel rendelkezik az autó vezetéséhez, mikor magát az engedélyt sem kéri el, amiben esetleg benne van az, hogy többen is jogosultak rá. De még ezt sem kell, elég ha mindegyikük rendelkezik külön engedéllyel. Lényeg, hogy a levezett kilométerek el legyenek számolva, hogy a cégen belül ez mennyire van leosztva, sofõrre, az már saját dolguk.
Szóval ez is a szokásos magyar metódus, sok mindent kérhetne a rendõr, de felét sem teszi, egyáltalán nem érdekli, hogy a forgalmiban szereplõ név egy cég, de még azt az amúgy formális kérdést sem ejti meg, hogy hol dolgozik ön, és legalább a válaszból sejthetne ezt-azt a yard. Aztán persze egyszer csak jön majd a buzgó Józsi törzsõrtizezredes, aki meg elkéri az összes papírodat, és jobbra balra szopat, mire bebizonyítod, hogy jogosan vezeted a kocsit. Mint ahogy régen a büntetések, kb a rendõr döntött, szimpátia alapján, mennyit kell fizetned, volt amire én 10 ezret fizettem, mögöttem megállított haverom ugyanakkora sebességtúllépésre 15ezret...
PErsze ez mind személykocsi, más téma, mint egy ilyen transit, amelyre ránéz az ember, másképp értelmezi a cég-autót.
.: mobilize.hu :.
Amúgy a menetlevél valójában, eredetileg azért kell, mert a geci pénzlenyúló államunk a cégeket kõkeményen megadóztatja, ha a céges autót a használója magáncélra is beveti, és ebbe beletartozik még a munkába járás, pl vidékrõl... És ennek felügyelése miatt kell elvileg a menetlevél. Nem nehéz egy ilyet megírni, nem is kell vezetni a megállásokat, kilométereket, indulási érkezési idõket, ez valójában senkit sem érdekel /persze ha a cég nem írja elõ külön/, í³gy ezeket kell felsorolni + aláírás a végére:
a) a szállítóeszközre (rendszám, teherbírás vagy a szállítható személyek száma),
b) az üzemben tartóra, a gépjármûvezetõre (üzemben tartó vagy tulajdonos neve, adószáma, telephelye, gépjármûvezetõ neve), valamint
c) a rakományra (a szállítmány megnevezése, mennyisége, származása) és a megtett kilométer-teljesítményre vonatkozó adatokat tartalmazza."
Nem kell tehát vezetni, mikor ugrottál át vele a szomszéd utcába, mindig kitöltve azt a sok szar rubrikát, amit a közismert nyomtatványban elvárnak. Végére esetleg odanyomtathatod a törvény azon részét, amely elõírja, hogy nem csak a nyomtatvány használható, és a rendõrtõl sem kell lehetetlent kérni, hogy nézzen utána 😄
ha céges, akkor menetlevél KELL
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ne keverjük a szezont a fazonnal...
a szállítólevél árúhoz kell. én pl a melóhelyemen vettem raklapot tûzifának. arról is írtunk szállítólevelet, ha megállítanak a singálók, igazolni tudjam honnan van.
amire te gondolsz a menetlevél, és nem kell szgk-ra.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
http://kobcenti.hu/index.php?option=com_ezautos&task=detail&id=59&Itemid=
egy Mercis ficsur mondja meg a frankot? hat ejnye 😛
Azért a havi ezres esetén két év után 4,3 millába kerül a cucc, kérdés azért milyen árkategóriás autót kapsz 😊 ha mondjuk 8-10 milla lenne, akkor okés, mer ennyit még értékébõl is veszíthet..
respect to the man in the ice cream van
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
és akkor valamennyit visszakap az addig befizetettbõl, vagy semmit, és bérautó feelingje van?
azért más világ amerika, még mindig.