Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátul a talaj már egyáltalán nem éles, de annak ellenére az út végig éles.
úgyhogy szerintem ez ps.
:3
Anno erre a kocsira is mindenki fröcsögve kiáltotta hogy fotosopp, aztán amikor kiderült hogy nem az akkor persze nagy csned volt..
Nem kéne elfelejteni hogy a fénnyel, színekkel és formákkal való játszadozás kicsit "régebbi szakma" mint a fotosoppolás.
Ez pedig a közeli jövõ, azárt nem semmi hogy 2 elektromotorból és egy kis dízelbõl létrehoztak egy olyan kocsit, ami olyan menettulajdonságokkal rendelkezik mint egy M3-as BMW, és mellé nem zabál be 15-20 litert.
DJ RX7: nincs ott semmi photoshop, csak bivalyerõs kék LED a rácsokon...
\"If in doubt, flat out!\"
A FCX pl rettentõ egyszerû szerkezet ehhez képest. Ebben max az elektronika mehet tönkre, az meg már a mai autókban is jóval megbízhatóbb magánál a belsõ égésû motornál. Szóval szerintem ez nem lesz akkora gond.
A három motor együtt 365 lóerõ és 800nm forg nyom. leadására képes, 4.8 alatt gyorsul 100-ra, viszont amikor nem nyomjuk neki 3.7 l-es fogyasztással is beéri.
Persze mindez csak koncepció, de ezekkel a technológiákkal tuti találkozni fogunk még...
nem kene mas neki csak megjobban leultetni es nagyobb doles a kerekeire es nagyon veszett lenne 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Már nem egyszer "kicsit félelembõl" csikorgó gumikkal álltam meg a sárga jelzésnél nehogy "véletlen" kapják egy magyarországrészvényt bünti formájában.. az gyalogos megcsak néz hogy mit csinál ez a hülye autós...:-S
Készülget a gép lassan, de biztosan..
képesek megindokolni, hogy miért is szabályos a sárgán való áthaladás büntetése! Egyrészt, szerintük videó + JÁRMÛ-DINAMIKAI számítás segítségével. Na most a kis brémet számolgassa pár rendõr jármû-dinamikailag, hogy akkor én most meg tudtam volna állni, vagy sem. Annyi rohadt sok dologtól függ ez, környezet, a seggedben haladó másik autó!, nem utolsó sorban reflex. Már látom mikor mindenki fékez a zöldnél, hogy na vajon átvált? ekkora hülyeséget komolyan mondom, és úgy látom senkit sem zavar igazán. És akkor jönnek a külföldi példával, mert az mindig megy, mással dobálózni, de arra nem gondolnak, hogy ott valami jelzés csak van már a kurva zöld elõtt, egy számláló, villogó zöld vagy valami. OMG.
DE megindokolták a police.hu-n: kiemelt szöveg. szééép, kiemelik a számukra lényeges dolgot, ez alapján valóban büntethetõ, de úgy tudtam, a szöveget egészében kell értelmezni. mindegy, a rendõrkapitánynak biztos nincs meg a 100millás prémiumra a pénz, vagy a cigánygyilkos überbrutál banda csodás leleplezõinek a jutalmára. nc, megint felhúztak
.: mobilize.hu :.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ennyit errõl..
ezt azért nem mondanám<#zavart1>#zavart1>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A mai tizenévesek között népszerûek ezek a gépek, de nekem folyton a kisgyerekkorom jut róluk eszemebe, amikor télen -10 fokban lerohadt az az átkozott skoda, vagy éppen elment a fûtés a fostaliga polskiban, és félholtra fagyott a pofám egy hosszabb út végére.
Ezért sem tudok osztozni a lada imádatoddal. Egyszerûen fosnak tartom az összeset.
<#hawaii>#hawaii>
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
respect to the man in the ice cream van
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
"az aszfalton keresztbe csuszva lecsusztal egy kicsit..."
mivel a képen ott ülök e mellet az õrült mellett😄
Másrészt, lapátot a yard arcába. -.-
respect to the man in the ice cream van
Magával a szlovák rendszámmal nincs amúgy bajom (sõt, kéne nekem is).