Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

R0zs0máK
AAAAAAAAAAAAZTAKURVAÉÉÉLEEEEEET!!!!!!!!!!!!!!

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

pedóbear már fel se tûnik senkinek ? <#idiota>

ladics
vissza a jövõbe! jóféle verda!

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Csabesz6
"ismerem" a tulajt:)
Volt osztálytársam bácsikájáé.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

neevous
Já.

Csabesz6
Visontán elõször azt gondoltam, hogy õ a húgod:DDDDD

Csabesz6
igen

cement
csak növelni akarta az önbizalmadat, úgy látszik hiányosságaid vannak :D:D::D:DD

respect to the man in the ice cream van

R0zs0máK
barátnõmtõl kaptam ajándékba XDDD

autoszimulator
övé a totalhiteles?

.: mobilize.hu :.

cement
póló háh! fõ a kis arc :DDDD

Csabesz6
azapóló:)
Jó képek <#kacsint><#vigyor>

R0zs0máK
Úgy tûnik most jobb lett

neevous
Bazsónak még mindig egy rakás szar a futómûve?

R0zs0máK
Az elitek közül is a legelitebbek:

És a büszke tulajdonosok:

Csabesz6
Pont azért linkeltem, mert korrekt.

ladics
leírás odabasz de szeretem a suprát<3

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Csabesz6

ladics
rofl:D

Willi Betz
Lol XD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

LaszloLedzenyi
az a röhögés :SADAS:DA?SD:ASDA?SD<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#banplz>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

ChuckyHUN
aztakurvaannyát és klehányja a kamerát muhaaahaha xDDD

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
xDDDDDDD
BAZMEG leestem a székrõl xDDD

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

cement
1 finger... ez mas :D nezd meg :D

desigo
2 Girls 1 Cup
pfejjj
Csabesz6
<#banplz>

cement
ezen rohogok 5 perce :D:D:D:D:D
http://www.youtube.com/v/4suGKdZlEVI

Csabesz6
maki<#gonosz1>
ugyanezt tudja a citrom, csak õ alapállásban:DDDDDDDDDDDDDDDD

cement
retard :D:D:D:D

Csabesz6
Nem:D
Simson...tudom, már írták.

R0zs0máK

cement
kotegelo :DDD

SötétBarom
lol. too much comedy central =D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ferkának homér.. :D

cement
bart, vagy homer simpson kell neki?
"that's not hampster, it's hamster"

SötétBarom
Most õszintén, nem lenne jobb egy simpson, vagy egy babetta? Azok biztos nem szopatnának ennyit :D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

CSOCSO
en is ugy gondolom hogy ps.... nem az autoval van a bajom... hanem az uttal.

szvsz nagyon ganyul van belefotosoppolva a fube.. vagy valami nagyon gaz!
meg a hatterben is ultra gaz ahogy minden fa es fu eletlen de az ut meg eles. tele feher kavicsokkal.

lehet hogy nem ps de akkor is belenyultak ps el es egy csomo mindent ps el blurringoltak szejjel.
de akkor sem klappok a kep
Csabesz6
Egyébként gondoltam hogy egybõl ezen fogtok lovagolni, pedig szerintem mozgalmas sztori XD.

Csabesz6
NEM vettem...

Csabesz6
szerinted sok volt egy izzó?:D
ja bocs meg a folyadékok

cement

DJ RX7
métnem vettél inkább valami mást.

:3

GregSB
Nincs az fordítva, rosszul látod :D

Csabesz6
Citrom megszopatott ma.Egy hete kb elkezdett háromhengerezni hazafelé jövet, mondom jolvan most nem nézem meg(nem is tudnám, mivel ez "spéci"-azaz FOS- gyertyás, hozzá való gyárilag is VACAK gyertyakulccsal, amit már elsõ alkalommal elnyírtunk, olyan tré anyagból van).Szóval állt egy 5 napot kb az autó, mikor tegnap újra útra keltem vele, ugyanott folytatta.Ma megnéztük a gyertyákat (házilag gyártott kulccsal kijöttek végre), kettes hengernél hót szaros volt a gyertya.Tisztít, visszapakol, mindenhol van szikra.Fasza, ha itt vagyunk, akkor tegyük be a vadi új kuplung-bovdent.Az is megvan.Indítanék...semmi.Ez a hálátlan mocskos kurv@ ugyanezt játszotta múltkor, amikor csak ablakmosó szivattyút installáltunk.Akkor leszedtük a trafót, tök feleslegesen.A trafóból kivezetõ vezeték ilyen bütykörészésnél rendszeresen lelazul.Tök jó.Szóval hazafelé azért még az utca végén megállt, mondom anyád te mocsok, kibaszok veled.Most úgy rányomtam a pipát, hogy a büdös élet farokcsóváló állába sem húzza le onnan.
Egyébként ilyen apró szarokat leszámítva(+ egy defekt, de az totálisan az én faszságom volt, meg az amúgy se "hiba"), 3 hónap alatt lehúzott eddig 5000+ kilométert velem, egy rossz szavam sem lehet:)
-egy izzócsere
-4 l olaj, 5 l deszt víz(lyukas blokk kaland)
-egy kuplungbovden
-kipufogó rendszeres faragása(haver muterját elvittem tecskós "csak megnézem a hûtõgépet" bevásárlásra, mama 150+ kiló, hugica 80-végtelen között. nem egy alacsony autó, de persze hogy leért a hátsó dob a a betonperemre, megnyomta az egész rendszert, és eltört tõbõl a leömlõ után.nagyon frappáns hangja volt 2 héten keresztül, full rendszer nélkül.)
Most hogy megjavult, megérdemli azt a cseszett 1 flakon zûd festéket, pedig nagyon mérges voltam rá<#zavart1><#banplz>

Plusz volt egy kalandom a Fabiával, kurv@ nagy mázlim volt, és rettentõ segg voltam."Kicsit" orrtolós lett...

Ilyenkor elkezdek hinni<#pardon1>

autoszimulator
de a szembõl bal oldali tükör mér fordítva van <#fejvakaras>

.: mobilize.hu :.

Csabesz6
szerintem pont jó:)

GregSB
Az az út tényleg érdekesen néz ki, de sztem kivitték a kocsit, a többi képpel nincs bibi.

DJ RX7
meg a másik, hogy ezek a fák több métert magasak és a fotó végén látszik, hogy egymást takarják, egymásra nõttek. az autón pedig ami visszatükrözõdik, ott nem érintik egymást a fák és nem is tûnnek olyan magasnak.

:3