Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon kellemeset derültem rajta😊)))
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Nem mondta, hogy +40le lesz. 😉
Utána olvastam, szerelõ havert is megkérdeztem, mondta fele fele arányban lehet használni. Max változtatni kell az arányon. Kutas is mondott pár infót. Azért csak nem tankolgatok az autómba mindenféle üzemanyagot. Most még nem is fele fele arányban lett..
Eddig semmi problémát nem okozott, nem jött fel semmi controll világítás. Kora reggel sem indul nehezebben.
Mennyire éri meg ezt tankolni? Most 210Ft/l belõle, de ki kell mennem a városból jócskán, hogy tudjak E85-öt tankolni, így nem nagyon éri meg, max ha telinyomom a tankot.
Csupán kipróbálás céljából tettem most bele. Talán többet nem is fogok, vagy kitudja?
10%-ot meg minden benzinmotor elbír, ahhoz még nem kell gyújtást se állítani.
e85 ot keverni fele-fele aranyban vagy fullosan azt hasznalni a sima benzin helyett viszont nem jo dolog. Ehhez at kell alakitani az autod ami ugyan csak nem ket filler.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Matrica kell a fasznak, mikor két plüss dobókockától jobb lesz a kocsi "útfekvése".
😊
respect to the man in the ice cream van
1. kotródj elõlem!4 (nyers fordításban: csinálj helyet a seggednek)
2. vagy a csomagtartódat a kesztyûtartódba nyomom!!
3. oké, megveszem! -.-

respect to the man in the ice cream van
.: mobilize.hu :.
.: mobilize.hu :.
de am akk ac/karbi v hengerf. tömités?
\"If in doubt, flat out!\"
Lényegtelen ki tette.Ha adjátok alá, ne csodálkozz ha valami bekrepál.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
én csak a városban metnem vele, de ám nemvolt durva
szerintem
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
srác kicserélte a gyujtásvezetékeket és a gyujtáseloszto fedelét, franko volt...egésznap autokáztunk estefele lett gyilkolva egy néhány percig de nem volt komoly és közöm se hozzá😛 de télleg
de ez mind1, szal utána felforrt a viz, jo megvártuk utántöltöttünk ami elforrt, aztán beindult és leállt.játszottunk pár percig és végülis szivatoval tudtunk csak menni mert sima gázadásra egyszerüen meghalt ha sebességbe tettük
50 helyett 68. Nagy szopóka. Ha 67-tel megyek nincs semmi ugyanis 68-ra vannak belõve a radarok. 8000 Ft plusz 3 pont. Azért csak 8 (és nem 30) mert még nem volt semmi gaztettem.😊
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
olyan 5 hónap után kezdhetsz megnyugodni.