Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tök idegesít hogy a középkonzol nem szimmetrikus, hanem kis szögben a sofõr felé néz :) Biztos komfortosabb de zavar.

cement
matt lakkos berakast szerintem lehet kerni a bombibe is, a GLK meg az uj E-Class kubista formavilaga nekem nem bejovos :\

respect to the man in the ice cream van

I.C.ram
...bár a GLK-é jóval szûkösebbnek hat, de valahogy szebb, szerintem.
I.C.ram
Ez tényleg nem csúnya, de azért olyan kifejezetten szépnek se mondanám. Nekem még mindig a GLK belseje tetszik a legjobban a matt faberakásokkal. :)
GregSB
+1

Szépnek szép az új, de dögunalmas az elõzõhöz képest.

A belseje viszont mindent visz, nekem legalábbis a nagy trió új kocsijai közül a BMW-k belseje tetszik a legjobban.

+ galéria

Csabesz6
"Nagyapaaaaa!!:D"
?:)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

idõsebbnek nézel ki a korodnál

cement
(L)(L)(L)
http://www.youtube.com/v/g9oxAckBkws

Csabesz6
Jah és a Zsigulátorból végre kint van a motor+váltó:

Nagyapaaaaa!!:D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
1.2 OHV, gyilkos 3K blokk:D

Csabesz6
Driftnek koránt sem nevezném azt amit sikerült összehozni:)

Magnumrolcsi
nem lassítottunk.. te balfasz
Jó szórakozás.

<#kuss>
DJ RX7
egykettes ohv
<#vigyor>

:3

maffioso
milyen motor van abban?

\"If in doubt, flat out!\"

Csabesz6
Ott a "~" jel,Érzésre megvannak a lovak:).
Viszi a 828 kilót (amilyen korrdált szegénykém, lehet hogy van az 820 is), nekem egyelõre elég<#vigyor>

cement
69 hany eve volt? :D

Csabesz6
Hohó, jó móka ez a ~69 ló a hátsó keréken.Csak egy kis nedves aszfalt kell, meg clutch kick.Eszement jól érzem magam:)))))

Oldalról furcsák az arányai, de amúgy szebb lett mint az eddigiek.
cement
deszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
ez egy felfujt 3as baszki

miert utalja mindenki a mostanit? sztem kurvajo

I.C.ram
Jobb mint az elõzõ sokkal, de ez a tintahal (vagy ha úgy tetszik pöcs) formájú lámpa már az X3-ason is gáz volt.
bency
Szep!

:) Semmi okosság :P

GregSB
Itt az új 5ösbömös

céget kell alapítanod, vagy német állandó lakcím kell hozzá, ahogy én tudom

I.C.ram
írtam nekik.
cement
olvasd el vagy hivd fel oket holnap nemtom valszleg igen

I.C.ram
de itt céget is kell hozzá alapítanom, nem?
cement
"Használt autókra is érvényesek a kedvezõ adó terhek!"

I.C.ram
ezt megtaláltam én is, de itt nekem úgy tûnt, hogy csak új autóval foglalkoznak.
cement

I.C.ram
Nekem a német szimpibb valahogy. Ne valószínû, hogy a németeknél komolyabb változások lennéne, a szlováknál meg ki tudja... Aztán jól megszívom.

Tudsz esetleg olyan céget, ami német rendszámra szakosodott, és tudok tõlük kérdezni?

Használt autóról lenne szó mindenképpen.
cement
szerintem szlovak rendszamot egyszerubb elintezni, vannak az ugyintezesre szakosodva cegek. minden olyan auton erdemes eljatszani ami nincs magyarorszagon beregisztralva es regadot kene fizetni. pl nemet hasznaltauto

I.C.ram
Tud valaki valamit errõl a nemétrendszámos dologról, hogy hogy mûködik? Csak új autónál lehet bejátszani?
SötétBarom
<#eljen>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

pszihopata

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

I.C.ram
Na így már értem, mi a poén :D Ez tényleg az :D
Csabesz6
Mondjuk így szemlélõként, meg kell mondjam hogy IGEN AZ!:D

Csabesz6
és ez szerinted humoros?

cement
te idiota ez az ugy szorakozas. nem feszitenek ki semmit csak ugy csinalnak, es az autosok lelassitanak mert azt hiszik tenyleg ki van feszitve valami... http://www.youtube.com/watch?v=rrs7Z8FRQeQ

Magnumrolcsi
Nem tudom mit hittek, kocsi után kötöttem volna õket. Visszapillantóban láttam, ahogy átszalad a srác a csajokhoz, majd vissza... Markukat is szétvághatja az a szar. Nemhogy nyomnák otthon a grupit, vagy kockulnának.

I.C.ram
Nem értem, ebben mi a poén? Azt hitték megfogja majd az autót? Vagy mi?
Csabesz6
Az ilyet 1 hétre bezárnám egy új Loganba "kussolsz és szagolsz" parancs kíséretében.Állítólag kellemetlen szag van benne.<#finom>

Magnumrolcsi
Kb. egy órája jöttem hazafele kocsival, elõttem megy egy Yaris, mentünk pár métert és látom két oldalt kamaszok állnak. Jobb oldalt két csaj, balon meg egy srác. Na szerintetek mivel szórakoztak? Valami zsineget feszítettek ki a két oldal közt. Yaris szépen átment köztük, zsineg végét fogó srácot meg majdnem elrántotta, két csajt meg az út felé(elém). Kíváncsi vagyok a rendõrkocsival is eljátszották, az is ott ment el..
Jó szórakozás. <#ticking>

Csabesz6
of korsz:)

http://www.youtube.com/v/Oy73wPYkPr4&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"

R0zs0máK
25 éves technika winz :))))

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Csabesz6

Csabesz6

I.C.ram
Kedvencem a "felújító spray".