101020
.
-
#83637 Nyugodtan jöhetsz:)
Akár Caláddal is!:D -
#83636 azt viszont kétlem, mert megyek ki angliába határozatlan időre :DDD na mind1 majd máskóóóó -
#83635 a kis bordóval elmegyek én is.
az is corolla -
#83634 Corolla Club Hungary rendezvény volt:)
guglizz rá a klubra, lépj be, és a kövin már ott leszel;)
Augusztus elején a Szajki tavakhoz megyünk 3 napra, eddig ez a terv.Többit a klubban:) -
#83633 ez valamiféle toyota talalkozo volt, latom walaki is volt. faszé nem szótatok???????? -
#83632 -
#83631 Jah, azééé vagy akkora, h alig férsz el a verdában... :D -
#83630 :D -
#83629 azért a távolság jól áll mindkettőnek...:D -
Csak a zaba:DD -
#83627 hiába a tisztelet az öregeké!:)
ejj.. ha meglesz a 37'-es steyr baby-m -
#83626 Jaja ritka, és hátulról szerintem kicsit bután is néz ki:D.Mondjuk állapotra irigylésre méltó.A két TE71 és a Hacsik is marha korrektek voltak.Az A6 kasznis, 3T motoros Carina pedig maga a tömör gyönyör.
Enyém volt a legöregebb, a Liftback '78-as:)
Mi vezettük a konvojt:P -
#83625 az a liftback corolla baromi ritka
látom ti ketten vagytok a rangidősek -
#83624 Szépek! -
-
#83622 hólifákk! Sztem állat verda...
Bár osztom, hogy jobb sajátkezűleg felújítani, de romhalmazt meg nehéz elkezdeni... :D -
#83621 Most az én módszereimre célzol?Köszi, nagyon kedves vagy:DD -
#83620 Már mióta eladó....
Sajnos engem nem érdekel olyan autó, ami már kész:)
Ahogy Karotta mondta anno: "engem a szopás része is érdekel, nem csak a sperma íze a számban", vagy valami ilyesmi:DDD.
Amúgy gyönyörű, mindig is bejött:) -
#83619 Már láttam.Hál' Istennek, ő ANNYIRA nem gyere be, így könnyebb elviselni hogy nem az enyém:) -
#83618 egy példa:
a legtöbb haverom külföldön dolgozik síszezonban-tehát egy fillért nem adózik itthon,majd a nyárra hazajön és felveszi a munkanélküli segélyt és feketén dolgozik
tehát 0 bevétel és a magyar állam még ki is pótolja a pénzét -
#83617 "/hogy honnan nyirbáljunk arra lenne nekem is ötletem" -
#83616 nemkéne indokoltnak lennie a több lopás=több adó elvnek, és nem mindenki ugyanolyan... -
#83615 arra nekem is,azt hagyjuk,ha te ülnél ott már neked sem lenne
a bevételi oldalról volt szó,arra bezzeg senkinek sincsen -
#83614 ? -
#83613 "így is az államcsőd szélén lavírozunk,tedd hozzá hogy honnan pótolnád"
pl? lenne ötletem, amennyi állami pénz elfolyik zsebebekbe, azok simán kitennének nemis keveset, de ne politizáljunk... -
#83612 Pölö Szlovákia ugye. -
#83611 ez a külföldre utazgatás benzinért max olyannak éri meg aki kurvára ráér,meg kocsikázni akar
én sosem nézem hol mennyi,200-500 forintért nem variálok oda megyek ami útba esik
gázüzeműt az istennek nem venne senki,inkább itt fillérezik a fórumon-
-
#83610 off:
főleg azért vagyunk ilyen szarban mert az állam kevesebb adót szedett mint amennyit költött
ezt is be kéne látni,meg azt hogy az itt kiesett bevételt pótólni kell valahonnan
mindenképpen te fizeted ki
így is az államcsőd szélén lavírozunk,tedd hozzá hogy honnan pótolnád
/hogy honnan nyirbáljunk arra lenne nekem is ötletem,egy felelős választó programokra szavaz nem szlogenekre/ -
#83609 ezzel a külföldi tankolással csak egy bajom van,nagyobb távolságnál,az amortizáció+idő+szarakodás a határon(még ugye az ukránoknál)főleg egy átlagos üzemanyag tankkal.szóval mindenképpen érdemes megnézni hogy tényleg megéri e,nemcsak üzemanyag viszonylatban
Itt a környéken anno(8-9 éve mielőtt rászálltak a "beszállítókra " :D ) ment az ukránozás nagyban-kicsiben.szóval akkoriban azért az ukrán üzemanyag ölte az autókat.a jelenről nem tudok beszélni mennyit javult vagy sem -
#83608 az EU előírja,hogy mennyi lehet az üzemanyagok adóján a minimális adó
itthon max azt tudnák csinálni,hogy ezt az adó mértékét mindig a minimális értéken tartják
persze eszükben sincs... -
#83607 Azért mondogatom az EU-t, mert EU tagok vagyunk.
Szerintem az állam van abban a helyzetben, hogy adót csökkentsen? Így is már valami 6-7%-nál van az államháztartási hiány. -
#83606 Értem én, csak azt nem, hogy minek példálózol már megint az EU-val...itt valamit te nem értesz. (senki nem beszél itt áfáról, stb. ...)
A magyar üzemanyag árakról volt szó, és a hozzá tartozó magas adóról!
(itt az elején írtad is, hogy a magyar állam tudná ezt csökkenteni esetleg valamilyen formában)
Eddig tiszta, majd elkezdtél az EU-ból példákat venni, így íram én is egy egyszerű példát... -
#83605 Ezek szerint, akkor nem értetted, amit írtam.
Attól még, hogy az EUban 5x annyi a minimálbér, az nem jelenti azt, hogy az adók mértékének 1/5-öd részének kéne lennie az EU-s szinthez képest is.
Ez kb olyan, hogy a németeknél most 19% az áfa, akkor nálunk kb 3%-nak kéne lennie az ÁFÁnak, mert a németeknél átlag 7x annyit keresnek az emberek.... -
#83604 Nem is mondta senki, hogy a minimálbérhez igazítják....te jöttél példálózni az EU-val, pedig a magyar üzemanyagárról volt szó. -
#83603 és? Világpiaci árat nem a minimálbérhez igazítják. Az adók mértéke pedig általában %-os szokott lenni, tehát a világpiaci árból származtatott az adó mennyisége. -
#83602 Igen,de a poen az,hogy akkora sult parasztok vezetik az 5-os BMW-t hogy faj latni,a cigany is BMW-vel jar,csak annak nem futja uj 5-osre,jar a regivel,vagy a klasszikus W124 mercivel :D -
#83601 Az EU-val minek hasonlítgatjuk????
A minimálbér a magyar 4x-ese kb.... tehát nincs miről beszélni. -
#83600 nyilvánvaló, hogy sokkal nagyobb a szakadék a szegények és a gazdagok között. azért látni ott annyi audi-t meg bmw-t és társait. -
#83599 Hat en itt elek Romaniaban,es kurva sok,de kurva sok X5,X6, es szarasig tele draga luxusauto-t latok,hallod amennyi sznob van itt,pffff! -
#83598 ésnahogy hallottam azt mondják az ukrán benzin nagyon szar. román-ról nem tudok nyilatkozni. mi autónk még nem ívott csak magyar benzint, de pl. haverok mondták, hogy magyar benzinnel sokkal jobban húz az autó és a motor is.