101020
.
-
#84157 Sok primitív a hozzászólásoknál szerintem azt se tudja milyen kocsiról van szó:D -
#84156 1. hegesztve
2. flex
3. bontó -
#84155 úgyértem, hogy beleheggesztve. -
#84154 sziasztok!
régóta követem a fórumot, és most kérdésem lenne. (tulajdonképpen nemtudom, melyik topicban kéne feltennem)
4 ütemű, kombi trabantunkban szeretnék ülést cserélni. a vezetőoldali ülés sajnos heggesztve van, de elég kényelmetlen, főleg a háttámlája.
szóval, lehetséges módszerekért fordulok hozzátok, hogy mivel lehetne kiszedni a "gépjárműből" azt az átkozott ülést, illetve, hogy hollehet beszerezni valami normálisabb félét (anyósüléshez is). Vatera? Bontó? Sajátkézzel beleeszkábálni, vagy elvinni valami "szakértőhöz", ill. ki ennek a szakértője? kicsit megszaladt a ló. elnézést mindenkitől. -
#84153 NSX-R & F430 -
#84152 N2 FTW:))) -
#84151 Bocs -
#84150 ne vedd a lapot ... :C
amúgy se ülnék repülőre csak emiatt -
#84149 O.o Az igen -
#84148 20k apa, és gondolkdj el még egyszer azon, amit mondtál;) -
#84147 Szerintem 4 lemezfelni többet ér ennél :D -
#84146 mer ha ezért 5knal tobbet adsz akko hulye vagy :D -
#84145 Mi számít annak?:D
Mé' akarsz pofozkodni? -
#84144 remélem szarér hugyér veszed különben pofon lesz :D -
#84143 Én Tökölre megyek, ha már megyek XVII. kerületbe a felnikért, leugrok megnézni az edzést:)
13" BBS Mahle -
#84142 apropó hétvégén babod,asszem csapatunk egyet triállal:D -
#84141 Még szép!:D -
#84140 csak a körlámpás olajkályha /hdj60/ :D -
#84139 tényleg,vajon miért?
bezzeg a jellegtelen q7 vergődését egyben láttuk -
#84138 Jaja, akkor jöhetne egy Landcruser, többet ér mint egy SUV:) -
#84137 mindenki az éppen aktuális élethejzetéből indul ki és attól nehezen vonatkoztat el
én is természetesen,de adódhat-/szerencsés esetben/ úgy hogy cibálni kell valami hobbyjárművet arra meg kell az önsúly úgyhogy a suv arra végülis tökéletes -
#84136 Egy petákot nem tennék le érte.Vágod:D -
#84135 szerintem meg letisztult és nem erőltetetten csicsás mint az acura
kurvára nem befolyásol a környezetem,én a régi japán nagyvasakra gerjedek meg az olasz formákra
sőt az sem befolyásol hogy japán kocsival járok,téged sem?
-
#84134 nekem pl jobban tetszik a q7 formailag.de akkor se vennék egy suvot se:D -
ZsirosKenyer #84133 Most őszintén. Mennyire eszméletlenül jellegtelen és unalmas ez a Q7?
A Cayenne-ről ne is beszéljünk. A porsche szégyene.
A legtöbb európai azért van elájulva tőle, mert úgy nősz fel, hogy a környezeted bmw-merci-audi-ra nevel.
Az amcsik ilyen szempontból sokkal objektívabban látják a német auókat.
-
#84132 Kár,hogy az Acuránál 2X is megvágták a videót... -
#84131 azért ha az mdx jobban fogy mint a cayenne v. q7 még nem jelenti azt hogy az tetszik az embereknek
nomeg az usa ízlés kb. annyira mérvadó európai szemmel mint a japán:D -
Borg #84130 Én inkább Legendet vennék SH-AWD-vel :)
És abból sem a facelifteset. -
ZsirosKenyer #84129 elsősorban külső alapján választunk az életben mindent.
-
#84128 Szerintem sem gáz, de design szempontjából mennyire mérvadó az amcsi piac? -
ZsirosKenyer #84127
pedig sokaknak tetszik :) -
#84126 Jó lesz az 8-9 milliónak is. -
#84125 'Nincsenek nagy elvárásaim egy új autónál"
-ha egyszer az életben bármelyikünk letenne 20 millát egy ilyenért,szerintem joggal elvárható lenne hogy ne úgy nézzen ki mint egy 5 milliós kínai suv -
#84124 Nincsenek nagy elvárásaim egy új autónál, nekem ez bőven megteszi már.Nekem pl a Caddilac CTS is tök tetszik, gondolom nem kell indokolnom, hogy miért:) -
#84123 kb. ilyet flexelnek a bukaresti hülyegyerekek a daciára:D -
#84122 na ne már,odabaszták az az ocsmány hűtőmaszkot rá,mintha egy parasztgyerek hajlította volna savállóból -
#84121 Szerintem pofás. -
#84120 nekem nagyon "absztrakt".főleg a front részen középen is látszódó él.láttam már ilyet más autón is (talán opelen),olyan hatása van mintha megcsinálták volna az autó egyik felét tervezéskor majd a tükörképét és elfelejtették középen összedolgozni -
ZsirosKenyer #84119 nekem nagyon bejön, én ezt venném :) -
#84118 ne mond azt hogy nem szép?