Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ezt hogy bírjátok? Komolyan, ha esetleg teljesen bedugul a menet, úgy, hogy nem lehet elõzni km-eken keresztül mert jönnek szembe, még akkor is azzal szoktam szórakozni, hogy lelassítok-kigyorsítok, lelassítok-kigyorsítok. Nem tartom magam részer hülyegyereknek, csak egyszerûen tapad le a szemem a fix 90-es tempótól. És akkor ehhez még tempomat?? kösz nem.
eddigi tapasztalataim alapján nem jó semmire. Beülsz, dideregsz, ráküldöd az ülésfûtést csutkára, pillanatok alatt 2L izzadság távozik a seggeden keresztül, de közben a mellkasod még mindig jéghideg. Akkor már inkább állófûtés.
üllllés?XD
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
fasza a tempomat, de néha volt, hogy az elalvásközeli kómából pofoztak ki éppen az unalom miatt... :)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Amire nem gondoltam volna hogy kéne amíg ki nem próbáltam: tempomat. Az egy dolog hogy nagyon kényelmessé teszi a hosszú utakat, de az üzemanyag fogyasztásra is iszonyatosan pozitívan hat. 1.6-os benyás Golf VI-al tettem meg egy 140km-es tripet nemrég, és nem hittem a szememnek. Országúton mentem leginkább. Nagypapás stílusban 5.8(!)-as fogyasztást tudtam produkálni(nem ez nem csak a pillanatnyi adat volt, hanem bõ 45 perc vezetés utáni adat). Normálisabb tempóval pedig 6 és 7 liter közé esett a fogyasztás. És ez nagyrészt a tempomatnak köszönhetõ, rengeteget számít hogy nem te adogatod / veszed el állandóan a gázt hogy tarts egy bizonyos tempót.
Szóval nálam instant get lett a tempomat, annak aki nem csak városban rohangál hanem néha megtesz hosszabb utakat is annak isszensöl kiegészítõ SZVSZ.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
esetleg, kocsitól függõen egy tolatókamera, mert ültem már pár kocsiban (legdurvább ebbõl a szempontból IS a CL merci volt, ott hátra konkrétan nem látni ki), ott azért elkel az ilyen :)
.: mobilize.hu :.
ABS
ESP
kényelmes, de azért viszonylag feszes futómû
automata klíma
seggfûtés
navi
rádió
soklégzsák
erõslámpa
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Távirányító, központi zár
Elektromos tükör (szintén szenvedés buzerálni egy manuálisat)
Ablak (lentebb írtam)
Klíma (nyáron több órás utak tortúrává válnak, ha nincs)
ABS
Ami kurva jó, és kéne:
Kanyarbanézõ lámpa
Ülésfûtés (legatomabb)
Gyári navi (mert pengén néz ki :D)
Fasza hifi (alap)
Automatikusan sötétedõ belsõ tükör (csodálatos ötlet)
Tempomat
Állófûtés
Minden más kimeríti szerintem a PVK fogalmát. :D Sávelhagyásrafigyelmeztetõhang, segglégzsák, esp, 6 zónás mutlimédiaklíma, betolatokhelyetted(TM), parkolóradar, meg ezek haverjai elmehetnek a pék faszára <#idiota>#idiota>
nem is kell semmi más, csak ABS, elektromos ablak, meg klíma aztán csá.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
mi ebben a nem életszerû?
félreértés ne essék, elmehettem volna sokkal drágább kocsiig, de pont amiatt nem mertem, mert fosok az elektronikai dolgok meghibásodásától.
a mostaniban is van, de jóval kevesebb...
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
egy vadi új 50 millás s-osztály pl. azzal szórakozik hogy kizavarja a gazdit a kocsiból mert rablást észlel állandóan
/tulajtól tudom/
amikor keresztben áll a fõúton letiltva trélerre várva milyen már?
különben a delphi hibázott és nem a merci
Unokatesóm 3 hete vette át a vadonatúj BMW 330xD-jét, és már rángat a motorja néha...
Thrash \'Till Death