Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

respect to the man in the ice cream van
köszi...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Engem ez addig nem zavar, amíg a végeredmény szép, és itt ez a helyzet 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
modern autóipar=boring
Ez csak koncepció, de fél éve kikerült a netre egy koncept rajz az új Passatról, ami igencsak hasonlított erre. Szal nagy eséllyel hasonlóan fog kinézni az új Passat. Ez viszont Golf méret, szóval lehet a Jetta is ilyesmi lesz. Ja és tetszik! 😊

respect to the man in the ice cream van
Jelenleg a legszebb kocsi a kategóriában SZVSZ az új Astra. Az kívül-belül, minden szögbõl szépre sikeredett.
Így is elég fájó nekem, hogy olyan típusokat is cigánymercinek hívnak, amikben jó eséllyel soha nem ült cigány. Pl a W116-os vagy a W114-es coupé, stb.
Szegény Merci arról nem tehet, hogy olyan rohadt masszívra tervezték a 23-ast, hogy még a cigányokat is ki tudja szolgálni. Ez egyben erény és átok is.
sedan fara, és oldalról még jól is néz ki. elejét kéne kicsit változtatni.
:3
\"If in doubt, flat out!\"
Amúgy meg már alig látni 23-as Mercit cigányok segge alatt. Egyszerûen annyira leszarnak mindent, hogy még az is szétrohad alattuk.
\"If in doubt, flat out!\"
Cadillac Escalade, stb nagy batár SUV-ok ezerszer nigrósabb autók.
Nekem az EVO annyira nem jön be, mint a W124 coupé.