101020
.
  • Csabesz6
    Höhh..izé
  • pszihopata
    pedig hamarosan az audi odabasz,úgyhogy jobban járnak ha elkezdik vadászni a dízelszakikat:D

lehet hogy egy dízel lambóval
  • GregSB
    Pff, dízel Ferrari. Arra várhatsz :D

Előbb lesz elektromos, vagy hidrogénes.
  • pszihopata
    megvárom a dízelt:XD
  • neevous
    Tetszik.
  • pszihopata

végülis tök mindegy,mert az átlagmagyarnak mire összejönne a pénz egy ilyenre addigra már úgysem kell neki:D
  • Csabesz6
  • Magnumrolcsi
  • kemszi2
    nem tudok mit hozzá fűzni ...szerintem pont azt veszik el amiért ezeket megvették
  • ZsirosKenyer
    tessék, itt a vég. basszátok meg.
  • Csabesz6
    Értem, nem tudtam hogy motorbicciklikre (:D) gondoltál.
    Nem kell Golfos vidi, mondtam már hogy értem, csak engem hidegen hagy;)
    A halálba leforgó, zérű nyomatékú sor4nél pedig nincs számomra kedvesebb
    wftsről pedig nem tudok
  • pszihopata
    na ja,de az a helyzet hogy ez az élményautó nekem igazán nem játszik
    kijön abból egy E 400 cdi

ha tekerni akarok ott a motor
  • pszihopata
    én azt is tolerálom aki wfts ladát ekecsel

de példul ha visszafelé ő szarozik egy dezsőre azt már nem
  • SötétBarom
    A megoldás pofon egyszerű:

Eladni az S2000-et, és az árából vásárolni egy MX-5NA-t, meg egy 99'-es A6 2.5TDI kombit.

• pszihopata
    a sornégy vs. v2-t én motorra értettem
    :D

/5-10 motorral szoktunk állatkodni,én a 4. sornégy után áttértem a v2-re
    egy szerpentines előzgetős hajtásban a v2 verhetetlen 2/3-ad lóerővel is/

már sosem vennék sornégyet hiába mutat jól papíron

csak példának említettem,mint hogy az s2000-es is hiába pörög 9000-ig a mindennapokban ez inkább hátrány

erről beszélek
  • I.C.ram
    Valamiért Veterán autós és melegfelvonulásnak olvastam :D Igen, tudom, látens buzi vagyok :D
  • Csabesz6
    Ugyan már...

"negyed mérföldön kurva jól hangzik mikor üvenghangon pörög a sornégy és tol rendesen,de a mindennapokban egy szerpentinen kiugrani lehetetlen velük"

Ez vicc:) Ki lehet azzal ugrani, csak nem a Chevy Sparkokból kell kiindulni.
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=rCIvk4Tmu8A]"Fis fos" sor4 szerpentinen.Ezeknél "funabb" számomra meg úgy sincs:) [/URL]

És ne gyere azzal hogy nem széria, meg stb. mert nem erről volt szó.
    Engem akármelyik kicsit is erős benzines jobban felvillanyoz, mint bármilyen atomerős dízel.És mondtam már, semmi bajom velük.Csak kiállok a benzinesek mellett.Ja, és a visszaváltogatásnál nincs is jobb szórakozás.
    Uff:)
  • Csabesz6
    Szerintem nem volt, de majd ő megmondja:)
  • Tufa
    Walaki voltál tegnap tökölön?
  • SötétBarom
    Ennél például simán tudnám ignorálni, hogy dízel. :D
  • pszihopata
    nem értem mért baj ha van dízel sportautó,akinek nem kell az vesz benzinest
    wankel is van,színesebb tőle az autóipar

elméletben mindenki olyan könnyen dobálózik a pénzzel,mintha egy wrx tulaja szarná a pénzt 4 liter 100-on az akkor is pozitív és fogadjuk már el hogy van akinek a mozdonyfíling jön be
    például nekem és szarok rá hogy 2000-el előbb váltok el ott használom ahol rendesen tol

a turbó benzines karakterében aztán mi az a kibaszott különleges?-ugyanmár
    a szívó benzines zsebrakéták nyomatékszegény motorja meg végképp nem olyan amiért annyira oda kell lenni

motorban is a v2 már rég befejezte az előzést mikor a sornégy még pakolgat vissza hogy egyátalán neki tudjon állni

negyed mérföldön kurva jól hangzik mikor üvenghangon pörög a sornégy és tol rendesen,de a mindennapokban egy szerpentinen kiugrani lehetetlen velük
  • CSOCSO
    hat itt amcsiban az e85 olcsobb mint a legszarabb benzin. A dizel meg dragabb mindennel. E85 el az a baj hogy nem tud az ember vele ugyan annyi km et menni mint benyaval. Es beszeltek rola hogy siman lehet vezetni ethanollal csak a baj az hogy az autod kompjutere a sima benzinre van belove ( ezert felesleges a legjobb benzint tolteni az ilyen autokba) es az ethanol meg kitudja mit eszik szet az autodba ( gumi csovek stb.)
  • Csabesz6

Sajnos pííz beszél
  • Csabesz6
    Nekem semmi bajom a dízelekkel, amíg nem Imprezákat kezdenek "korcsosítani".Mondom, elismerem, de nekem nagyon nem illik bele a képbe. (Ahogy a dízel GT-k sem, a Le Mansi TDi-k sem, ahogy a WTCC-ben sem.)
    Tudom hogy fasza, meg szuper, meg hiper, csak én nem kérek belőle.Persze ők nagyban leszarják, és addig én is őket, amíg van benzines:)
    Dízelből vennék egy 2.2 szívó Crownt, aztán szevasz.Nem eszik sokat, cserébe nem is megy, de nekem nem is arra kéne.
  • Csabesz6
    Nem érted hogy más a gond ezzel?:DDD
  • Szabi1991

• kemszi2
    egy ilyen autót ne azért vegyen már az ember,hogy aztán sírjon a benzin ár miatt
    legendás autót miért kell lealacsonyítani. az 1.6 turbo jó egy kis gépbe pl:207,de nem egy imprezaba ,akkor csináljanak egy kis testvért neki aztán annyi.mi következik ezután,csak első kerékhajtást fog kapni? nincs bajom a dízellel ,apámnak is az van,szeretem én is.de már látom ahogy a imprezások váltanak 4500-5000-nél ,mert vége van a motornak,egy benzinest sokkal jobb érzés kipörgetni a pirosig mint egy dzíelt
    szóval a lényege az egésznek,miért kell a hagyományt megtörni?
  • I.C.ram
    Kösz
  • mycso
    De.
  • bardocz
    E85 már nem 85%-os etanol-benzin keverék?
  • TaRka0107
    Jogos
  • neevous
    Okosodj:).
  • DJ RX7
    volt már itt róla vita. szvsz ha jól emlékszem megbolondítja a motorvezérlőt (computert). szóval csak nagyon óvatosan.
  • I.C.ram
    Akkor egy 2009-es autóba mehet gond nélkül keverve, ugye?

Kösz!
  • mycso
    Igazából autófüggő...illetve attól függ, hogy mi a célod vele...
    benzin-etanol 60/40-ben szinte minden autó elmegy télen-nyáron, viszont így jó időben akár tiszta etanollal is elmehet (pl suzukit már láttam átalakítás nélkül tiszta etanollal). Haveron f astraba 50/50-be nyomta.

Igazából ha a környezetvédelem a cél, akkor meg kell csinálni az átalakítást aztán mehet télen-nyáron tiszta e85, más előnye mint az előbb írtam nincsen.
  • I.C.ram
    Milyen arányban érdemes e85-öt tölteni?
  • pszihopata
  • pszihopata
    engem csak az zavar hogy élből fikázzák a dízeleket

én nem mondom hogy jobb lesz az impreza dízelben,de ha a subaru aki fél évszázadon keresztül csak benzinest gyártott most a dízelek felé kacsingat az nem hiszem hogy véletlen

a common rail technológiában még rengeteg a tartalék,elég a lemans-i versenyeket megnézni

ez alapján simán ütőképes lehet bármilyen sportautóban a dízel

arról nem beszélve hogy 2 haverom kocsijával párszor autóztam,a kompresszoros clk-t lazán picsánveri a 2.2 D accord a nagy négyajtós kényelmes kasznival

arról nem beszélve hogy hangra belülről ember meg nem mondja hogy melyiket milyen motor hajtja még a karakterük is szinte tök ugyanolyan
  • cement
    a benzinkútnak nincs is kormánya hogy vezeti ne kamuzzámá
  • TaRka0107
    A dízel 13 forinttal olcsóbb mint a benzin:D:D Végre okoskodhatok!!
    (fater benzinkút vezető:D:D)