Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokszor hallom, hogy egy eljárásban nem tudják megállapítani biztosan, hogy a tanúk igazat mondanak-e.
Miért nem használják a hazugság-vizsgálót?
Vagy már megállapították róla hogy nagy a szórása?
Bizonyára mindenki tudja a városban mennyire hiteles forrás a hely 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Taxis + borász egyszerre. <#zavart1>#zavart1>
.: mobilize.hu :.
respect to the man in the ice cream van
][ ВАЗ ][
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Hóba mondjuk tényleg kár volt vinni
\"If in doubt, flat out!\"
Kíváncsi vagyok hogy a BMW fog -e reagálni erre, elvileg nem kis összegeket ölnek az X (összkereses) BMW-k marketingelésére, külön sajtóeseményeket szerveznek minden évben finnországban újságíróknak, akik mindig a legújabb kocsikkal tudják csapatni a mostoha körülmények között. Erre a világ legnézettebb autós mûsorában ilyen övön aluli módon beégetik az egész X bradet 😛
Tudom és valószínûleg õk is tudják hogy a Top Gear soha nem volt egy komoly mûsor, de nem lepõdnék meg ha erre lépnének valamit...
Nyilván poser autó, de ez a teszt minden volt, csak nem fair 😊
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Én elakadtam mondjuk a lámpáinál 😊
Imádom Clarksont.
Ezek arra jók (feltéve ha túléli az emberfia), hogy kurva sokat TANULJON belõle az ember😊
lazíthatnál kicsit túl feszült vagy!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
nem azért posztoltam be az elõzõt mert annyira extrém szitu volt, egyszerûen témába vágott, mert én is éreztem már olyat mint a béjemvés arc.
de ha ilyen dolgokkal akarsz pózolni, akkor mesélhetek az autóbaleseteimrõl is, amik után csoda hogy még ide írogatok...
szétbombázta a felnit futómûvet, feldobta a kocsi elejét,mák hogy nem borultunk fel
/ez a homorú beton terelõbigyó volt/
Egyszer munkába menet melóhely elõtt beparkoltam egy másik autó elé.de úgy igazán nagy lendületbõl..
mikor kiszálltam láttam az épület elõtt egy kolleganõ kigúvatt szemeit(a mási kautó tulaja😊), ekkor szúrtam ki, hogy pár centin múlott a dráma: