Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
6.9-esben azt szeretem, hogy nem hivalkodó ugyanakkor mégis az egyik leglegendásabb autója a háború utáni Mercedes-nek.
Az mx5-bõl a 140 lovas pont fasza póver, még nem luxusadós, cabrio, RWD, ráadásul mindenféle helyen azt állítják, hogy a lefunabb autó ever.
1-2 milla között van az ára, és furcsa a mód a régiek sem nagyon olcsók, tehát még csak nem is bukok rajta keményen, mint egy alfán mondjuk. Az egyetlen gebasz, hogy kétszemélyes. (viszont egy hûtõt elõbb elviszek ezzel, mint a mostanival 😄D)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nem értem
ha megveszed ugyanezt 2.8-al az is lép normálisan
ezzel csak az államot hízlalod
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Én meg közben rájöttem, hogy kéne egy mx5. 😄
Komplett autókat szoktak újrafújni 200-ból. Egy karcolásnál meg azért össze lehet ködölni, nem kell újrafújni az egészet.
Autópályán olyan 13-16, városban 16-20. De egyszer élünk, nem mindennapi használatra lenne, amúgy sem. Ha csak minden másnap használom, akkor is ugyanott vagyok, mint mondjuk egy 2 literes autóval.
De egyelõre még csak ott tartok, hogy hónap végén megnézem, aztán lesz idõm még gondolkodni.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egy 15-20 éves bmw ajtaját nekivágtam a póznának, a gazdája szerint most jövök neki sok pénzzel(60), mert újra kell fényezni, polírozni.
1. Tényleg lehet ekkora kárt csinálni így? Nem nagy erõvel csaptam oda, csak nem állt meg az ajtó az akadási pontnál.
2. Ha igen, hogy oldjam meg, hogy ne **sszon át? Gondoltam elõbb kérek számlát, de azt írathat többrõl mint a tényleges javítás.
Nincs idõm kézenfogva elmenni vele, hogy az orrom elõtt csinálják meg, fehéren. De ha jogos amit mond, term. kifizetek amennyit illik ilyenkor. valakinek tapasztalat?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Sopronban kint volt vagy három helyen óriásplakáton, sima arial betûkkel, hogy
" A Honda Weiszböck NEM hivatalos honda viszonteladó "
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
az összes rendeletrõl ordít hogy a bevétel a lényeg
asszem ha 2006 elõtt volt eredetiségen azt nem fogadják el mert valami más rendszer volt ami nem kompatibilis az újjal
egyszóval megint te fizeted az õk balfaszkodását
viszont ezzel szemben, régen ugye a mûszaki során nem volt eredetiségvizsgálat, és ha az autódat nem használtan vetted, vagy valami más miatt nem csináltattál rajt eredetiségvizsgálatot, akkor most mûszaki keretében csinálják. A kérdés az, hogy akkor ez csak a 2006 elõtti kocsikra vonatkozik-e. És ha igen, miért vannak így is "kivételes" esetek, pl nekem mi a szarért kellett megint.
.: mobilize.hu :.
pl. fater 2005-ös nissanja
csak pofa kell hozzá
fater 2001ben vett egy új astrát opel kereskedésbõl, azóta is azt hajtuk, csak az opel szervizbe lett hozzányúlva ahol vettük, erre eredetiségvizsgálat szintén (>.<😉
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"