Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
9.7 alatt nyomja a 0-100-at. Viszonylag átlagos.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az 1.6osok asszem. De az 1.8as 140 lovas az pont ideálisnak tûnik 😊
de majd megkérdezem az embert, ha találkozok vele.
a corsaban még akkor 1.6 volt és sokkal dinamikusabbnak tûnt. mondjuk az mx5 nehezebb vagy 3-400 kilóval. viszont kanyarban kárpótol. akkor én is rákattantam kicsit, de drága nekem.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ha jól tudom lehet adagolótípust/BOSCH/ cserélni ezeken.
már mind1 felírtam nagynehezen mindkettõt, majd elválik.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
mármint a betûvel kezdõdõt, vagy a számmal kezdõdõt?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Úgy látszik valami járvány van, de a WHO szarik rá :>
sõt kicsit nagyobb biztonságérzeted van, mert a mögötted haladók nem lesik folyamatosan, hogy mit ténykedsz 😉
Visszamegyek hétfõn, H-K-SZ be van írva a spider ismét 😄D
mondom? -wtf?
- ja, hát izé, nem sikerült rájönnünk mi a probléma..
<#eljen>#eljen>
Ha megfelelne az FWD is akkor természetesen minden elfogultság nélkül -nem fogjátok kitalálni- de egyhondát tudok ajánlani <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Ez sem szép autó, ráadásul csak félig cabrio (targa), viszont pont emiatt remek kompromisszum, és azért erõsebb is mitn az mx5.
MX5 az egyetlen emberi ocpió.
azé me bejön pár autó már csaj vagyok?😄 jóféle ember vagy ám te is.
buzizzá má le ezért is,[ alfa spider] szerintem jóféle kábrijó még lujóénál is jobb😄
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
sry.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Hidd el, irritálna 😊
S2000 adná még, de az meg orbitron drága, és nincs belõle visszafogott verzió. 240 ló meg kell a faszomnak.
BMW meg RWD, az tiszta sor.
\"If in doubt, flat out!\"
+ én a kabrió érzéstõl sem vagyok eljulva. Áll a garázsodba egy, egy napos vasárnapon bepattansz, mész egy kis kört, esetleg le a vízpartra, vagy a fagyizóhoz, de mindennapi használatra nem az igazi.
Nemrég volt alkalmam egy relatív hosszabb utat S2k-val utazni. Az autó N°1, viszont felhúzott tetõvel 10 km már az idegseijteid mélyére hatol a kriptahangulat, ha pedig lehúzod a tetõt, a búrádat peceken belül szétkapja a szél, ráadásul mivel folyamatosan tûz rád a nap, szénné aszalódik a pofád is.
Szal az MX5 a jó 😄 Ilyen frankesz csomagtartótetõ-csomagtartóval ráadásul nyaralni is simán elvinne 😊 Tengerparton cabriozni pedig olyan élmény, ami megbasz mindent (gondolom XD)
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
sokkal elõbb lesz hajtókaros egy v8 merci mint egy sorhat,ha olyan nagy mercis vagy ezt tudhatnád mert igen sok helyen leírják!
a gázos véleményed meg meg inkább nem is reagálok
mert nem a te 'stílusod meg preferenciád" 😄
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül